Er din hud “lækker”? (Svar ærligt) - Cosmo Laser

Er din hud “lækker”? (Svar ærligt)

Lækker som i virkelig dejlig, gennemfugtet og med masser af naturlig glød!

Hvis du svarer “nej”, skal du læse videre..

Og det skal du faktisk også, hvis du svarer “ja”!


For i dag taler jeg om vores Fire & Ice fugt- og frugtsyre ansigtsbehandling, som alles hud elsker!


(Både den lækre og den ikke-så-lækre).

Læs videre og lad mig uddybe.

Behandlingen alles hud ELSKER!

Fire & Ice er fantastisk til alle hudtyper og aldre. Den er fantastisk selv til gravide eller akne-ramt hud.

fire & ice ansigtsbehandling

Denne intensive ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny din huds overflade, samt reducere eventuelle fine linjer, rynker og ujævnheder i din hudtone. Den “polerer”, blødgør og fremskynder samtidigt cellefornyelsen i huden.

fire & ice ansigtsbehandling maske

Hvordan fungerer Fire & Ice ansigtsbehandlingen?

Som navnet antyder, er denne genopbyggende ansigtsbehandling en kombination af en varmende maske (fire) efterfulgt af en kølende maske (ice).

“Fire”- Denne maske er klinisk formuleret med bl.a. retinol (vitamin A), niacinamid (vitamin B) og potente antioxidanter. Det er en AHA frugtsyremaske, som effektivt fjerner døde hudceller, opstrammer og forbedrer hudens struktur.

“Ice” Denne maske er en lindrende, fugtgivende og antioxidantrig maske formuleret med bl.a. aloe-vera, grøn-te ekstrakt, lakridsrodsekstrakt og vindruekerneekstrakt. Denne fornyer hudens glød og reducerer fine linjer.

Begge masker omfatter både aktive og lindrende formler, der fremkalder dufte af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte.

Dette gør Fire & Ice for din hud!

  • Opstrammer huden
  • Blødgør og udjævner hudens struktur
  • Fjerner effektivt døde hudceller
  • Fornyer hudens glød
  • Reducerer rynker og fine linjer
  • Forebygger mod uren hud og fine linjer, samt øger velværet.
fire & ice ansigtsbehandling is clinical


Så hvis du har en uren og stresset hud, der mangler udstråling eller ønsker at forfine dine linjer og samtidigt booste din huds fugtniveau, så er Fire & Ice for dig.


Og er din hud allerede “lækker”, er den fantastisk til at vedligeholde og samtidigt forebygge så din hud forbliver så lækker den kan blive.

Rene botaniske ingredienser

Det bedste ved behandlingen er, at den er botanisk; dvs. den er lavet på planter og blomster. Naturlige ingredienser, som din hud vil elske dig for! Og som gør at den kan anvendes af ALLE.

For at opnå fuld effekt af behandlingen, anbefaler jeg et forløb med 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum. Så er din hud dig taknemmelig 😉

Hav en dejlig dag!

Marie,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.