Skinko é: Folk sagde, at jeg altid så træt ud - Cosmo Laser

Skinkó E: Folk sagde, at jeg altid så træt ud

Mød Nina, der var træt af sine mørke rander

Navn: Nina

Alder: 58 år

Behandlingsområde: Skinkó E - øjenområdet

Hvorfor ville du i første omgang gerne have Skinkó E?

Jeg har siden ungdommen været utrolig ked af mine sorte rander under øjnene. Jeg har igennem årene prøvet mange forskellige cremeprodukter, som har reklameret med, at de kunne fjerne de mørke rander. Dog er det aldrig lykkes og jeg har virkelig prøvet meget. Jeg har derfor måtte gøre brug af concealer i store mængder.

Jeg er kunde hos Cosmo Laser og har altid oplevet at få professionel, dygtig vejledning til mine forskellige problematikker og er utrolig tryg ved behandlerne. Derfor talte jeg også med dem om mine mørke rander. Jeg oplevede også her, at de lyttede og tog det seriøst. Det mærkes, at de har stor viden og professionalisme i forhold til at hjælpe mig. Dét jeg sætter utrolig stor pris på, er deres ærlighed og mål om, at man kommer til at se så naturlig ud som muligt, med de hjælpemidler man så må gøre brug af.

Blev du gjort opmærksom på noget inden din behandling, som du fandt væsentligt for dig?

De fortalte mig, at ved at booste den tynde hud omkring øjnene med masser af fugt og de gode vitaminer fra Skinkó E, ville det måske kunne lykkes med, at det mørke blev mindre tydeligt. Jeg blev selvfølgelig også fortalt, at vand og søvn også var vigtigt.

Hvordan har dit behandlingsforløbet været?

Jeg har nu været igennem et behandlingsforløb med Skinkó E. Jeg har fået 4 behandlinger med ca. 3-4 ugers mellemrum. Ca. 16 stik omkring øjnene. Det skal tilføjes, at det ikke gør ondt, selvom huden omkring øjnene er følsom. Jeg oplevede hver gang, at jeg blev fortalt om behandlingen og følte mig virkelig tryg. Efter hver behandling gik der nogle dage, hvor jeg var lidt hævet under øjnene.

Efter anden behandling, så jeg allerede en ændring. Ikke at det mørke var helt væk, men huden var friskere at se på og var blevet lysere. Det var også som om der var kommet mere fylde i huden under øjnene. Flere i min omgangskreds bemærkede, at noget var anderledes og fortalte, at jeg så frisk ud (jeg er altid blevet fortalt, at jeg så træt ud), så det glædede mig virkelig. Efter sidste behandling er det meget tydeligt for mig.

Det er svært at beskrive, men det er som om, at huden er blevet mere spændstig og mere levende at se på. Den har mere fylde og ser frisk ud. Mere fugtet er måske det rette ord.

Hvordan har den hele oplevelse været hos os?

Jeg er utrolig glad for behandlingen og endnu mere glad over, at produktet indeholder den fugt vi selv har i huden, men som forsvinder med årene. Man kan stadig se noget mørkt under øjnene, men det er absolut blevet meget mindre og med masser af vand og søvn, som jeg er i underskud af pt, er jeg sikker på det bliver meget mindre synligt. Jeg er så glad for, at jeg valgte at prøve denne behandling, og er virkelig glad for resultatet.

Book en gratis konsultation

Book tid til en gratis konsultation og hør mere om Skinkó E.

Du kan booke tid en gratis konsultation her eller give os et kald på 35 39 44 00.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.