Er du ked af de mørke pletter, som giver dit ansigt en ujævn hudtone?

Og vil du af med de store, mørke melasma plamager i ansigtet, som er kommet i forbindelse med graviditet, p-piller eller overgangsalder? Så er Cosmelan behandlingen for dig!

Pigmentforandringer og ujævn hudtone kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at en ujævn hudtone kan få huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsager til udvikling af ujævne hudtone, bl.a. solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, overgangsalder, traumatiske forandringer i huden og post-inflammatoriske pigmentforandringer i ansigtet efter f.eks. akne. Cosmelan behandling påvirker melanindannelse (altså pigment i huden) direkte, og dens virkningsmekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

Cosmelan kort fortalt:

- Behandler effektivt alle typer hyperpigmentering

- Effektiv med høj sikkerhedsmargin

- Anvendes til alle hudtyper

- Også effektiv mod akne- og arreduktion

- Behandlingen kan foretages året rundt inkl. om sommeren

- Indeholder ikke Hydraquinon

- Fjerner også mørke pletter og ujævn hudtone opstået efter laserbehandling og andre peelinger

Hvordan virker cosmelan behandling?

Cosmelan behandlingen består af 2 trin: Cosmelan 1 og Cosmelan 2.

Cosmelan 1 foregår i klinikken, hvor en brunlig maske påføres af en erfaren kosmetisk sygeplejerske. Masken skal blive siddende på din hud i 8-12 timer, så du forlader klinikken med masken på.

Du medsendes Cosmelan 2, som er din hjemmebehandling. Du vil blive vejledt grundigt i brugen af dit Cosmelan hjemmekit af din behandler.

Masken vaskes af om aftenen samme dag, hvorefter Cosmelan hjemmebehandling påbegyndes. Denne Cosmelan hjemmebehandling (Cosmelan 2) gentages 2 gange dagligt i 6 uger efter du er blevet behandlet med Cosmelan 1.

Hvornår kan jeg se en forbedring af min ujævne hudtone?

Allerede 7-10 dage efter behandlingen vil du kunne observere en tydelig forbedring af din hud.

Der opnås reduktion i de mørke pletters udseende, huden bliver mere ensartet og fornyet, og ca. 7-8 uger efter opnås maksimalt resultat – denne proces varer lidt længere for mørkere hudtyper.

Hvor mange cosmelan behandlinger skal jeg have?

Antallet af din Cosmelan behandling afhænger af dit udgangspunkt, samt hvor grundig du er med at undgå soleksponering i tiden efter behandlingen. Men oftest er én Cosmelan behandling nok. Cosmelan behandlingen kan gentages efter behov, da der løbende vil komme nye mørke pletter til, hvis du eksponerer din hud for sol.

Hvad gør cosmelan for min hud?

Cosmelan behandling har mange gode egenskaber for din hud. Udover en mere ensartet hudtone, bliver hudoverfladen finere og mere fornyet.


Her er en liste over de ting en Cosmelan behandling gør:

- Behandler effektivt alle typer hyperpigmentering

- Effektiv med høj sikkerhedsmargin

- Anvendes til alle hudtyper

- Også effektiv mod akne- og arreduktion

- Behandlingen kan foretages året rundt inkl. om sommeren

- Indeholder ikke Hydraquinon

- Fjerner også mørke pletter og ujævn hudtone opstået efter laserbehandling og andre peelinger

Før og efter

Bliv klogere på behandlingen

Før Din Behandling

Expand FAQ

Huden renses for at fjerne makeup og urenheder på huden. Der tages billeder til journal, og behandleren gør herefter klar til første del af behandlingen, nemlig Cosmelan 1.

Under Din Behandling

Expand FAQ

Cosmelan 1, som er en peelingsmaske, fordeles jævnt i hele ansigtet. Masken har til formål at afstøde de pigmentfyldte celler, der hentes fra de dybere lag. Samtidig virker den ved at forhindre ny pigmentdannelse.

Masken er den centrale del i behandlingen, og skal sidde på huden i 10-12 timer afhængig af hudtype og hudens følsomhed. Kunden forlader klinikken og vasker masken af derhjemme.

Efter Din Behandling

Expand FAQ

Masken vaskes af efter 8-12 timer, og herefter benyttes Mesoestetic Melan Recovery Creme over hele det behandlede område. Cremen reducerer rødmen efter behandlingen og genopbygger hudens lipidlag. Dagen efter påbegyndes Cosmelan 2.

Cosmelan 2 benyttes 2 gange om dagen, morgen og aften, i de efterfølgende 6 uger:

1. Huden afrenses

2. Smør et tyndt lag Cosmelan 2 i hele ansigtet

3. Lad den virke i 5 minutter. Skal ikke vaskes af

4. Påfør Melan Recovery og massér ind til cremen er helt absorberet 5. Påfør Melan 130+ Pigment Control (undlades om aftenen)

I de første uger af forløbet med din Cosmelan behandling kan huden blive irriteret, rød, tør og begynde at skalle. Derudover er det almindeligt, at huden begynder at svie, når du smører Cosmelan 2 på din hud. Din hud vil efter nogle uger vænne sig til produkterne og begynde at være mindre irriteret.

Selvom det er en sjælden bivirkning, er der også nogle, der kan få en allergisk reaktion eller overirriteret hud af behandlingen. Hvis dette sker, skal du stoppe behandlingen og kontakte klinikken.

Allerede en uge efter behandlingens start ser huden mere sund og strålende ud, huden er blevet lysere og den ujævne hudtone begynder at blive reduceret. Maksimalt resultat opnås efter 7-8 uger, lidt længere tid for mørke hudtyper.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om Cosmelan her >>

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se alle vores priser på Cosmelan her

Område Normalpris MyCosmo Pris
Ansigt 4.600 kr. 3.450 kr.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!