Hvor ofte tænker du over din kropsbehåring? - Cosmo Laser

Hvor ofte tænker du over din kropsbehåring?

Hver eneste dag (eller nærmest flere gange i timen)? Få gange om måneden, når du lige kan mærke at det begynder at stikke lidt? Eller strejfer det aldrig dine tanker?

Kropsbehåring er naturligt. Men stadig er det noget, der deler vandende hos mange. Og efter min mening, har ingen mere eller mindre ret. Der skal være plads til alle holdninger omkring hårvækst. Dog synes jeg al hårvækst helst skal plejes for optimal velbefindende.


Så hvis du vil vide hvordan, netop du bedst “tager dig af” din hårvækst, så læs videre.

Hvilken kategori kan du nikke mest genkendende til?

1. Jeg tænker AF OG TIL over hårvækst på kroppen

2. Jeg tænker ALDRIG over hårvækst

3. Jeg tænker DAGLIGT over min kropsbehåring


Du finder mine råd til din kategori herunder:


1. Jeg tænker AF OG TIL over hårvækst på min krop


Føler du dig til daglig ikke generet af din hårvækst? Og bliver du kun lige mindet om dine hår et par gange om måneden, når du lige synes de få hår, du har på benene er blevet lange nok? Så er du en af de heldige.Du sparer nemlig en MASSE tid, som andre bruger på hårfjerningsrutiner. Og du kan ofte slippe afsted med bare at anvende en skraber, når hårene skal trimmes. (Dejlig nemt og helt smertefrit).


Billede af en der vokser ben.


Et lille tip, hvis du tør, er dog at udskifte barberingen med voks istedet. Det gør både hårene endnu finere og de vokser langsommere, så der går endnu længere tid mellem hårfjerningen. Ved voksning fjernes hårene nemlig helt nede fra hårsækken. (Yay, endnu mere tid sparet!).Og som bonus vil dine ben føles ENDNU blødere, for voksning fungerer samtidigt let eksfolierende på din hud.

2. Jeg tænker ALDRIG over hårvækst


Er du en af de misundelsesværdige, der på ingen måde er generet af uønsket hårvækst – enten fordi du bare elsker dine naturlige hår, eller fordi du er født uden så meget kropsbehåring?Så håber jeg, at du nyder at kunne bruge din tid på alt muligt andet fornuftigt, end at stå under bruseren med en skraber, eller ikke at bekymre dig om din hårvækst.Hvis du lader dine hår gro, så vil jeg anbefale dig at pleje disse områder ekstra meget, med de produkter du nu foretrækker. For dine hår på kroppen, såvel som på hovedet, behøver fugt og pleje. Tørt hår føles heller ikke helt så rart mod din (eller en andens) hud. Bare et gratis tip!


3. Jeg tænker DAGLIGT over min kropsbehåring


Føler du dig generet af din hårvækst og tænker du dagligt – og nærmest flere gange i timen – på det? Det kan være du bliver mindet om det hver morgen, når du klæder dig på på en måde, så det dækker dine hår. Eller hver gang du er i omklædningsrummet i dit fitnesscenter.Og måske lader du det have indflydelse på dit sociale liv. Alt fra dating til strandbesøg med veninderne. Så skal du vide, at der findes løsninger, der kan give dig en langt bedre livskvalitet (og muligvis endda selvtillid).For du kan også opnå en hverdag, som hende, der kun af og til behøver at tænke på sin hårvækst. Ved hjælp af permanent hårfjerning kan du nemlig reducere din hårvækst i så høj grad, at du efterfølgende kun 1-2 gange om måneden vil føle et behov for let at fjerne enkelte hårstrå med skraberen.Det lyder vanvittigt fremmed for dig, er jeg sikker på. Men jeg lover dig, at det er muligt at føle den frihed. Også for dig!


Book en gratis konsultation


Permanent hårfjerning virker effektivt og er en ideel behandling for dig, der ønsker at få fjernet hår. Når du får behandlingen hos Cosmo Laser, er du sikker på, at du altid får det bedste og mest effektive resultat.

Først og fremmest booker du en gratis konsultation hos en af vores sygeplejersker, så du er klædt godt på til din behandling.

Book en gratis konsultation her

Jeg glæder mig til at se dig!

Ha’ en dejlig dag.

Louise,

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Billede af kosmetisk sygeplejerske Louise.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.