Behandlingen, der forvandlede Amelia’s hud - Cosmo Laser

Behandlingen, der forvandlede Amelia’s hud

Tro det eller ej …

… men jeg tror aldrig, jeg har mødt en kunde, der har prøvet Fire & Ice behandlingen, og ikke oplevet en forbedring af huden.

Jeg har fået lov til at interviewe en af vores kunder, Amelia, som sidste år fik et forløb med 3 fire & ice behandlinger og siden er blevet fast tilhænger af den vidunderlige (og meget effektive) ansigtsbehandling.

Bag om kunden: Amelia, 29 år, pædagog

Hvad fik dig til at få fire & ice behandlingen?

Jeg har altid haft ret tør hud. Og havde på det tidspunkt en del iøjenfaldende talgknopper – på kinderne især – som generede mig ret meget. Og jeg syntes ikke, der var noget, der hjalp. Så tænkte, der skulle en specialist til.

Kan du se og mærke forskel efter dit forløb?

Ja, bestemt. Behandlingen har faktisk gjort underværker for min hud, for den har vist førhen været for tør til at kunne få gavn af min fugtighedscreme. Så der skulle lige et par behandlinger til, inden vi fik bugt med de generende talgknopper.

Undervejs i mit forløb blev jeg vejledt til at anvende en særlig fugtgivende serum (Hydra-Cool Serum fra iS Clinical fra 545 kr.), som virkelig hjalp på at fremskynde processen. I dag er min hud bare så fin og stråler på en måde, den aldrig har gjort før.

Hvad har fire & ice betydet for din hud?


Hmm… jeg synes, Fire & Ice ansigtsbehandlingen har gjort min hud klarere. Det er som om, der nu er blevet åbnet op for al den glød og vitalitet, der før ikke kunne komme op til overfladen.


Min hud føles på ingen måde tør og stram i det længere, og har ikke fået talgknopperne tilbage. Det skyldes nok, at jeg er fortsat med at bruge serummet.

Og så får jeg stadig en behandling engang imellem, fordi jeg ved, det er godt for min hud og jeg kan bare mærke, at den virkelig har det godt efter en fire & ice behandling.

Dette siger andre om Hollywood-behandlingen

“Jeg har fået fire&ice behandling x3 og er så glad for slutresultatet. Glattere og finere hud med færre mimiske rynker. Jeg er tilfreds og anbefaler gerne denne behandling.”

“Jeg har bl.a besøgt klinikken i forbindelse med Fire & Ice ansigtsbehandlinger, og har kun ros til de sygeplejersker, der har udført behandlingen – de er meget professionelle, informative og søde!

Derudover er selve ansigtsbehandlingen virkelig en kollagen booster , og man kan straks mærke virkningen af den, det er et hit.

ansigtsbehandling

“Jeg har fået Fire and ice ansigts behandling og er meget tilfreds med behandlingen og servicen. 🙂

“…Efter en skøn ansigt behandling , hvor jeg ellers normalt godt kan være en smule skuffet , kunne jeg slet ikke sætte en finger på noget 🙂 og glæder mig bare så meget til at komme igen . Jeg skal aldrig have behandlinger andre steder end hos Cosmo , 1000 tak , kunne jeg give 10 stjerner havde gjort det.”

Hav en dejlig mandag!

Kamilla,
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.