Se Stinna’s flotte (post-karantæne) forvandling - Cosmo Laser

Se Stinna’s flotte (post-karantæne) forvandling

Er filler kun noget, man får i læberne?

Og hvad er forskellen egentligt på filler og Botox?

Få svaret i dag – og se Stinna’s, Sarah’s og Luisa’s fantastiske makeovers.


Men inden jeg afslører de tre flotte forvandlinger, så lad mig liiiige forklare dig forskellen på filler og Botox først.


Forskellen på filler og Botox

Filler består af 98% hyaluronsyre (naturligt fugtstof) og 2% saltvand.

I årtier er det blevet anvendt til at bringe fylde og definition tilbage i ansigtet, og produktet bliver med tiden en naturlig del af kroppens væv.

Botox er et toksin, der midlertidigt lammer bestemte muskler i ansigtet og anvendes primært til at fjerne eller reducere mimiske rynker.

Toksinet afhjælper dog ikke de rynker, der er forårsaget af sollys eller alder i form af slaphed i huden. Her anvendes filler og kan eventuelt suppleres med hudopstrammende laserbehandlinger .

ALTID ærlig rådgivning

Mange er stadig af den overbevisning, at filler primært er noget, man får for at få lavet “andelæber”. En del tror endda, at det er Botox, der gør tricket (men det ved vi nu, at det IKKE er, da Botox jo ikke skaber fylde, men blot lammer musklen).

For det første, så er “andelæber” noget vi tager stor afstand til hos Cosmo Laser. Vi er helt bevidste om, at alle er fri til at gøre, hvad der bringer dem glæde. (Det er vi faktisk fortalere for!) MEN vi mener, at vi, som kosmetiske rådgivere, er ansvarlige for altid at give en ærlig og etisk vejledning. Hvér gang.

Derfor siger vi hellere nej til dine penge, end vi går med til at overbehandle dig.

Dernæst er filler meget mere, end noget vi blot anvender for at forstørre læberne. Læs blot videre og lad dig inspirere af hvad filler kan gøre for dig.

Friskere og mere symmetrisk udseende

Filler kan anvendes til meget mere end til at korrigere formen på læberne. Det bliver i høj grad benyttet til at skabe et friskere udseende med større harmoni og udstråling. Og i stedet for at fortælle dig hvordan, så vil jeg hellere vise dig det.

Sarah’s post-karantæne opfriskning

Sarah har bl.a. fået filler i tindingerne, under øjnene og langs kæbelinjen, for at skabe et mere frisk og opkvikkende udtryk.

Eller med andre ord: for at få kunden til at ligne sig selv igen, efter en lang Corona-karantæne med tre hjemmegående børn. Sarah har også fået en smule filler i læberne, blot for at korrigere og fugte dem.

Desuden har Sarah fået Botox i panden og mellem brynene, samt fået lavet kæbeløft med Botox inkl. behandling af kraftige halsmuskler, som afhjælper at dobbelthagen “hives nedad”.

Luisa’s mini-makeover

Luisa har fået filler under øjnene (tåretrug) for at opnå et mere udhvilet udseende.

Hun har også fået lidt filler i læberne, for at danne harmoni med resten af ansigtet.


Desuden har Luisa fået korrigeret sin næseryg med filler, samt fået kæbeløft og Platysma-behandling med Botox. Platysma betyder halsbånd, og når disse behandles med Botox, skaber det et løft på “dobbelthagen”.

Stinna’s flotte forvandling

Stinna’s flotte forvandling består af filler i tindingerne, kindbenene, under øjnene, samt langs kæbelinjen og i hagen.

Derudover er der lagt filler i læberne og i mundvigene.

Derudover er der anvendt Botox imellem brynene, samt til kæbeløft og behandling af kraftige halsbånd. Alt dette skaber et naturligt løft og medvirker til en friskere og mere ungdommeligt udseende.

Føler du dig inspireret?

Så synes jeg, du skal booke en tid til en gratis konsultation og høre nærmere omkring, hvordan filler også kan opfriske dit udseende efter en lang karantæne.

Konsultationen er lovpligtigt, og din mulighed for at få en personlig snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker omkring dine ønsker og muligheder.

Vær blot opmærksom på, at din første behandling tidligst kan udføres 48 timer efter din konsultation. Dette er din betænkningstid for at sikre, at du har truffet det rette valg for dig.

Spar op til 30 % på filler. Hele året!

Tænk hvis du selv kunne bestemme, hvornår der var tilbud på dine yndlingsbehandlinger.

(… Psst – det kan du nu!)

Som medlem af MyCosmo får du nemlig adgang til store besparelser på dine filler- og Botoxbehandlinger, samt en masse andre fordele. Altid – lige når det passer dig!

Ha’ en dejlig dag,

Og glæder mig til at se dig i klinikken!

Med Venlig Hilsen

Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Bliv MyCosmo (familie)medlem og få adgang til faste, lave priser – hele året – l ige her .

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.