Er din hud slap, trist og uden glød?

Så har den måske godt af en pause…

Læs videre og lad mig forklare dig, hvad jeg mener.

Med alderen falder hudens kollagenproduktionen. Huden drager “sydpå”, og løs hud og rynker i underansigtet opstår. Gløden reduceres og huden virker samtidigt mere trist og kedelig.

Dette er en helt naturlig og uundgåelig del af din huds aldringsproces. Men der er faktisk noget, du kan gøre for at modvirke dette. Hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan, så læs du blot videre.

Som at skrue tiden tilbage…

…og samtidigt stå stille i tiden. Hos Cosmo udfører vi en laserbehandling ved navn Skin Tightening eller ‘hudopstramning’, som både fornyer og opstrammer din hud samtidigt med at den udskyder aldringsprocessen.
Dette sker ved at laseren opvarmer dit hudvæv og derved sætter gang i din huds cellefornyelse og kollagenproduktion, hvilket på sigt resulterer i en fastere, strammere og mere frisk hud.

Resultatet indtræffer altså gradvist hen over de efterfølgende måneder, i takt med at din huds kollagenniveau stiger. Øget kollagen i huden betyder samtidigt mere glød og vitalitet.

Bonusinfo: Tre behandlinger med denne hudopstrammende behandling udskyder din huds aldringsproces med 9-12 måneder. Lidt ligesom at trykke på pause-knappen. Det er bl.a. derfor, at ‘hudopstramning’ er så populær en behandling hos Cosmo.

Det anbefalede antal behandlinger

For at opnå et optimalt resultat anbefaler jeg normalt mellem 3-6 behandlinger med 1-2 måneders mellemrum. Varigheden af behandlingen varierer fra 6-12 måneder, så jeg anbefaler at du holder resultatet ved lige med 1-2 behandlinger om året.

Forud for din behandling må du gerne have opholdt dig i solen, da behandlingen ikke er lysfølsom. Dog er det vigtigt, at din hud er intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Behandlingen alle kan få

De fleste lasere er lysfølsomme over for pigment, hvilket betyder at de ikke kan tilbydes til alle. Men som nævnt foroven, er en rigtig stor fordel ved denne laserbehandling, at den ikke er lysfølsom og derfor tilgængelig for alle hudtyper og hudfarver.

Så ligegyldigt om du er meget lys, gylden eller mørk i huden så kan du få lavet denne fantastiske hudopstrammende laserbehandling. Det er dig selv, der træffer valget om at få lavet behandlingen (og ikke laseren, der træffer valget for dig! 😉 ).

Sådan arbejder laseren

Vores lasere er udviklet af Syneron, som er verdens største producent af laserudstyr. ‘Hudopstramning’-behandlingen udføres med vores Elos skin tightening laserteknologi, som gør det muligt at opstramme din læderhud og dybereliggende bindevæv i ansigtet, på halsen eller brystet.

Mere konkret opnåes dette ved at lys og varme fra laseren ledes ned i din hud gennem et lag cooling gel, og sætter gang i kollagenproduktionen dybt nede i din hud.
Laserens varme, der spredes i huden, er kortvarig og den opvarmede følelse vil være forbigående. Nogle oplever behandlingen som lettere ubehagelig, men den er på ingen måder smertefuld.

Værd at vide efter behandlingen

Straks efter din hudopstrammende laserbehandling kan du genoptage din hverdag, samt bruge både creme og makeup, hvis du ønsker dette. Vi anbefaler blot altid, at du bruger solcreme i det behandlede område HVER dag i mindst 2-4 uger efter hver behandling.

Jeg anbefaler mine kunder Extreme Protect 30 (630 kr) fra iS Clinical, da du med denne solcreme både opnår fugt og masser af god beskyttelse. Cremen kan prøves og købes i begge vores klinikker.

Sådan forebygger du efterfølgende

Udover at holde behandlingen ved lige med 1-2 årlige “hudstramning”-behandlinger, kan du efter dine laserbehandlinger forebygge mod slap hud og rynker i underansigtet ved brug af effektive anti-age hudplejeprodukter.

Jeg kan anbefale at tage Youth Serum (1.405 kr) fra iS Clinical på under solcremen, da denne er opstrammende. Jeg plejer faktisk at sige at denne serum fungerer som “tights til ansigtet” ;). Om natten anbefaler jeg Clinical Super Booster 3 (fra 415 kr) fra Beauté Pacifique, da denne natcreme øger kollagendannelsen og derfor er et ideelt supplement til behandlingen.

Tør hud? Så kan du opnå ekstra fugt ved at supplere med Hydra-Cool Serum (910 kr) fra iS Clinical om dagen. Det er meget individuelt, hvor meget fugt man behøver, men en hydreret hud ser bare mere frisk ud. Og da der ikke er fugt i Super Booster 3 cremen, kan det være nødvendigt at tilføre lidt ekstra fugt om dagen. Specielt hvis du ikke er så god til at drikke vand eller dyrker meget sport.

Book din personlige konsultation

Hvis du synes, at din hud i dit underansigt føles slap og er blevet nysgerrig omkring vores ‘hudopstramning’-behandling, så start med at booke en gratis og helt uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil du få grundig information om behandlingen, samt have mulighed til at stille alle dine spørgsmål til din behandler.

Konsultationen vil finde sted i klinikken i City og vare ca. 20 minutter. Du kan booke din personlige konsultation hurtigt og nemt online lige hér , eller ved at ringe ind på tlf. 35394400, hvor vi altid sidder klar til at hjælpe dig så godt vi kan 🙂

Lige nu kan du spare 33% på en samlet pakke

I øjeblikket kan du købe dine behandlinger på ‘hudopstramning’ og spare 33 % på en pakke á 3 behandlinger.

Se kampagnepriserne forneden:

Samlet pakke á 3:

3 x Ansigt inkl. kæbelinie – NU 3.300 kr (før 4.950 kr)

3 x Ansigt inkl. kæbelinie og hals – NU 4.400 kr (før 6.600 kr)

3 x Ansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst – NU 7.000 kr (før 10.500 kr)

3 x Hals og bryst – NU 5.000 kr (før 7.500 kr)

Du kan købe kampagnen online døgnet rundt hér , og læse mere om denne fantastiske behandling lige hér.

Hav en dejlig tirsdag,

Mvh. Kristine
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser


PS. Hos Cosmo kan du søge om rentefri financering. Læs mere om vores rentefri financering her !