Ser din hud (også) sådan her ud efter sommerens besøg?

Ser din hud også sådan her ud?

Så er du ikke den eneste…

 

For det her smukke mønster i Mai's ansigt er altså kommet, selvom hun har gjort alt for at undgå solen. Og med alt mener jeg virkelig ALT.

 

Hun har smurt mit ansigt med høj solfaktor – selv når jeg bare skulle en hurtig tur i Netto.

 

Hun har siddet med ryggen til solen, når hun har været på café.

 

Hun har taget en kasket på, når hun har cyklet hjem fra arbejde i dagstimerne.

 

Ja, hun har sågar undgået at forlade sin lejlighed, hvis hun allerede havde renset sit ansigt om eftermiddagen og ikke villet tage solcreme på igen.

 

Og alligevel endte hun med et plettet ansigt denne sommer. Og det var hun meget påvirket af, da hun ikke følte, hun kunne genkende sig selv mere. Hun følte faktisk, at hun lignede én, der ikke passer på sin hud, og det havde hun det meget svært ved at udstråle.

 

Derfor valgte hun at tage sagen i egen hånd; hun fik udført en Cosmelan (kemisk ansigts)behandling. Hvordan det gik, fortæller hun dig om næste gang, du hører fra mig!

 

Men indtil da, vill jeg blot dele nogle af Mai's gode tips til, hvad du selv kan gøre for at passe bedst muligt på din hud, og undgå solskader.

 

Læs videre og bliv meget klogere på emnet!

Sådan forebygger du mod solskader

 

Når først din hud har prøvet at være solskadet, er den desværre ekstra udsat for at få mørke pletter, når den igen udsættes for sol. (Med andre ord: Når først din hud er skadet, er den i princippet skadet for livet. Skaderne kan skjules, men de forsvinder ikke nedenunder huden).

 

Derfor er det vigtigt at passe godt på din hud – før det er for sent!

 

Heldigvis er der veje, hvorpå du kan forebygge mod solskader og ujævn hudtone.

Husk solcremen

Det bedste råd, jeg kan give dig, er, at huske solcremen. Hvér dag – uanset hvor kort tid, du skal befinde dig i solen.

 

Anvend helst en solcreme med minimum faktor 30 – HVER dag! Jeg kan stærkt anbefale iS Clinical’s solcremer, som indeholder nogle reparerende ingredienser og findes i flere varianter og beskytter både mod UVA og UVB stråler.

Og så kan jeg virkelig råde dig til at holde dig mest muligt ude af solen, hvis du virkelig vil passe på din hud – du vil bemærke forskellen på sigt, tro mig!

Styrk din hud

 

Solen er stærk, så det er vigtigt at huden også er stærk, så den kan stå imod dens skader bedst muligt. Det kan du opnå, ved at anvende Beauté Pacifique’s A-vitamin creme ‘Clinical Super 3 Booster’. Og faktisk er denne effektive creme så aktiv, at den kun sælges i klinikker.

 

Prøv White Lightning serien fra iS Clinical

 

Serien indeholder effektive produkter mod behandling af mørke pletter i ansigtet og generelt ujævn hudtone. Og er god til at holde de mørke pletter nede – specielt henover sommermånederne.

 

Du kan høre nærmere omkring disse produkter til din konsultation eller behandling.

Er uheldet allerede ude?

Så kan du lige nu
 
spare 10% på Cosmelan - eller meld dig ind i MyCosmo og få 25% rabat her. Året rundt - præcis, når det passer dig.

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med en ujævn hudtone, og ønsker at få gjort noget ved det, så book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker og hør nærmere omkring dine muligheder for at opnå en ensartet hudtone. Konsultationen er gratis og uforpligtende.

  

>> Book din gratis konsultation i dag

Vi høres ved snart!

 

Ha’ det dejligt indtil da,

Mvh.
Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef

Cosmo Laser