4 typer der får laserhårfjerning - Cosmo Laser

4 typer der får laserhårfjerning

Hårfjerning er en hovedpine

Okay, måske ikke for ALLE. Men for langt de fleste! Let’s just be honest…

Hårfjerning er tidskrævende og nogle gange pinefuldt.

Og mest af alt er det bare super kedeligt!

Nogle er endda så uheldige, at de kæmper med røde knopper og indgroede hår oveni hatten.

Så det overrasker dig nok ikke, når jeg fortæller dig, at permanent hårfjerning med laser er vores mest populære behandling.

4 typer der får permanent hårfjerning

I dag skal du møde fire typer, der får (eller har fået) laserbehandling mod uønsket hårvækst.

Måske du kan genkende dig selv i én af dem?

Læs med og find ud af det …

Type nr. 1

“RIKKE ORKEDE IKKE AT BARBERE SIG”

Mød Rikke, en kvinde på 38 år og mor til to – Anton på 5 år og Ella på 2 år.

Til daglig arbejder Rikke som tandlæge, så hendes vækkeur ringer kl 5:30 hver morgen. Hun skal nå at vække børnene, give dem morgenmad, og gøre dem klar til børnehave og vuggestue, inden hun skal møde på arbejdet kl 7.

Heldigvis er hun lykkeligt gift med en hjælpsom mand. Han er faktisk også tandlæge. De mødte hinanden på studiet, og har været sammen lige siden.

Men efter hun er blevet mor, har hun haft svært ved at finde tid til sig selv. Det er nok ikke så overraskende. Men det gik også ud over barberingen. Hun har altid synes, at det var ekstremt kedeligt at barbere ben, men nu hvor hun har fået børn, har hun også svært ved at finde roen til det (uden at der står børn udenfor badeværelsesdøren og kalder på hende).

Rikke’s bedste veninde havde fået fjernet sine uønskede hår med laser, men Rikke havde aldrig selv overvejet det. Men en dag besluttede hun sig for, at ringe ind til Cosmo og booke en gratis konsultation, for “bare lige at høre hvad det gik ud på”.

Efter en god vejledning besluttede hun sig for, at starte ud i et forløb med permanent hårfjerning i bikinilinien og armhulen. Hvis det går godt, er hun åben for at fortsætte laserbehandlingen på sine underben.

Type nr. 2

“LOUISE DØJEDE MED INDGROEDE HÅR OG RØDE KNOPPER”

24-årige Louise’s historie er en lidt anden. Hun har nemlig en masse tid til sig selv. Hun går på universitet, har et godt studiejob og en dejlig kæreste. Hun er en sand livsnyder, og elsker at gå lange ture rundt i Københavns gader.

Sidste sommer var Louise på strandferie med sin kæreste – men det var ikke så fantastisk, som det kunne have været. For hun døjede desværre med røde knopper efter barbering – det var især slemt ved bikinilinien. Hun havde prøvet at bruge voks i stedet, men så fik hun til gengæld indgroede hår.

Som studerende på SU-budget, havde hun ikke overvejet at få permanent hårfjerning med laser. For hun havde hørt, at det var tungt for pengepungen.

Men en dag ser hun en annonce fra Cosmo på Facebook; Vi havde kampagne på permanent hårfjerning! “Det er nu, jeg skal slå til,” tænkte hun, hvis hun skulle være klar til næste sommer.

Så hun bookede straks en tid til en gratis konsultation og er i dag igang med sit forløb. Og nu glæder hun sig til det sin næste strandferie!

Type nr. 3

“MARYAM’S BLEV PÅVIRKET AF SINE HÅR – HVÉR DAG!”

Nu skal du møde Maryam. Hun er 31, og arbejder til daglig i et mediebureau. Hun er en livsglad kvinde, der hviler i sig selv og sin krop. Men det har ikke altid været sådan.

Som teenager var hun nemlig det modsatte: indelukket, genert og usikker. Og så hjalp det ikke på det, at hun også døjede med kraftig hårvækst på kroppen.

Det påvirkede hende meget, især fordi hun havde kraftigere hårvækst end alle andre kvinder i hendes familie. Ja selv mere end sin bror, som nærmest ingen kropsbehåring havde. Årsagen viste sig dog at være hormonsygdommen PCOS.

Hun begyndte derfor allerede at få vokset sine ben som 12-årig. Men det næste problem opstod, da hun blev ældre og begyndte at date.

Så da Maryam var omkring 21 år, besluttede hun sig for at starte på permanent hårfjerning. Og som årene gik, blev Maryam mere og mere hårfri.

Og i dag føler hun sig som en helt ny kvinde – eller rettere; hun er blevet dét, hun altid har følt sig som indvendigt, men som hun ikke har haft modet til at vise.

Type nr. 4

“ASKIM DØJEDE MED HÅR PÅ RYGGEN”

Og til sidst skal du møde Askim. Han er 42 år, og arbejder til daglig som skolelærer. Askim underviser bl.a. i svømning og idræt, og er generelt meget glad for sport.

Men i mange år har Askim aldrig smidt trøjen. Heller ikke når han underviste i en varm svømmehal. Til trods for, at han var en veltrænet mand.

Det var også sjældent, at han sagde ja til de spontane strandture med vennerne. Årsagen var, at han døjede med tæt hårvækst på ryggen.

En sommer besluttede Askim, at nu skulle det være slut med at føle sig så begrænset. Så han Googlede “permanent hårfjerning”, og fandt frem til Cosmo Laser.

Han startede med at booke en gratis konsultation, og er i dag færdig med sit forløb. Og nu finder du ham på stranden hver sommer. Uden t-shirt.

Permanent hårfjerning er for alle

Som du kan se, er det ikke kun én bestemt type, der døjer med uønsket hårvækst. Det er noget, der rammer en bred del af befolkningen – og på mange forskellige måder.

Føler du dig inspireret? Så book en gratis konsultation!

Er du træt af den daglige barbering? Døjer du med røde knopper eller indgroede hår? Eller har du hårvækst uhensigtsmæssige steder på kroppen? Så burde du virkelig overveje permanent hårfjerning med laser.

For som du kan høre, gjorde behandlingerne en verden til forskel for vores 4 kunder.

Du er mere end velkommen til, at booke en tid til en gratis og helt uforpligtende konsultation online eller ved at ringe til os på 35394400.


På gensyn i klinikken!

Ha’ en dejlig dag!

Malou,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Husk at vi altid tilbyder rentefri finansiering af dine behandlinger i samarbejde med Sparxpres. Læs mere her.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.