Laser- og IPL-hårfjerning er ikke det samme! - Cosmo Laser

Laser- og IPL-hårfjerning er ikke det samme!

Men hvad er bedst?

Når du skal undersøge hvilken type permanent hårfjerning, der passer dit behov bedst, er det vigtigt at kende til forskellen på ’laser’ og ’IPL’. For modsat hvad de fleste tror, så er IPL IKKE en laser.

Overrasket? Det var jeg også, første gang, jeg hørte dette, så lad mig uddybe…

Begge metoder arbejder med lys, som absorberes af det mørke pigment i håret for derved at tilføre en ’skade’ på hårsækken, så hårvæksten reduceres. Men som sagt er der stadig en betydelig forskel på de to hårfjerningsmetoder og denne vil jeg prøve, på bedste vis, at forklare dig nu.

Så hvis du overvejer at få lavet permanent hårfjerning, så læs videre og bliv klogere på de forskellige metoder.

Hvad er IPL-hårfjerning?

IPL er en populær permanent hårfjerningsbehandling. Modsat laserhårfjerning, der bruger laserlys, benytter IPL en bredspektret højintensitetslys, som udsender lys ved flere bølgelængder. Så hvor laser udsender lys ved fokuserede enkeltbølgelængder, for at maksimere lysets absorbering i hårsækken, rammer IPL et større område ved hvert ‘skud’.

Kort sagt kan man sige, at IPL er som at benytte en stærk lyspære og behandlingen er typisk billigere end laserhårfjerning. Det er en effektiv metode at fjerne hår permanent på, men fordi den ikke er lige så ’koncentreret’, kan det kræve flere behandlinger for at opnå det samme resultat som med laserhårfjerning.

Hvad er Laserhårfjerning?

Hovedforskellen med laser er, at den. pga. den mere fokuserede enkeltbølgelængde af lys, går dybere ned i huden og destruerer hele basen af hårsækken. Helt simplificeret, så retter laseren sig mod et enkelt hårstrå, fremfor en større gruppe af hår ad gangen.

Det er en smal stråle, der er målrettet netop på hvert enkelt hår, med målet om eliminering af hvert enkelt hårsæk. Bl.a. derfor er laserhårfjerning typisk den hurtigste og mest effektive type for permanent hårfjerning, pga. denne meget koncentrerede lyskilde. Derfor vil de fleste have behov for færre behandlinger med laser, sammenlignet med IPL. Samtidigt kan laser også fjerne hår på helt mørke hudtyper, da metoden er mere præcis og målrettet - og så gør den ikke nær så ondt, som IPL kan gøre.

Laser vs IPL

Begge hårfjerningsmetoder er fantastiske til at reducere hår permanent. Men vælg den metode, du tænker passer dit behov bedst. Her er en sammenligning af de to metoder:

  • IPL er typisk en billigere løsning, men vil muligvis kræve flere behandlinger end laser.
  • IPL er IKKE en laser!
  • Laser er mere effektiv, da den er mere præcis og specifikt retter sig mod hvert enkelt hårstrå.
  • Laser er derfor bedre egnet til OGSÅ at behandle mørkere hudtyper, uden at skade det omkringliggende hudvæv.
  • Hurtigere behandlingstid med laser, da hver laserpuls tager en brøkdel af et sekund.
  • Begge metoder kan behandle de samme områder.
  • Begge har forskellige indstillingsmuligheder, og kan tilpasses den enkeltes specifikke behov.

Laserhårfjerning og Prisgaranti

Jeg håber, at du føler dig mere informeret omkring hvilke muligheder, du har med permanent hårfjerning. Hos Cosmo benytter vi laser til at fjerne hår med, da det er den mest effektive og skånsomme metode. Og selvom laser normalt er en dyrere behandling, kan vi hos Cosmo tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser. Se vores priser her.

Book en konsultation og bliv klogere …

… på hvad vi kan gøre for dig. Det kan være, at du førhen har prøvet permanent hårfjerning udført med IPL, og resultatet ikke har været tilfredsstillende. Eller måske har du ikke kunnet få behandlingen pga. mørk hudtone og dertilliggende forhøjede forbrændingsrisici. Eller også har du bare længe gået og overvejet at få gjort noget ved din uønskede hårvækst, røde knopper eller indgroede hår.

Uanset årsagen har vores kunder det tilfælles, at de virkelig ønsker at få reduceret hårene og de eventuelle gener, disse kan medføre. Så kom forbi os til en gratis konsultation, så finder vi sammen ud af, om vi kan hjælpe dig af med dine uønskede hår.

Du kan booke din personlige konsultation døgnet rundt her eller ved at ringe til os på tlf. 35394400.

Jeg glæder mig til at se dig!
Ha’ en dejlig dag.

Malou
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Malou kosmetisk sygeplejerske

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.