Bag om kunden: Stine, 41 år, psykoterapeut - Cosmo Laser

Bag om kunden: Stine, 41 år, psykoterapeut

“ Min hud var for tør til at gøre noget ved talgknopperne “


Stine er kunde hos Cosmo, og har fået udført Fire & Ice ansigtsbehandlingen hos os. Denne effektive ansigtsbehandling er en frugtsyrebehandling, der bl.a. minimere store pore, reducerer fine linjer, genopbygger medtaget hud og skaber den flotteste glød i din hud.


Jeg har været så heldig, at have fået lov til at interviewe Stine omkring sit forløb. Så læs videre for at høre hvad Stine havde at sige omkring denne populære Hollywood-behandling.

Bag om kunden: Stine, 41 år, psykoterapeut

Hvorfor valgte du at få lavet fire & ice behandlingen?

Jeg startede primært med behandlingerne, ikke pga. uren hud som sådan, men pga. få – men ret iøjnefaldende – talgknopper, jeg især havde i panden og på mine kinder. Og så havde jeg læst lidt om at behandlingen også forfiner fine linjer og generelt giver mere glød til huden, hvilket jeg også fandt tiltalende.

ansigtsbehandling

Hvor mange behandlinger har du fået?

Jeg har nu været til i alt 3 fire and ice ansigtsbehandlinger med 2 ugers mellemrum mellem hver behandling. Og jeg har haft den samme behandler hver gang, hvilket har været dejligt, da hun har kunne følge med i processen fra start til slut.

Hvordan har dit forløb har været – kan du se og mærke nogen forskel?

Ved første behandling fik jeg at vide, at min hud var for tør til at gøre noget ved talgknopperne, og behandleren derfor ikke kunne foretage en dybderensning, da der var en risiko for at lave ar. Det blev jeg selvfølgelig ærgerlig over, da det var hele årsagen til, at ville have lavet behandlingen.

Min behandler fortalte mig dog, at jeg i løbet af mit forløb forhåbentligt ville få fugtet min hud tilstrækkeligt, således at det ville blive muligt at fjerne talgknopperne senere hen.

Til min anden behandling var min hud desværre fortsat for tør, så jeg købte derfor en særlig fugtgivende serum (Hydra-Cool Serum fra iS Clinical fra 545 kr.) anbefalet af min behandler, som jeg påførte morgen og aften i 14 dage, indtil jeg skulle til min tredje og sidste behandling.

ansigtsbehandling 2

Ved min tredje behandling lykkedes det faktisk min behandler at få fjernet et par af de værste talgknopper, jeg havde, som nu er pist væk! Jeg har åbenbart ikke haft behov for dybderensninger, da behandlingen i sig selv har fugtet min hud – og det tilsyneladende har været nok til at få bugt med størstedelen af mine talgknopper.

De er dog ikke allesammen væk endnu, men det har hjulpet en hel del og gjort en stor forskel for mig og min hud. Og jeg føler jeg generelt har fået mere udstråling og friskhed i kinderne også.

Hvordan ville du beskrive selve behandlingen?

Behandlingen i sig selv gør ikke ondt, men man kan til tider godt mærke en lille prikken, eller at det bliver varmt. Det bliver til gengæld opvejet af den hovedbunds- og ansigtsmassage man også får glæde af under behandlingerne.

Hvad gør du selv, for at holde din fine hud vedlige efter dit første forløb?

Nu er det en måned siden, at jeg afsluttede mit forløb med fire and ice behandlingerne, og jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Og jeg synes det har været dejligt med god og ærlig rådgivning omkring min hudpleje, som jeg virkelig kan se har hjulpet på min hud.

Jeg fortsætter med brugen af serummet – dog kun 1 gang dagligt fremadrettet – og jeg vil fortsat komme tilbage en gang i måneden eller hveranden og få en behandling – og selvfølgelig få snakket med min søde behandler.


Hav en god dag!

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.