Hvad siger kunderne om Cosmo?

Hos Cosmo, er vi blevet væltet bagover af alle de fantastiske anmeldelser, som vores søde kunder har valgt at dele! Det er blevet til intet mindre end 10 anmeldelser på lidt over en måned og alle med 5 stjerner! Det er vi naturligvis meget stolte over – tusind tak! 🙂 Læs de flotte anmeldelser her

Professionelle

Lige fra man kommer ind, bliver man mødt af smil og venlighed. De er utrolig søde, forstående og hjælpsomme.


Jeg har været til en konsultation samt 1 behandling og jeg er fuldt ud tilfreds! Jeg er igang med at få fjernet min tatovering og selvom priserne kan være en smule høje for nogen, synes jeg faktisk at priserne er helt perfekte i forhold til deres service. Jeg synes det bedste af det hele er at man betaler pr. gang. Jeg har før gået hos en anden, hvor resultatet er intet lignende i forhold til min første behandling hos dem. Jeg vil klart anbefale dem til alle jeg kender, uanset hvad de skal have lavet – Tannie


Super professionelt

Utrolig Dygtig og super professionel sygeplejerske, som jeg har været behandlet af en del gange. Føler mig tryg og i gode hænder. Smilende og altid rådgivende. Jeg vil komme der fremover. Anbefaler hende til alle jeg kender. God service hos Cosmo laser – Tina

Fremragende Service

Lige fra receptionisten, behandlende sygeplejerske til stedets læge er jeg kun blevet mødt af super professionalisme og utrolig venlighed. I forhold til min valgte behandling er jeg blevet fagligt glimrende informeret, utroligt godt behandlet og har indenfor ganske kort tid fået svar på de mails jeg har sendt vedr. yderligere oplysninger. Jeg kan kun varmt anbefale Cosmo laser – Ebba

De varmeste anbefalinger

Jeg har kun rosende ord at sige om Cosmo!

Omgivelserne og stedets atmosfære er varm og velkommen, og alt lige fra hjemmesiden til behandlings lokalet udstråler en professionalisme, der gør mig tryg og fuldt ud tilfreds med mine besøg og behandlinger. Vigtigt er det at nævne personalet. Der er ingen tvivl om, at Cosmo gør deres yderste for at deres klienter skal føle sig trygge i deres behandling. Derfor følges du som klient også af én sygeplejerske, som lærer dig at kende og derved kan tilbyde en endnu bedre- og personlig service. Efter én behandling så jeg resultater, og har siden det første besøg anbefalet Cosmo til alle med interesse. – Emma

De er meget professionelle

Man bliver altid varmt taget imod og lyttet til. Cosmo’s kosmetologer er profesionelle sygeplejersker indenfor skønheds verdenen, de er meget bevidste omkring deres behandling og lytter altid til kundens behov – Aisha

Fantastisk god og tryg oplevelse


Jeg valgte Cosmo, fordi det var dem, der havde den nyeste teknologi for tatoveringsfjernelse og dem, der virkede allermest professionelle. Den sygeplejerske, Charlotte, som jeg har fået tildelt er simpelthen så sød og kunne ikke gøre oplevelsen bedre for mig. Jeg kan se, hun er perfektionist og går op i, at alt bliver gjort rigtigt. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte Cosmo – Mia


Super behagelig og professionel behandling

Var super nervøs inden behandlingen, men en super sød og dygtig behandler overbeviste mig om, at det var der ingen grund til og han havde ret. Er så glad for resultatet, så tak til jer – Anja

Over al forventning

Jeg fik fortaget behandlingen d.15/8 2017. God modtagelse, venlige og imødekommende! I har fuldstændig styr på at sætte kundens behov og forventninger under lup!! Professionelt udstyr i meget rene og behagelige omgivelser. Startede på at få fjernet en tatovering og var noget nervøs ved ankomst. Men uden grund fandt jeg ud af!! Tak for en god og behagelig oplevelse!! Resultatet af første behandling er god!! Har ingen smerter eller anden form for ubehag man kan faktisk ikke se det på huden, man kan kun se at farverne er blevet meget svagere!

Vi ses til næste behandling om ca. 3 1/2 uge. – Ruby

Fuldt ud tilfreds

Har fået permanent hårfjerning, og det i sig selv er ikke super behageligt. Trods det formåede sygeplejersken at gøre behandlingen afslappet og alt i alt rar. God situationsfornemmelse i forhold til at joke og grine lidt, samt rigtig god empati. Dygtig og kvalificeret sygeplejerske, der var meget ærlig, gav gode råd og kunne svare troværdigt på alle spørgsmål.

Alle de behandlinger jeg kan få hos Cosmo laser, bliver booket hos Cosmo laser – Tina

Super sted jeg varmt vil anbefale

De er altid søde og imødekommende når man træder ind ad døren! Har en skøn behandler, der ved hvad hun har med at gøre. At det er læger og sygeplejersker man er omringet af, gør at jeg føler mig i gode hænder, så thumbs up til jer Cosmo Laser – Rikke

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.