Beskyt din hud mod solskader henover sommeren

Det, vi alle ikke turde håbe på, er sket..

Det er sommer i Danmark!

Sommeren er over os, og sikke en sommer, det har vist sig at være. Og som alt er nu, tyder det på at det fantastiske sommervejr fortsætter i mange uger endnu.

Selv hvis du er typen, der foretrækker skyggen, så sætter de varme sommerdage et positivt præg på os på flere måder. Humøret stiger og vi er ofte meget mere sociale med venner og familie, når vejret er godt og aftenerne er lyse.

Men desværre bidrager solen ikke udelukkende til gode ting…

Solen kan gøre skade

Der er ét område, solen ikke påvirker særlig positivt. Kan du gætte, hvad dette område er? Hvis du gættede på ‘huden’, så skal du have en medalje, for det er helt korrekt.

Solen kan nemlig give dig solskader i form af pigmentering, karsprængninger og hurtigere aldring af huden. Desværre er det ikke altid noget, vi tænker over. Derfor vil jeg i løbet af juli måned have fokus på, hvad du kan gøre for at undgå disse kedelige ‘skader’ i huden.

Pas godt på din hud!

Det er altid en god idé at passe på din hud, ISÆR hvis du tidligere har døjet med hudskader. Mit bedste tip er, at rense den morgen og aften, give den masser af fugt, husk at drikke rigeligt med vand OG aldrig glemme solcremen. Men selvom du gør det, så kommer mange ikke udenom, at der ses skader på huden. Du kan måske allerede se dem nu?

Små karsprængninger?
Brune og udefinerbare plamager eller skjolder i ansigtet?
Dybere rynker mellem brynene? 

Hvis du har det, og du allerede nu ved, at det ikke er noget, du vil tage med ind i efteråret, så er det en god ide at læse videre. Det kan også være, at du har begyndende tendenser og gerne vil vejledes mere i, hvad det er for en udvikling din hud er igennem.

Om du er på det ene eller anden stadie, så er det altid en god ide at give din hud et fornyelsesboost når det bliver efterår – lidt som en omgang førstehjælp.

Book en gratis konsultation

Hvis du ser en ændring i din hud, grundet den danske sommersol, så er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation hvor vi gratis og uforpligtende vil vejlede dig indenfor karsprængninger, pigment eller rynkebehandlinger.

Konsultationen tager 20 minutter og kan bookes online her eller pr. telefon på 35394400.

Håber du har en dejlig mandag,

Mvh.

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske