Sådan fjernes din tatovering med PicoWay – del 2 - Cosmo Laser

Sådan fjernes din tatovering med PicoWay – del 2

Har du fået nogenlunde styr på


…hvordan en tatovering i praksis fjernes?


Så læs videre og bliv din helt egen ekspert i, hvordan tatoveringsfjernelse fungerer.

Sådan virker tatoveringsfjernelse del 2

‘Frosting’ eller farveskift opnås


Ved behandling af sorte tatoveringer, bliver det behandlede område hvidt – eller ‘frosted’ som det hedder. Dette er et tegn på, at farven har absorberet lyset og er blevet ødelagt. Frostingen vil lægge sig i løbet af 1-3 timer.


Tatoveringsfjernelse

Når farvede tatoveringer (røde, blå osv.) behandles, vil ‘frosting’ ikke opstå. I stedet vil pigmentet i tatoveringen synes mørkere.

Effektiv pleje efter behandlingen

Efter behandlingen smørres tatoveringen ind i Sheald cremen fra iS Clinical, som er ekstremt fugtgivende og skynder på helingsprocessen, inden den pakkes ind i film.


Selve helingsfasen afhænger af farven eller dybden af tatoveringen, samt hudens evne til at regenerere. Normalt vil det hele inden for 4-8 dage.

Behandlingsinterval og hjemmepleje

Tatoveringen kan først genbehandles tidligst 4 uger efter sidste behandling. Det er afgørende for ophelingen, at huden holdes fugtig og ikke udsættes for sol i de efterfølgende 3-4 uger.


Er du nysgerrig på tatoveringsfjernelse?

Hvis du er blevet nysgerrig på tatoveringsfjernelse, så book en gratis konsultation og få din tatovering vurderet. Konsultationen er helt gratis og udføres altid af en specialuddannet kosmetisk sygeplejerske.


>> Book din gratis konsultation her


Ønsker dig en dejlig dag,

Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. bliv medlem af MyCosmo og spar 25% på tatoveringsfjernelse og mange andre behandlinger.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.