Guide: 5 nemme steps til smuk hud uden brune skjolder! - Cosmo Laser

Guide: 5 nemme steps til smuk hud uden brune skjolder!

Guide: 5 nemme steps til smuk hud uden brune skjolder!

Et effektivt farvel til pigmentforandringer, solskader, skjolder og pletter!

Uens hudtone, der viser sig som landkort i ansigtet, små og store solfregner, eller leverpletter på hænderne, kan få dig til at se adskillige år ældre ud. Forandringerne kan være svære at dække med makeup.

Hos Cosmo Laser har vi hver dag kunder, som opsøger os for effektivt at få fjernet de uskønne plamager. For der findes faktisk en løsning, som rimelig nemt løser problemet. Med IPL laser behandlinger kan du efter ca. 3 behandlinger vinke farvel til solskader, pigmentforandringer , pletter og skjolder og sige goddag til en frisk, vital og strålende hud.

Her får du en køreplan for, hvordan du får fjernet DINE skjolder og pletter.

 

Guide: Farvel til uens hudtone

 

# Step 1 – Gratis konsultation

Du booker en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker, der kan svare på alle spørgsmål vedr. behandling af uens hudtone

Sammen kigger I på din hud, og sygeplejersken vurderer (evt. i samråd med vores speciallæger) om din problematik er egnet til behandling med IPL laser. Har du spørgsmål om karsprængninger, hudpleje eller lign. kan disse også besvares. Der er rift om tiderne, så, book din konsultation allerede i dag!

 

# Step 2 – Din plan lægges

I samråd med sygeplejersken lægges der en plan for et behandlingsforløb for dig. Du vil blive oplyst om det forventede antal behandlinger (som regel 3), pris, forholdsregler før- og efter behandling, samt muligheden for at tilkøbe produkter, der understøtter lige præcis DIT unikke forløb.

 

# Step 3 – Behandlingen laves

På den afrensede hud påsmøres en speciel gel, som overfører laserlyset til huden via en lille laserpistol med intensivt pulserende lys (IPL) og radiofrekvens (RF) på samme tid. Herved opvarmes hudens protein, og collagenen gendannes, så pigmenten bliver ødelagt. Behandlingen føles som en varm prikken i huden.

 

# Step 4 – Efter behandlingen

Ved behandling af uens hudtone vil de behandlet områder/pletter blive mørkere lige efter behandlingen, da pigmentet nu træder frem og skaller af. Denne proces tager en uges tid, og du vil herefter opleve at din hud ser mere ensartet og fin ud. Efter første behandling, vil du stadig opleve ujævnheder i din hudtone. Dette skyldes, at ikke alt kan fjernes på én behandling. Men gradvist bliver din hudtone lysere og mere ensartet.

 

# Step 5: Hudpleje

Pas på din hud! Som vores hudlæge fortalte i sidste mail, er solbeskyttelse den eneste effektive måde at beskytte dig mod, at problemet opstår igen. Lige nu har vi 10 % rabat på de faktor cremer vi anbefaler alle vores kunder at bruge, og som vi også selv bruger. Hør nærmere når du kommer til konsultation.

 

Skal vi hjælpe dig med booking eller har du spørgsmål?

Vores sygeplejersker og receptionister sidder som altid klar på 35394400 til at hjælpe med stort og småt.