Nogle mennesker er født med den fineste, glatteste hud.

Er du én af dem?

…så et STORT tillykke til dig.. (din heldige banan!). Men mange døjer med ar, grov hud og dybe rynker . Og lige meget hvor ofte de eksfolierer deres hud og plejer den med utallige ansigtsbehandlinger, sker der ikke rigtigt det helt store.

Er du iblandt gruppen…

…af mennesker med ar, grov hudtekstur og store pore i ansigtet? Så glæd dig, for senere på måneden vil jeg præsentere dig for Kimia, som til daglig er marketingansvarlig hos Cosmo. Hun har prøvet vores Matrix RF behandling, for at få en finere og glattere hud , og jeg har fulgt hende hele vejen med daglige billeder og udtalelser omkring hele forløbet.

Men inden da, så lad mig først lige sætte dig lidt ind i hvad denne behandling overhovedet går ud på og hvordan den forfiner din hud 😉

Matrix hvad-for-noget? (Og nej, det har intet med filmen at gøre..)

Vores Matrix RF – også kaldet ‘Hudforfinelse og Arreduktion’-behandling – er en laserbehandling, der ved hjælp af lys og varme fra laseren laver mikroskopiske små sår i hudens øverste lag. Dette stimulerer bindevævet og resulterer i en glattere og mere opstrammet hud. Porer og ardannelse reduceres, samtidigt med at huden vil se og føles mere ensartet ud.
Behandlingen imødekommer de mest ‘typiske’ hudproblemer og er derfor en udbredt og meget effektiv behandling.

Matrix RF laserbehandlingen udføres med laser fra Syneron, som er verdens største producent af laserudstyr. Denne teknologi gør det muligt at udjævne rynker, reducere ardannelser, mindske store porer og forfine din hudstruktur, så du genfinder en smuk teint.

Gør behandlingen ondt?

Det er nemmest at forklare følelsen under laserbehandlingen som små nålestik i huden. Behandlingen kan derfor godt føles ubehagelig, men for at mindske det, lægger vi en lokalbedøvende creme på det behandlede område forud for behandlingen.

Skal jeg være OBS på noget inden min behandling?

Modsat mange andre laserbehandlinger, er det ikke et krav, at du har været solfri inden behandlingen. Til gengæld er det altafgørende , at du ikke anvender creme i ansigtet dagen før, og samme dag som din behandling. Forklaringen på dette er at din hud skal være helt uberørt og tør, for at laseren kan arbejde som den skal.
Desuden er det vigtigt, at din hud er intakt og uden infektioner, sår eller irritation på behandlingsdagen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hvis du drømmer om en generel hudforbedring og opstramning af huden, vil jeg anbefale minimum 3 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum . Døjer du med dybere rynker og ardannelse, som du gerne vil reducere, så anbefaler jeg minimum 6 behandlinger.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?

Efter behandlingen vil det behandlede område være højrødt  og hævet, og du vil opleve en brændende fornemmelse i huden i de første 2-6 timer . Du får derfor en ispose med så du løbende kan køle huden ned i timerne efter behandlingen.

Det er vigtigt, at du ikke rører ved din hud – i hvert fald i løbet af de første 6 timer efter behandlingen. Du må heller ikke rense eller smøre den med almindelig creme i løbet af de første 24 timer. Jeg kan stærkt anbefale iS Clinical’s Sheald Recovery Balm (760 kr), som er ekstremt fugtende og ideel til at hjælpe din hud med at hele hurtigere.

Sheald cremen, som kan købes i vores klinikker, kan du med fordel bruge straks efter behandlingen, da den udover at skynde på helingsprocessen er kølende og meget plejende.

Kan jeg pleje min hud yderligere efter behandlingen?

Da din hud er stadig sart, selvom den er helet op igen er det vigtigt at beskytte den mod kulde og direkte sol i minimum 4 uger efter behandlingerne. Jeg kan anbefale iS Clinical’s Eclipse 50 (fra 460 kr), da den er ekstremt beskyttende og så er det gode ved den, at den er matterende. Dette er en god kombination til Sheald, som giver meget glød. Solcremen findes også i tinted version, hvis du ønsker at reducere rødmen.

Derudover vil jeg anbefale dig at bruge Clinical Super 3 Booster (fra 415 kr) om natten, da denne gør huden stærkere og mere modstandsdygtig. Brug den gerne i ugerne op til behandlingen og igen en uge efter behandlingen. Dernæst kan jeg anbefale iS Clinical’s Super Serum (875 kr) mod operationsar og skader, der ikke er betændte, som samtidigt booster din huds kollagendannelse. Kan bruges morgen og aften.

Når din hud er helet helt igen, kan du supplere dine behandlinger med et Dermaroller hjemmekit . Dette kit, som kan fås i vores klinikker, kan du lige nu købe til 1400 kr (normalpris 1725 kr). Den er desuden et sublimt supplement til at holde din behandling ved lige , efter du er helt færdig med dit forløb.

Hvornår kan jeg se resultatet og er dette permanent?

På 3.-4. dagen efter behandlingen vil hævelsen være reduceret, og din hud begynder at skalle. På 6.-7. dagen vil huden føles normal igen , dog glatte og mere ensartet end før behandlingen.

Det reelle resultat vil dog komme gradvist i løbet af de efterfølgende 3 måneder. Hvis der er tale om reduktion af ar er resultatet permanent , mens varigheden varierer, når det kommer til rynkereduktion, da dette er en naturlig del af hudens aldringsproces.
Du kan med fordel vedligeholde dit resultat med en behandling 1-2 gange om året.

Book din personlige konsultation

Inden din første behandling skal du konsulteres i Matrix RF. Hvis du synes, at Matrix RF laserbehandlingen lyder som noget for dig, så book en konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil du få grundig information om behandlingen, samt have mulighed til at stille alle dine spørgsmål til din behandler.

Den gratis og helt uforpligtende konsultationen vil finde sted i klinikken i City og vare ca. 20 minutter. Du kan booke din personlige konsultation online lige hér , eller ved at ringe ind på tlf. 35394400 . Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, så godt vi kan 🙂

Spar 33% på en samlet pakke

I øjeblikket er der 3 for 2 på vores Matrix RF behandling. Dvs. at du ved køb af 3 behandlinger på Matrix RF sparer hele 33 % på dine behandlinger.

Se kampagnepriserne forneden:

Samlet pakke á 3:

3 x Enkelt område – NU 3.790 kr (før 5.685 kr)

3 x Halvt ansigt – NU 5.790 kr (før 8.685 kr)

3 x Ansigt – NU 7.190 kr (før 10.785 kr)

3 x Hals – NU 7.190 kr (før 10.785 kr)

3 x Ansigt og Hals – NU 11.390 kr (før 17.085 kr)

Læs mere om behandlingen lige her. Hvis du allerede er helt solgt, så kan du købe kampagnen online døgnet rundt hér.

Mvh. Kristine
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser


PS. Læs med i næste uge, hvor jeg interviewer Naya, som for ca. 3 måneder siden fik lavet sin første hudopstrammende ‘skin tightening’ behandling, som vi også har kampagne på lige nu.