Nogle forandringer er kommet for at blive … andre er ikke!

Solskader er noget mange af os oplever, i takt med at kroppen bliver ældre og påvirkes af sol og vind. Men denne forandring i vores hud behøver ikke at være permanent. Nu kan du nemlig gøre noget ved det!

Du genkender det måske. Foråret er kommet og sommeren er på vej. Solen titter frem og varmer dit ansigt efter endnu en dansk vinter. Du elsker de lange dage udenfor i solen, men er ikke altid lige opmærksom på at få brugt solbeskyttelse. Med tiden ser du de tydelige spor, som solens stråler har medført. I stedet for at få en ensartet og dyb brun sommerglød i ansigtet, som du fik førhen, så kommer din tynde og fine hud til at se helt skjoldet og uregelmæssig ud – som om den er blevet slidt eller ældet på bare en enkelt sæson.

Hvad sker der når solskader opstår?

Solskader opstår, i takt med at din krop bliver ældre og udsættes for sol. Det resultere i, at din hud danner et overskud af melamin i forbindelse med hudens produktion af farve. Farvestoffet ophober sig og flyttes op til overfladen af huden og bliver derfor til diffuse områder af brune skjolder. Du kan især opleve solskader, hvis du gennem en periode i dit liv har haft et overdreven forbrug af solbadning eller solarie.

Ændringerne i din huds farvetone og pigmentering sker for rigtig mange mennesker, så du er langt fra den eneste. Solskader kan opstå med årerne, også selvom du er flittig med solcremen. Solskader er som udgangspunkt kun af overfladisk karakter og derfor helt ufarligt, men hvis de brune skjolder bliver uregelmæssige, flerfarvet eller ændre sig over tid, så skal du tage kontakt til din læge.

Kan man fjerne solskader?

JA!

Det kan man faktisk godt.

En solskadet og medtaget hud er en forandring, som du kan gøre noget ved. Ved hjælp af 1-3 behandlinger med laser, kan du igen få en ung og sund hud, samtidig med at alle synlige tegn på solskader forsvinder.

Vil behandlingen passe til mig?

Hvis du kan svare ja til et af nedenstående spørgsmål..

1 – Du har små brune skjolder i ansigtet og en uens farvetoning.

2 – Du drømmer om at få en mere glat og ensartet hud uden urenheder.

3 – Du vil meget gerne se lidt yngre ud, på en diskret måde.

.. Så vil behandlingen med stor sandsynlighed passe perfekt til dig!

Men book hellere en gratis konsultation med en af vores dygtige sygeplejersker, for at høre mere om dine muligheder for at få en fornyet hud. I samarbejde med sygeplejersken, vil du blive klogere på behandlingen, selve forløbet, økonomien og ikke mindst få besvaret alle dine spørgsmål. Konsultationen er helt gratis og tager ca. 20 minutter.

Med venlig hilsen

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.