SkinPen behandling hos Cosmo Laser

Hos Cosmo Laser tilbyder vi SkinPen Microneedling, der er effektiv til at behandle rynker, strækmærker, ujævn hudstruktur og ar fra f.eks. akne. Derudover giver behandlingen en mere jævn hudstruktur og en fornyende effekt på huden.

Læs alt hvad du skal vide om behandlingen her:

#1 Kort fortalt

Expand FAQ

Hos Cosmo Laser anvender vi SkinPen Microneedling til behandling af rynker, strækmærker, ujævn hudstruktur og ar fra f.eks. akne.

Med SkinPen Microneedling penetreres huden med tynde nåle i en varierende dybde fra 0,5 mm til 1,5 mm. Nålene påfører huden en kontrolleret skade, der herved gennem hudens naturlige helingsproces, stimulerer hudens egen produktion af elastin og kollagen, der er forudsætningen for den fornyende effekt på huden.

SkinPen er en FDA-godkendt behandling, der udover ovenstående giver huden fornyet glød og struktur med kun 24 timers ophelingsfase efterfølgende.

#2 Før behandlingen

Expand FAQ

SkinPen kan anvendes på alle hudtyper samt på hele kroppen uden særlige forhåndsrestriktioner.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen.

Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger. Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,-, såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen.

Dette gælder også ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før behandlingen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

#3 Under behandlingen

Expand FAQ

Før behandlingen opstartes, bliver huden afrenset og sprittet af, for at minimere risikoen for infektioner. Huden påføres en serum, som afhjælper, at nålen glider over huden, og herefter behandles hvert område med 3 passager

#4 Efter behandlingen

Expand FAQ

Huden vil være irriteret efter behandlingen, og den vil fremstå rød, varm, svidende og lidt hævet. Det kan være behageligt med nedkøling af huden, hvorfor du efter behandlingen har mulighed for at få isposer til at køle behandlingsområdet med.


Ved Skinpen behandling vil der være øget risiko for infektion i huden. På grund af denne infektionsrisiko skal du være yderst varsom med at berøre din hud 24 timer efter behandlingen. Vær sikker på, at du har nyvaskede hænder, før du rører det behandlede område.

Den brændende fornemmelse i huden aftager normalt inden for 2-6 timer, derefter kan huden føles øm, varm og sensitiv. Du får en hyaluronsyre baseret creme med hjem til efterbehandling de første 24 timer efter behandlingen. Herefter kan du anvende dine normale produkter og makeup.

#5 Antal behandlinger og forventning

Expand FAQ

Det anbefales at få 3-6 behandlinger med 4 ugers mellemrum, hvis man ønsker en hudfornyelse, generel hudforbedring eller opstramning af vævet. Hvis man ønsker at reducere dybere linjer, furer og evt. arvæv, vil 6 behandlinger som oftest være nødvendigt.

Resultatet af behandlingen kommer gradvist i løbet af behandlingsforløbet, men da cellerne arbejder op 3 måneder efter behandlingen, ses det endelig resultat først herefter. Man kan med god effekt supplere med opfølgende behandlinger 1-2 gange årligt efter endt behandlingsforløb.

#6 Bivirkninger og risici

Expand FAQ

Ved behandling med SkinPen vil der være en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber.

Hvis der opstår infektion, vil det opleves som en pludselig forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika.

Er man plaget af recidiverende udbrud af herpes i ansigtet, tilrådes det at starte forebyggende behandling dagen inden.

Der kan aktiveres forbigående uren hud eller akne efter behandlingen, på områder hvor man i forvejen har en tendens til uren hud.

#7 Kontraindikationer

Expand FAQ

Følgende er årsager til, at man ikke kan godkendes til behandlingen:

  • Historik med modermærkecancer eller hudcancer
  • Graviditet og amning
  • Rosacea
  • Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud
  • Tendens til at danne keloid ar
  • Antikoagulationsbehandling (blodfortyndende medicin)
  • Epilepsi som ikke er velbehandlet
  • Blødersygdom/hæmofili

#8 Samtykke

Expand FAQ

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling kan du give samtykke til behandling med det samme, når den mundtlige information er givet. En ledsager er altid meget velkommen til at være til stede under konsultation og behandling.

Vi er altid behjælpelige ved yderligere spørgsmål.

Kontakt os gerne for yderligere spørgsmål

Ring på telefon:

Send en e-mail

Få en fornyende glød med SkinPen

Hvis du ønsker en mere jævn hudstruktur og en fornyende effekt på huden, så lad os hjælpe dig med en SkinPen behandling.

BOOK EN TID