Fjern solskader i huden med den rette behandling.

Det vil jeg give dig svar på i dag.

 

Så læs videre og bliv klogere på din hud. Og ikke mindst på, hvordan du kan komme dine solskader til livs (hvis du altså har sådan nogle). Psst... Du vil med garanti E-L-S-K-E resultatet, men det afslører jeg længere nede.

 

Tre hurtige facts om solskadet hud

1. Hvordan ser solskadet hud i ansigtet ud?

Solskadet-hud-ansigt-karsprængninger
 
Solpletter-ansigt-kvinde
 
Solskadet-hud-kvinde-ansigt

 

Helt kort er en solskadet hud, en hud, der har fået for meget sol. Billederne ovenfor viser nogle eksempler på, hvordan en solskader i huden kan se ud. Og som du nok allerede har gennemskuet, så kan det være meget forskelligt, hvordan de brune skjolder kommer til udtryk fra person til person. Men de har alle det tilfælles, at hudtonen er ujævn.

 

2. Hvordan finder jeg ud af, om jeg har solskader eller ej?

 

Måske har billederne gjort dig klogere på, hvordan solskader kan se ud. Men derfor kan det stadig være lidt svært at vurdere, om din ujævne hudtone skyldes en solskade. Og om en laserbehandling er ideel for netop din hud. Men her kan vi hjælpe dig!

 

I øjeblikket tilbyder vi dig en gratis 1:1 online samtale med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vi du kunne få svar på om vores behandlinger er noget for dig. Det er ganske uforpligtende, koster ingenting og varer op til 20 minutter.

Book din personlige online samtale her

 

Hvis du selv vil gå på opdagelse og blive klogere på om din hud er solskadet, er du også velkommen til at læse mere om vores laserbehandling mod ujævn hudtone her.

 

 

3. Hvorfor vil min hud se yngre ud efter laserbehandling mod ujævn hudtone?

 

I takt med, at vi bliver ældre, sker der også ændringer i vores hud. De fleste vil oplever, at deres hudtone ændrer sig. Bare rolig, det er helt normalt og faktisk uundgåeligt. Men de brune skjolder får huden til at se ældre ud end den måske er.

 

Det skyldes, at ujævn hudtone forbindes med en ældet hud. Og derfor er en mere ensartet hudtone noget, man forbinder med ungdommen. Se bare disse flotte før/efter resultater her:

pigmentforandringer-ansigt-foer-efter
 
pigmentforandringer-ansigt-foer-efter
 
pigmentforandringer-ansigt-foer-efter

Så altså... ved at fjerne disse små aldringstegn, vil din hud fremstå yngre. Og som en lille bonus, booster behandlingen din huds kollagenniveau, og resulterer i:

 1 – Let opstramning

 2 – Frisk glød

 3 – Fornyet vitalitet

 4 – Større modstandsdygtighed over for solskader på sigt

Dertil tilbyder vi også en lang række andre hudforyngende behandlingsformer, som f.eks. Cosmelan, arreduktion og Skin Tightening til at opnå en glat og fin hud.

 Book en gratis konsultation

 

Hør mere om laserbehandlingen til en uforpligtende konsultation med en af vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker lige her.

 

Forårshilsner,

Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser