Overvejer du at få udført en hagekorrektion? - Cosmo Laser

Overvejer du at få udført en hagekorrektion?

Plastikkirurgi kan være løsningen for mange

For mulighederne er efterhånden rigtig mange med plastikkirurgi (og kirurgi i det hele taget). Men det er ikke alle, der føler sig lige trygge ved at gå operationens veje. Og det skyldes som regel de mange risici, men også smerte og helingsproces, der er forbundet med mange af sådanne operationer.

Slip for bedøvelse, implantater og lang helingsproces

I dag vil jeg gøre dig lidt klogere på hagekorrektion med filler. Måske har du i noget tid gået og været ked af en vag hage, manglende kæbelinie eller endda har grummet over at se billeder af dig selv i profil. Det kan også være, at du har overvejet at få et hageimplantat (eller en større kæbeoperation), men ikke har gjort det pga. de ricisi, der er forbundet med behandlingen.

Hvis det er tilfældest, så kan det være, at hagekorrektion med filler er løsningen for dig. Så læs blot videre og bliv klogere på, hvad hagekorrektion med filler går ud på.

Men først vil jeg give dig et hurtigt overblik over hvilke fordele og ulemper, der er forbundet med hhv. operationer og fillerbehandlinger i forbindelse med hagekorrektion. Lad os gå igang...

Fordele og ulemper ved operation

Fordele:

#1 Man kan skabe en større forvandling – dvs. du kan opnå en større forskel fra dit udgangspunkt.

#2 Resultatet er permanent, hvilket er ret praktisk (sålænge du selvfølgelig er tilfreds med resultatet).


Ulemper:

#1 Du skal under bedøvelse – enten lokalbedøvelse eller fuld narkose.

#2 Det er en stor udgift.

#3 Du kan risikere, at din krop udstøder et implantat, hvis dette indføres.

#4 Det kan være meget smertefuldt.

#5 Der er en lang helingsprocess. Dvs. du skal være sengeliggende i op til flere uger efter operationen og kan derfor heller ikke tage på arbejde det første lange stykke tid.

#6 Der er større risiko for infektion ved operation

#7 Implantatet kan se kunstigt ud, da det ikke er blødt og integrerer sig i dit væv.

Fordele og ulemper ved fillerbehandling

Fordele:

#1 Det kræver ingen narkose. (Højst frivillig lokalbedøvelse).

#2 Mange synes, at det er smertefrit. Men det kan variere fra person til person. (Det kan godt spænde lidt, da der bliver lagt volumen ind i vævet).

#3 Behandlingen er hurtigt overstået. Alt afhængigt af behovet, tager en fillerbehandling af hage ca. 40-60 minutter (inkl. forberedelsestid)

#4 Du kan under behandlingen løbende se resultatet, og selv være med til at vurdere resultatet. Det er samtidig en god mulighed for at teste af, om du overhovedet synes om ‘looket’. (Evt. som et trin forud for et permanent hageimplantat).

#5 Du er ikke sengeliggende efter behandlingen, og kan varetage dine vanlige daglige gøremål med det samme.

#6 Det er en overkommelig pris sammenlignet med kirurgi.

#7 Det er hudens eget naturlige fugtstof, hyaluronsyre og vand, der bliver injiceret i din hud. Derfor er der minimal risiko for, at filleren bliver afstødt af din krop, da kroppen allerede kender til indholdet.


Ulemper:

#1 Det er ikke permanent, så du skal gentage dine behandlinger for at vedligeholde resultatet.

#2 Man kan risikere at få blå mærker, og der vil være en smule hævelse og ømhed i området i dagene efter behandlingen.

#3 Der er en lille risiko for infektion.

#4 Der er en minimal risiko allergisk reaktion.

Hvordan fungerer hagekorrektion med filler?

Godt... Blev du lidt klogere på fordelene og ulemperne ved de forskellige behandlingsformer? Det håber jeg! For nu vil jeg sætte dig mere ind i, hvordan hagekorrektion med filler i praksis forløber.

Jeg har lavet nogle illustrationer, der kan give dig det bedste overblik over, hvad behandlingen helt teknisk kan.Som du kan se på illustrationerne kan man, ved hjælp af filler, også skabe en mere defineret og udjævnet kæbelinie. Hagekorrektion med filler hænger nemlig således sammen, at der i de fleste tilfælde skal en kombination af flere områder til. På denne måde kan man opnå et mere naturligt og harmonisk hage- og kæbeparti.

hage-kaebe-forstoerrelse-med-filler


Definition af hage- og kæbeline med filler


hage-kaebe-forstoerrelse-med-filler


Definition af hage- og kæbelinie med filler

hage-kaebe-forstoerrelse-med-filler


Definition af kæbekant med filler

hage-kaebe-forstoerrelse-med-filler


Definition af hage- og kæbelinie med filler


hage-kloeft-korrektion-med-filler


Udjævning af hagekløft med filler


Kæbekorrektion med Botox

Vidste du, at du med Botoxbehandling faktisk også kan korrigere i kæbepartiet. Med Botox kan du nemlig få dine kæbemuskler til at slappe af og derved opnå en mere smal og feminin kæbe. Dette er anvendeligt, hvis du har meget markerede og nærmest ‘firkantede’ kæber. Botox kan også anvendes i kæbelinien og i halsbåndene for at undgå at musklerne trækker kæben ned, og derved skabes et kæbeløft simpelthen.

Disse behandlinger med Botox kan med fordel kombineres med filler, da de i mange tilfælde spiller virkelig fint sammen for at skabe de mest optimale resultater.


Få personlig vejledning

Er du interesseret i at få en hage- og/eller kæbekorrektion med filler eller Botox - eller overvejer du det blot - så book en gratis konsultation hos mig eller en af de andre kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen vil du også få en mere dybdegående redegørelse for hvad du kan forvente af behandlingen. Husk at konsultationen er HELT uforpligtende, og at du har 48 timers betænkningstid. før du kan blive behandlet. Dette er ifølge reglerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hvis du ønsker at få lavet hage- og/eller kæbekorrektion med filler eller Botox, kan du se de forskellige priser her.

Jeg glæder mig til at se dig!


Med Venlig Hilsen

Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske og specialist i filler og Botox
Cosmo Laser - København

kamilla-sygeplejerske


PS.
Kunne du godt tænke dig, at spare op til 50% på dine injektionsbehandlinger. Året rundt!? Det kan du som MyCosmo (familie)medlem. Bliv en del af familien, og få adgang til faste lave priser i dag!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.