Drømmer du om en ensartet hudtone?

…så er du bestemt ikke den eneste!

 

Hvad definerer en flot hud? Er det en fin porcelænshud eller en solbrun hud med lækker sommerglød? Eller er det måske fine små fregner på næse og kinder, der er det absolut smukkeste? Svaret vil variere alt afhængigt af hvem, jeg stiller dette spørgsmål til. Og det er jo det vidunderlige ved det hele; der findes noget for enhver smag.

 

Hos Cosmo har vi ca. 9 års erfaring i laserbehandlinger. Og mine mange års erfaring som kosmetisk sygeplejerske har efterhånden lært mig, at fællesnævneren for en smuk hud (iblandt mine kunder i hvert fald) er en hud, der er ensartet og foruden mørke pletter og diffus rødme hist og her.

Mange døjer med meget ujævn hudtone

Ujævn hudtone er noget, en meget stor del af den danske befolkning oplever. De største syndere er mørke plamager i ansigtet (også kendt som pigmentering) og karsprængninger. Disse opstår af forskellige årsager – bl.a. pga. soldyrkelse, hormonelle forandringer og genetik.

Faktisk er karsprængninger så udbredte i Danmark, at over 50% af den voksne befolkning oplever dem. Og både karsprængninger og pigmentering medfører typisk at huden – ufrivilligt – får et ældre udseende.

Heldigvis kan der gøres noget ved det. Hos Cosmo kan vi nemlig reducere eller fjerne både pigmentpletter og karsprængninger ved hjælp af laser. Hvis du døjer med ujævn hudtone af den ene eller anden slags, så læs videre og se nogle af vores flotte resultater (…de er ret vilde!).

Se de flotte før/efter billeder


Kunden er blevet behandlet for pigmentforandringer med laser.


Kunden er blevet behandlet for pigmentforandringer med laser.


Laserbehandling mod pigmentforandringer og karsprængninger.


Kunden er blevet behandlet for karsprængninger med laser.


Kunden er blevet behandlet for karsprængninger med laser.

>> Læs mere om vores laserbehandlinger mod pigmentering hér og karsprængninger hér.

Du får 33 % i hele juli

Hvis du døjer med ujævn hudtone i form af mørke pletter i ansigtet eller blå-lilla forgreninger på huden, så kan jeg glædeligt meddele, at vi fortsat giver dig 33 % ved køb af tre behandlinger med pigmenterings- og karsprængningsfjernelse med laser. Når du køber to behandlinger, får du simpelthen den tredje med oven i købet.

Priser:

Vi behandler for karsprængninger og pigmentforandringer i rigtigt mange forskellige områder. Her kan du se priserne på enkelte områder.

3 x karsprængninger på kinder: normalpris 3.600 kr – NU 2.412 kr

3 x karsprængninger på næse: normalpris 3.000 kr – NU 2.010 kr

3 x karsprængninger på ben – flere: normalpris 4.500 kr – NU 3.015 kr

3 x pigmentbehandling af ansigt: normalpris 5.985 kr – NU 4.010 kr

3 x pigmentbehandling af pande: normalpris 4.185 kr – NU 2.804 kr

3 x pigmentbehandling af kinder: normalpris 3.585 kr – NU 2.402 kr

Du kan se priser på alle de områder, vi behandler for pigmentforandringer og karsprængninger på vores webshop lige hér. Husk: Kampagnen kører KUN til og med tirsdag d. 31/7.

Husk at vi fortsat har kampagne på vores populære 3-i-1 laserbehandling hele måneden. Du finder priser på kampagnen og kan købe den her.

Book en gratis konsultation

Oplever du pigmentering eller karsprængninger (eller begge dele) på din hud, og drømmer du om en mere ensartet hud, så book en gratis og uforpligtende konsultation. Konsultationen varer ca. 20 og foregår altid hos en kosmetisk sygeplejerske. Under samtalen kan du stille alle dine spørgsmål og – sammen med den kosmetiske sygeplejerske – finde et forløb, der passer bedst til netop dit behov. Vi er her altid for at hjælpe dig, så godt vi kan.

Du kan døgnet rundt booke din konsultation online via vores hjemmeside. Hvis du ønsker hjælp til din booking, er du altid velkommen til at ringe ind til os på tlf. 35394400.

God weekend!

Varme hilsener,
Louise
Kosmetisk sygeplejerske


P.S. Husk at vores juli kampagne fortsætter lidt endnu. LIGE nu får du 33 % på vores pre-fall kampagner. Du finder kampagnerne hér!