Sådan fjernes din tatovering med PicoWay – del 1 - Cosmo Laser

Sådan fjernes din tatovering med PicoWay – del 1

Flere og flere fravælger deres tatoveringer

 

“Men er man ikke bundet til en tatovering, når man først har fået den?” , tænker du måske…

 

Nej, det er man (heldigvis) ikke længere.. For i dag er det nemlig blevet muligt at fortryde sine tatoveringer. I 2015 lanceredes en fantastisk laserteknologi ved navn ‘PicoWay’ , som sikkert og effektivt kan udføre tatoveringsfjernelse.

 

Hvis du er nysgerrig omkring, hvordan en tatovering i praksis bliver fjernet, så læs videre og lad mig gøre dig lidt klogere på området.

 

Sådan virker tatoveringsfjernelse del 1

Ingen sol inden behandlingen

Først og fremmest er det afgørende, at tatoveringen har været solfri i 4 uger før behandlingen, da laseren ikke vil kunne skelne mellem pigmentet i huden og farven fra tatoveringen.

Lokalbedøvelse af området

Første trin er at tatoveringen smørres ind i lokalbedøvende creme ca. 30 minutter inden behandlingen påbegyndes. Dette er så man oplever mindst mulig ubehag under behandlingen.

Laseren udsender lys og varme

 

Laserteknologien PicoWay arbejder med både lys og varme. Under behandlingen ledes lyset og varmen fra laseren ned til huden gennem et tyndt lag gelé, som både virker kølende, samt sikrer kontakt mellem hud og laser.

 

Hvert laserskud føles som små smæld mod huden. Da tatoveringen er lokalbedøvet, er behandlingen ikke smertefuld, men kan godt føles lidt ubehagelig.

tatoveringsfjernelse

Udskillelse af blækpartiklerne

 

Ved hvert laserskud rammer lys og varme tatoveringen, som gør at blækket i tatoveringen opløses til bittesmå partikler.

 

Herefter transporterer kroppen disse blækpartikler væk med lymfen, så det udskilles med galden. Dette er en helt ufarlig proces for kroppen.

Book en gratis konsultation

 

Overvejer du at få fjernet en (eller flere) tatovering(er), og er nysgerrig efter at høre mere, så book en personlig konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Til din konsultation vil du modtage mere dybdegående information omkring tatoveringsfjernelse.

 

Konsultationen er gratis og helt uforpligtende.

Ha’ en dejlig dag,

 

Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. bliv medlem af MyCosmo og spar 25% på tatoveringsfjernelse og mange andre behandlinger.