Skal du vælge laser eller en Cosmelan-behandling? - Cosmo Laser

Skal du vælge laser eller en Cosmelan-behandling?

Årsagerne til dine pigmentforandringer afgør behandlingen

Døjer du også med pigmentforandringer? Så kan det være, at du er begyndt at overveje at få fjernet dine pigmenter med en kosmetisk behandling. Men hvilken behandling skal du så vælge? Cosmelan-behandlingen eller laserbehandlingen?

Dét, vi først og fremmest skal finde ud af, det er, hvordan dine pigmentforandringer er opstået. Nogle får dem fx pga. solen og andre får dem pga. hormonelle forandringer – og det er ud fra årsagerne, at den rette behandling skal vælges.

Derfor vil jeg nu gennemgå begge behandlinger, så du kan blive klogere på, hvilken behandling, der vil være den bedste løsning for din hud.

Cosmelan-behandlingen er til dig der ...

En Cosmelan-behandling er ideel for dig, der døjer med mørke pigmentpletter i ansigtet, som er opstået af solskader, ar, stress eller pga. hormonelle forandringer ifm. graviditet, p-piller eller hormonspiral.

Cosmelan er især effektiv for dig, der har fået pigmentpletter pga. hormonelle forandringer, da denne type af pigment er melasma, og det fjernes bedst med en kemisk peeling, som Cosmelan-behandlingen er.

Behandlingen påvirker melanindannelsen (pigmenteringen i huden) direkte, og dens virkningsmekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

Behandlingen består af to dele. Først påføres en brunlig maske af en af vores kosmetiske sygeplejersker inde på klinikken. Masken skal sidde på i 8-12 timer, hvorefter den skylles af derhjemme. Den anden del af behandlingen består af en Cosmelan hjemmebehandling, som gentages to gange dagligt i seks uger efter du er blevet behandlet med Cosmelan-masken.

I de første par uger efter behandlingen vil du kunne opleve, at din hud reagerer på behandlingen i form af at blive rød, skalle og evt. brænde lidt – det er derfor en god idé at planlægge at få behandlingen, når din kalender er så fri som mulig.

Dog vil du allerede 7-10 dage efter behandlingen, kunne se en tydelig forbedring af din hud.

De mørke pletter reduceres, og huden bliver mere ensartet og fornyet. Det endelige resultat kan ses efter ca. 6-8 uger – denne proces kan vare lidt længere for mørkere hudtyper.

Vil du gerne vide mere om Cosmelan-behandlingen? Så kan du læse mere her.Laser-behandlingen er til dig der ...

Laser-behandlingen er til dig, der har fået pigmentforandringer pga. solskader, stress eller ar og dermed ikke af hormonelle forandringer. Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Her opsuges lyset fra laseren af den overskydende farve i huden. Behandlingen føles som varme prik i huden, og smerteniveauet ligger fra mild-moderat.

Laser kan anvendes i både ansigtet, på brystes og på hænderne, hvor vi typisk oplever solskader.

Efter din behandling vil pigmentforandringerne fremtræde endnu mørkere, og din hud vil derfor fremstå ”plettet”. Pletterne aftager og skaller af i løbet af fire-otte dage, hvorefter din hud bliver lys og ensartet igen. Du er meget velkommen til at bruge cremer og makeup i denne periode.

Vi anbefaler mellem 3-6 behandlinger med minimum fire uger mellem hver behandling.

Mange af vores kunder fortæller, at en laserbehandling mod pigmentpletter eller mørke plamager, giver dem så pæn en hud, at foundation bliver overflødig.

Vil du gerne vide mere om laser-behandlingen? Så kan du læse mere her.


Kom ind til en gratis og uforpligtende konsultation

Hvis du har pigmentforandringer og du måske er i tvivl om, hvordan de er opstået, og hvilken behandling du skal have, så book en gratis og uforpligtende konsultation i en af vores klinikker. Enhver laser- og injektionsbehandling kræver jf. Styrelsen for Patientsikkerhed en konsultation forud for den første behandling.

Til konsultationen vil du få mulighed for at tale om dine ønsker, og få personlig vejledning af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Derudover vil du få al den nødvendige information med hjem, så du er velinformeret om din kommende behandling.

Jeg glæder mig til at se dig!

Ha’ en dejlig dag.

Kamilla,

Klinikchef, Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.