Skinkó e behandling hos Cosmo Laser

Hos Cosmo Laser tilbyder vi hudforbedrende injektionsbehandling i ansigtet og på kroppen med Skinkó e.

Skinkó e er en ny og innovativ injektionsbehandling og kurforløb, der indeholder en patenteret formel af aminosyrer, hyaluronsyre og 50 vitaminer. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud og binder fugt. Vores kroppe producerer dagligt hyaluronsyre, men i takt med alderen producerer vi mindre naturlig hyaluronsyre, og det ses på vores hud.

Læs alt hvad du skal vide om behandlingen her:

#1 Kort fortalt

Expand FAQ

Skinkó e kan bruges på alle hudtyper og er især unik, da den kan bruges i ellers vanskelige områder, såsom pande og området omkring øjnene for at fjerne linjer, slap hud og mørke rande, men kan også bruges på hænder, décolleté, ansigt og på hals.

Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud og binder fugt. Vores kroppe producerer dagligt
hyaluronsyre, men i takt med alderen producerer vi mindre naturlig hyaluronsyre, og det ses på vores hud. Aminosyrer fremstilles af vores kroppe og de er essentielle for skabelsen af sund hud.

Kliniske forsøg har vist, at hyaluronsyre produkter alene booster og stimulerer huden, men tilsætningen af aminosyrerne virker som et ekstra ’brændstof’, da aminosyrerne direkte går ind og styrker cellevæggene i huden, hvilket er vigtigt, når hudens hudlag skal genopbygges. Den regenererer huden indefra ved at booste og igangsætte produktionen af kollagen og elastin.

#2 Før behandlingen

Expand FAQ

Ved konsultationen vil sygeplejersken foretage en faglig vurdering af de behandlingskrævende områder og vil i samarbejde med dig udarbejde en behandlingsplan.

Undgå at tage blodfortyndende præparater såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og
lignende medicin i fire dage før behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger i behandlingsområdet.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid. Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger.

Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,-, såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette
gælder også ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.#3 Under behandlingen

Expand FAQ

Behandlingsplanen gennemgås, hvorefter huden rengøres og desinficeres, og behandlingsområdet identificeres. Behandlingen foretages ved, at Skinkó e injiceres i de områder, som er aftalt. For de fleste er behandlingen ikke smertefuld, men der vil normalvis være let til moderat smerte forbundet med selve indstikket.

#4 Efter behandlingen

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan Skinkó e identificeres som mindre hævelser i behandlingsområdet. Der kan forekomme let rødme og ømhed i behandlingsområdet. Der vil i nogle tilfælde kunne ses begyndende blåfarvning af huden, hvilket er helt normalt, og skyldes let blodudtrædning i vævet som begyndende blå mærker.

Efter behandlingen er der i behandlingsområdet risiko for infektion. Det er derfor vigtigt at undgå berøring af det behandlede område samt påføring af make-up og cremer i mindst 4 timer. Undlad ligeledes hårde fysiske anstrengelser i 2-3 dage og sauna og solarium i mindst 2 uger, da det hudopstrammende produkt kan forbrændes hurtigere under kraftig varme de første uger efter behandling.

Undgå at tage blodfortyndende præparater, såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i 2 dage efter behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Der går op til 2 uger, før der ses en synlig effekt i behandlingsområdet. Grundet cellernes processer og cyklus, vil det endelige resultat først kunne ses og mærkes efter 4-6 mdr. 

#5 Antal behandlinger og forventning

Expand FAQ

Afhængigt af vurderingen forud for din behandling anbefales 3-5 gentagende behandlinger med 2 ugers mellemrum for at opnå det optimale resultat, og efter et endt behandlingsforløb kan man med fordel holde behandlingen ved lige 1-2 gange årligt. Varigheden af resultatet afhænger af forskellige faktorer. Nedbrydning af hyaluronsyre,
solpåvirkning og aldring er faktorer, der alle har betydning.#6 Bivirkninger og risici

Expand FAQ

Blå mærker forsvinder hos de fleste efter 4-6 dage. I sjældne tilfælde kan der forekomme
større hæmatomer, som er blodsamlinger i huden. Disse vil normalt forsvinde i løbet af 2-4 uger. I denne periode kan vævet være ømt, rødligt/blåligt og der vil være øget hævelse, samt kunne mærkes ujævnheder i vævet.

Har man tendens til hyppige herpesudbrud, kan en injektionsbehandling godt
fremprovokere et sådan udbrud. Derfor kan det anbefales med forebyggende behandling.

Ved behandling med Skinkó e vil der være en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber. Hvis der opstår infektion, vil det opleves som en pludselig forværring eller tilbagegang i processen. Risikoen for infektion er størst de første timer efter behandlingen og kan let behandles med antibiotika.

Symptomer på infektion kan minde om almindelige bivirkninger fra behandling
med filler, men er du det mindste i tvivl, bedes du kontakte klinikken. Er det uden for åbningstiden, skal du kontakte egen læge eller akutafdeling.

#7 Kontraindikationer

Expand FAQ

Følgende er årsager til, at man ikke kan godkendes til behandlingen:

  • Graviditet eller amning
  • Antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling)
  • Blødersygdom/hæmofili
  • Aktivt herpesudbrud på behandlingsdagen i behandlingsområdet
  • Silikoneimplantater og eller trådløft i behandlingsområdet
  • Kendt allergi for hvepse- eller bistik af en grad, der kræver Epipen

#8 Samtykke

Expand FAQ

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling er der 48 timers betænkningstid, før du kan give samtykke til behandlingen, når den mundtlige information er givet. En ledsager er altid meget velkommen til at være til stede under konsultation og behandling.

Vi er altid behjælpelige ved yderligere spørgsmål.

Kontakt os gerne for yderligere spørgsmål

Ring på telefon:

Send en e-mail

Få et naturligt resultat med Skinkó e

Skinkó e er for dig, som gerne vil have et friskere udseende, f.eks. omkring øjnene, da behandlingen mindsker mørke rande under øjenene.

BOOK EN TID