Det er ikke ligemeget, hvem du behandles af!

Mere end 600.000 danskere siges at have en tatovering i dag.

Det svarer til godt 15% af den danske befolkning. Dog er der flere og flere, der ønsker at få fjernet deres tatoveringer. Så selvom tatoveringer er blevet langt mere udbredt og i dag en accepteret form for kropsudsmykning, så er der rigtig mange som fortryder efterfølgende. Hvis du også har fortrudt din tatovering, så læs videre og bliv klog på hvad du skal være opmærksom på, hvis du vælger at få den fjernet.

Kvalitet og faglighed er alfa omega

Ligesom med mange andre ting i livet så får du den bedste oplevelse, hvis du vælger at få fjernet din tatovering et sted, hvor kvaliteten og fagligheden er høj.

Det er måske noget, du automatisk forventer, hvis du lægger din krop i hænderne på en anden. Men her må jeg desværre skuffe dig. For når det kommer til tatoveringsfjernelse, så er høj kvalitet og faglighed ikke en selvfølge.

Hvorfor?

Fordi Styrelsen for Patientsikkerhed stadig ikke har lavet en lovgivning for tatoveringsfjernelse på lige fod med alle andre laserbehandlinger.

Det betyder for dig at …

Du skal se dig rigtig godt for, når du vælger at få fjernet din tatovering. Alle kan, i bund og grund, købe en billig laser, fjerne tatoveringer og opnå en høj profit, uden at være sundhedsfagligt uddannet eller have nogen sans for etik, kvalitet og sikkerhed. I yderste konsekvens betyder det, at din risiko for forbrændinger, ardannelser og skamfering stiger, hvis du ikke er kritisk.

Du får derfor 2 gode råd fra mig:

1 – Undersøg altid din behandlers baggrund. Er behandleren trænet og uddannet indenfor laserbehandlinger, og har vedkommende nogen sundhedsfaglig baggrund?

2 – Undersøg hvilken form for laserudstyr der bruges. Udstyret har stor betydning for, hvilket resultat du kan forvente at få.

Hos Cosmo er du i gode hænder

Hos Cosmo sætter vi en stor ære i vores håndværk, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet, vores faglighed eller din sikkerhed. Det betyder at;

# 1. Du bliver udelukkende behandlet af specialuddannet personale.

Hos Cosmo behandles du af kosmetiske sygeplejersker eller læger, som alle har en specialudannelse indenfor tatoveringsfjernelse. Det betyder bl.a. også, at du altid har adgang til sundhedsfagligt personale hvis du har pludselige spørgsmål ifm. din behandling. Det kalder vi tryghed.

# 2. Vi fjerner din tatovering med Picoway laserteknologien.

Picoway er den nyeste, sikreste og mest effektive laser på markedet fremstillet af verdens førende producent, Syneron. Med den nye teknologi fra PicoWay kan størstedelen af tatoveringerne fjernes på 8 frem for 15 behandlinger, som mange andre lasere skal bruge. Behandlingen er både effektiv, skånsom og mindre ubehagelig.

# 3. Du skal altid til en gratis konsultation

Hos Cosmo behandler vi dig ikke, før du har været til en gratis og uforpligtende konsultation. Årsagen er, at vi gerne vil sikre os, at du er 100 % informeret om behandlingen, og hvad du kan forvente dig af den. Derudover vil vi gerne besvare alle de spørgsmål, du måtte have.

# 4. Du får en realistisk og professionel vurdering

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at man kan fjerne alle tatoveringer 100%. Det kan man ikke. Dit resultat afhænger meget af, hvad det er for en type tatovering, den anvendte blæk, farvevalg mm. Men med den nye picoteknologi, så er din forudsætning for et godt resultat større. Vi vil derfor ikke love dig “guld og grønne skove” på forhånd, men give dig en realistisk vurdering til din gratis konsultation.

Book en gratis og uforpligtende konsultation


Hvis du gerne vil høre mere om tatoveringsfjernelse hos Cosmo, så er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker eller læger. Du skal sætte ca. 20 minutter af din tid af. Du kan online eller ringe til os på 35394400, så hjælper vi dig med at booke, hvis det er nemmere for dig.


Ha’ en dejlig dag

Kristine
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.