Korriger din næse med den rette fillerbehandling

Du kan ændre på mange ting…

…ved dit udseende. Med makeup kan du eksempelvis skabe mange forskellige looks, ligesom med dit tøj. Det kan få det bedste frem i dig og hjælpe dig med at få dit ydre til at afspejle dit indre.

Makeup er også noget mange kvinder bruger, når de ønsker at korrigere lidt hist og her i ansigtet. F.eks. kan man definere kindbenene, skjule dobbelthagen, få øjenlågene til at synes mere opløftede eller gøre næsen smallere med makeup.


Netop det med at korrigere på næsen er noget, jeg vil gå mere i dybden med i dette indlæg. Ugens tema omhandler nemlig næsekorrektion med filler.


Når contouring ikke er nok til at korrigere din næse

Det er ikke alle kvinder, der har tid eller lyst til at gå med makeup – i hvert fald ikke hver dag. Man kan vælge at gå under kniven og få kosmetisk kirurgi, men det er heller ikke alle, der har lyst til dette. Derfor handler mit indlæg i denne uge om hvordan, du kan få en næse, der synes mindre og mere symmetrisk, uden at skulle skæres i.


Man kan nemlig nå langt bare med filler. Man kan ikke forvandle en meget stor og bred næse til en lille bitte, men man kan stadig ret meget. Eksempelvis kan man udjævne din næseryg, hvis den er ujævn – også det vi kalder et ‘bump’ på næseryggen – og derved skabe en ‘pænere’ profil ved hjælp af filler.


Men vil filler i næsen ikke gøre næseryggen større?


Så ulogisk som det lyder, kan du få din næse til at synes smallere og mere feminin ved hjælp af filler. Som jeg tidligere har nævnt, så er der meget mere ved fillerbehandlinger end bare ‘fylde’. For at gøre det nemmere for dig, har jeg lavet nogle illustrationer, som hjælper dig med at forstå, hvordan næsekorrektion med filler virker.


fillerbehandling næse 1
Fillerbehandling næse 2

Som du kan se på illustrationerne, kan man nå meget langt med en simpel fillerbehandling. Man kan alt fra at løfte næsetippen ved at lægge filler i næseroden mellem næseboerne, til at udjævne en ujævn næseryg med filler, så bumpet ikke længere er tydeligt. Mulighederne er mange.

Vigtig viden inden din næsekorrektion uden kirurgi

Du opnår et øjeblikkeligt resultat og kan gå på arbejde straks efter behandlingen, modsat plastisk kirurgi, hvor du skal tage den med ro i de første par uger og vente i flere måneder før hævelserne falder.


Behandlingen holder i de fleste tilfælde 9-12 måneder. Dette gør den bl.a. pga. at der ikke er så meget bevægelse i området. Og da behandlingen ikke er permanent, giver det dig mulighed for at prøve det af, før du evt. beslutter dig for at gå under kniven. Se det flotte eksempel på før/efter billederne her:


Fillerbehandling næseryg

Det er ikke muligt at lave en større forvandling af din næse – det er en mild rettelse af den. Før du kan blive behandlet i næsekorrektion med filler, er det først og fremmest nødvendigt, at der er hudvæv nok i området, til at kunne optage filleren. Der skal, med andre ord, være plads til at filleren kan komme ind. Bl.a. derfor skal du konsulteres i behandlingen først.

Book en gratis konsultation

Hvis du overvejer at få lavet en næsekorrektion (eller andet) med filler, eller har brug for mere information omkring behandlingen, så book en gratis konsultation i dag. Konsultationen varer ca. 20 minutter og er helt uforpligtende.


Du kan døgnet rundt booke din konsultation online lige her . Foretrækker du at ringe og bestille din tid, kan vi altid kontaktes på tlf. 35394400. Vi har åbent mandag-torsdag 8-20, fredag 8-18 og lørdag 9-15.


Håber du har en dejlig mandag!

Mvh.
Regitze
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.