Mange drømme forbliver ved drømmen, men… - Cosmo Laser

Mange drømme forbliver ved drømmen, men…

Én hårrejsende drøm er netop gået i opfyldelse

Der er mange ting, vi drømmer om. Men de forbliver som regel ved drømmen.

Såsom at julemanden virkelig fandtes. Eller at vi får smidt 5 kilo inden weekendens festlige begivenhed.

Men én ting, mange længe har drømt om, er endelig gået i opfyldelse! Kan du gætte, hvad det er?

Læs videre og lad mig afsløre de fantastiske nyheder for dig…

Men først…

Lad mig lige introducere mig selv. Mit navn er Kamilla, og jeg er kosmetisk sygeplejerske hos Cosmo Laser. Og så er jeg bl.a. specialist i permanent hårfjerning.

Og nu tilbage til emnet… og afsløringen

Har du hidtil gået en stor bue udenom permanent hårfjerning, fordi du har hørt det gør ondt? Eller fordi du har fået at vide, at dine hår er for fine til at få effekt af behandlingen? Eller synes du bare, det tager liiidt for meget af din dyrebare tid?

Så skal du møde din nye bedste veninde – Gentle Lase . ( Jeg er allerede selv faldet pladask for hende! )

Smertefri permanent hårfjerning

Hvad er Gentle Lase?

Gentle Lase er den nyeste teknologi indenfor laserbehandlinger. Den anvender den hurtigste laserteknologi på markedet – og INGEN anden hårfjerningslaser kan dette!

Behandlingen udføres desuden helt uden brug af gelé. Og alt dette bidrager til en markant hurtigere behandlingstid – som resulterer i reduktion af ubehag. Der benyttes samtidigt en afkølende teknologi , som effektivt virker smertelindrende.

Hvilket fører mig videre til at behandlingen er smertefri (i hvert fald hvis du spørger mig). Jeg kunne nemlig INTET mærke, da jeg prøvede Gentle Lase. Og jeg har hørt fra andre, at de absolut ingen smerte kunne mærke under behandlingen.

Er det ikke fantastisk?

Dog er jeg opmærksom på, at vi alle er forskellige, og ikke alle mærker det samme. Så lad mig istedet sige, at den er langt mindre smertefuld, end hvad du normalt forbinder med laserhårfjerning. ( Det kan jeg godt love dig ).

Hvad er unikt ved Gentle Lase?

Udover at være stortset smertefri, og ekstremt hurtig, så har Gentle Lase effekt på selv helt fine hår.

Det betyder, at Gentle Lase har bedre effekt særligt ved nordiske hårtyper, som andre laserteknologier ikke har mulighed for at påvirke. Eller ved dig, som har “rester” fra tidligere forløb ved klinikker, der behandler med IPL.

Laserhårfjerning til ALLE hudtyper

Hos Cosmo Laser kan vi udføre laserhårfjerning på alle hudtyper , sålænge hårene er mørkere end huden. Dette skyldes at vi benytter diodelaser, som sender et fokuseret laserlys og varme direkte ned i hårsækken ( og rammer altså kun håret og hårsækken, og altså ikke huden ).

Dog virker den nye laserteknologi, Gentle Lase*, anderledes og kan derfor kun anvendes på hudtyper op til en lys hudtype 4 . Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, da der i værste tilfælde er risiko for at lave en forbrændning på huden. Og det ønsker jeg jo ikke sker på din fine hud!

Hvis du er i tvivl om, hvilken hudtype du har, så ring ind til os på 35394400, så vejleder vi dig 🙂

Hvis du er træt af daglig barbering, røde knopper og/eller indgroede hår, så book en personlig konsultation og hør mere omkring permanent hårfjerning.

Til konsultationen får du en uforpligtende snak med enten mig, eller en af mine kollegaer, omkring hvordan vi kan hjælpe dig af med din uønskede hårvækst.

Husk at din konsultation altid er gratis og helt uforpligtende.

Ønsker dig en smuk dag!

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.