Natural lips by Cosmo - Cosmo Laser

Natural lips by Cosmo

Drømmer du om store, truttende “andelæber”?

Du ved... læber man bare ikke kan undgå at bemærke... Hvis svaret er ja, så er vi ikke stedet for dig! 🙈

Men drømmer du til gengæld om naturlige, fyldige læber, man bare har lyst til at lægge en flot rød læbestift på? Læber, der er i harmoni med resten af dit ansigt? Hvis du kan nikke ja hertil, så læs roligt videre.

For i dag fortæller jeg dig omkring “Natural Lips by Cosmo” – læbebehandlingen, der giver dig smukke læber, der passer til dit ansigt.

Natural Lips by Cosmo

Har du gået og overvejet, at få lidt mere fylde i dine læber? Men har ikke helt turdet tage skridtet om at få filler - måske af frygt for at komme til at se “dullet” ud?

Så skal du vide, at du ikke er den eneste, der har det på den måde. Og naturlig læbeforstørrelse (eller læbekorrektion, som det jo i mange af tilfældene er) er mulig med fugtgivende fillerbehandling...

“Falske” bryster ser falske ud… Eller?

Måske du er af den holdning, at alle “falske” bryster ser falske ud. Sådan var det i hvert fald engang. Det var meget nemt at se, når nogen havde fået "lavet bryster", som det populært hed engang. Ja, det hedder det nu nok stadig? Nå, men det jeg blot vil sige med det er, at der sidenhen er sket så meget med videnskaben. Og der laves efterhånden så naturlige brystoperationer, at det er svært at skelne forskel på de “falske” og de biologisk naturlige.

Det er præcis på samme måde med læber. I dag er teknikken bag fillerbehandlinger efterhånden så udviklet, og der findes endda forskellige former for filler, som anvendes alt efter det behandlede område og det ønskede resultat.

Forventningsafstemning og naturlige resultater

Når jeg har en kunde i stolen, så er det første, jeg gør, at tage en snak med kunden omkring, hvad hun (eller han) har af tanker omkring sin læbebehandling. Dernæst deler jeg mine tanker med kunden, omkring hvad jeg mener, vil skabe det bedste resultat for dem.

Beder en kunde om at få 2 ml. filler i sine læber, rådgiver jeg kunden om at dette er for meget. Vi anbefaler altid 1 ml. Nogle gange kan 0,6 ml. endda være nok.

Og hvis kunden allerede har fylde (eller filler) nok i læberne, afviser jeg at behandle og forklarer, at behandlingen altså ikke er nødvendig.

naturlig-laebe-forstoerrelse


En behandlingsteknik jeg oplever en stor del af mine kunder opnår de fineste læber med er læbebehandlingen: XO-lips. XO-teknikken går nemlig ud på at lægge op til 2 ml. filler i og omkring munden. Det lyder af meget, men teknikken gør faktisk netop at resultatet er endnu mere naturligt, da overgangen fra overlæbe til mund (den som kan få læberne til at trutte fra siden) reduceres.

Det skal opleves, før det helt kan forstås. Men blot som en lille hjælp, indsætter jeg her et par før/efter billeder af fillerbehandling udført med XO-teknikken.


filler-laeber-xo-lips
xo-lips-filler-behandling

Vi vil hellere afvise dine penge end overbehandle dig

Ærlighed og høj etik er noget, vi sætter stor alvor i hos Cosmo. For som kosmetiske rådgivere har vi et kæmpe ansvar for altid at give en ærlig rådgivning og ikke at behandle, hvor der ikke er behov for det.

For det er vigtigt for os, at vi altid kan stå inde for vores resultater. Også selvom det betyder, at vi siger nej til penge.

Forskellige årsager til læbebehandling

Her er en liste over de mest gængse årsager til læbebehandling med filler:

  • Manglende fylde i overlæbe
  • Manglende fylde i underlæbe
  • Asymmetriske læber
  • Smalle læber
  • Rygerynker (rynker langs læbekant)
  • “Punkterede læber” (flade læber)
  • Manglende definition (læbekant)
  • Tørre læber
  • Mundvigefald

Her er et par eksempler på hvad du kan opnå med fillerbehandling i læberne:


Fillerbehandling af rygerynker langs læbekant.


Fillerbehandling af smalle læber.


Fillerbehandling af “punkterede læber”, asymmetri og manglende definition.


Korrektion af asymmetriske læber, samt mundvigefald med filler.

Helheden er mit udgangspunkt

Det er vigtigt for mig altid at kigge på min kundes ansigt som en helhed. På den måde sikrer jeg, at læberne ikke står ud, men falder i naturlig harmoni med resten af ansigtet.

Book en gratis konsultation

Jeg håber, at du har fået øjnene op for at filler ikke (nødvendigvis) er lig med “andelæber”. Og at læbebehandlinger kan opfylde andet end blot at gøre læberne større.

Er du blevet nysgerrig på læbebehandling med filler, så book en tid til en gratis konsultation og få en personlig snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen er lovpligtig og helt uforpligtende. Vær blot opmærksom på, at din første behandling tidligst kan udføres 48 timer efter din konsultation.

Spar op til 25 % på filler. Hele året!

Tænk hvis du selv kunne bestemme, hvornår der var tilbud på dine yndlingsbehandlinger.

(… Psst – det kan du faktisk!)


Som medlem af MyCosmo får du nemlig adgang til store besparelser på dine filler- og Botoxbehandlinger, samt en masse andre fordele. Altid – lige når det passer dig!

Ha’ en dejlig dag,

Og jeg ser frem til at se dig i klinikken!

Med venlig hilsen

Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

kamilla-kosmetisk-sygeplejerske


PS. Som MyCosmo (familie)medlem får du adgang til faste, lave priser – hele året – Bliv en del af familien lige her.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.