Ser din hud (også) sådan her ud efter sommerens besøg?

Ser din hud (også) sådan her ud efter sommerens besøg?

Ser din hud også sådan her ud?

Så er du ikke den eneste…

Kunde med pigment


For de her pigmentpletter i vores kunde Mai's ansigt er kommet, selvom hun har gjort alt for at undgå solen. Hun har smurt sit ansigt med høj solfaktor – selv når hun bare skulle en hurtig tur i Netto. Hun har siddet med ryggen til solen, når hun har været på café. Hun har taget en kasket på, når hun har cyklet hjem fra arbejde i dagstimerne.

Ja, hun har sågar undgået at forlade sin lejlighed, hvis hun allerede havde renset sit ansigt om eftermiddagen og ikke villet tage solcreme på igen.

Og alligevel endte hun med et plettet ansigt denne sommer. Og det var hun meget påvirket af, da hun ikke følte, hun kunne genkende sig selv mere. Hun følte faktisk, at hun lignede én, der ikke passer på sin hud, og det havde hun det meget svært ved at udstråle.

Derfor valgte hun at tage sagen i egen hånd - hun fik udført en Cosmelan behandling hos Cosmo Laser.

Læs videre og bliv meget klogere på, hvad du kan gøre for at forebygge solskader.

Sådan forebygger du mod solskader

Når først din hud har prøvet at være solskadet, er den desværre ekstra udsat for at få mørke pletter, når den igen udsættes for sol. (Med andre ord: Når først din hud er skadet, er den i princippet skadet for livet. Skaderne kan skjules, men de forsvinder ikke nedenunder huden).

Derfor er det vigtigt at passe godt på din hud – før det er for sent!

Husk solcremen

Det bedste råd du kan få er at huske solcremen. Hvér dag – uanset hvor kort tid, du skal befinde dig i solen.

Anvend helst en solcreme med minimum faktor 30 – HVER dag! Vi anbefaler stærkt iS Clinical’s solcremer, som indeholder nogle reparerende ingredienser og findes i flere varianter og beskytter både mod UVA og UVB stråler.

Og så råder vi til at holde dig mest muligt ude af solen, hvis du virkelig vil passe på din hud – du vil bemærke forskellen på sigt!

Kvinder på strand

Styrk din hud

Solen er stærk, så det er vigtigt at huden også er stærk, så den kan stå imod dens skader bedst muligt. Det kan du opnå, ved at anvende Beauté Pacifique’s A-vitamin creme ‘Clinical Super 3 Booster’. Og faktisk er denne effektive creme så aktiv, at den kun sælges i klinikker.

Prøv White Lightning serien fra iS Clinical

Serien indeholder effektive produkter mod behandling af mørke pletter i ansigtet og generelt ujævn hudtone. Og er god til at holde de mørke pletter nede – specielt henover sommermånederne.

Du kan høre nærmere omkring disse produkter til din konsultation eller behandling.

Er uheldet allerede ude?

Hvis uheldet allerede er ude og du har fået mørke pletter eller pigmentforandringer grundet solskader eller hormonforandringer, så er der heldigvis noget du kan gøre. Hos Cosmo Laser kan vi reducere pigmentforandringer og mørke pletter med laserbehandling og med den kemiske ansigtsbehandling Cosmelan.

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med en ujævn hudtone, og ønsker at få gjort noget ved det, så book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker og hør nærmere omkring dine muligheder for at opnå en ensartet hudtone. Konsultationen er gratis og uforpligtende.


>> Book din gratis konsultation i dag

Ha’ det dejligt indtil da

Kamilla
Faglig chef
Cosmo Laser

Faglig chef Kamilla

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.