Ville du tro mig, hvis jeg sagde, at der der engang har været en tatovering på denne lænd? - Cosmo Laser

Ville du tro mig, hvis jeg sagde, at der der engang har været en tatovering på denne lænd?

Ville du tro mig, hvis jeg sagde, at der der engang har været en tatovering på denne lænd?

Nej vel?

Så se blot her og lad mig vise dig – med billeder – hvor meget tatoveringsfjernelse med PicoWay laserteknologi kan trylle.

Vilde resultater med PicoWay laserteknologi


Det her er lænden, jeg talte om. Tatoveringen er som visket ud! Resultatet er faktisk så godt, at kunden selv var i tvivl om hvilken side, tatoveringen havde siddet, da vi skulle tage “efter”-billedet.


Nogle gange kan man opleve lidt vævskader fra da tatoveringen blev lavet. Disse kommer først til syne, efter blækken er fjernet. Så det er desværre svært at sige på forhånd, om man har dem eller ej.

Vi fjerner også farvede tatoveringer. Dog er det ikke alle farver, vi kan fjerne 100%. Dette kan du blive klogere på, når du får din tatovering vurderet til din gratis konsultation.

Hurtig og effektiv tatoveringsfjernelse

Hos Cosmo Laser har vi valgt PicoWay laserteknologi, da det er markedets mest effektive, skånsomme og sikre tatoveringsfjernelse.

PicoWay laserteknologi arbejder nemlig 1000 gange hurtigere end nanolaser (markedets næstbedste laserteknologi til fjernelse af tatoveringer).

Det betyder, at det kræver færre behandlinger for at opnå et flot resultat , samt at din behandlingstid er kortere pr. gang (= kortere smerte).

Book en gratis konsultation

Første skridt til at komme godt igang er at booke en gratis konsultation hos enten mig, eller en af de andre specialister – så planlægger vi dit forløb sammen.

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende, så du er også velkommen til bare at komme ind og høre mere omkring tatoveringsfjernelse.

Ha’ en dejlig dag,

Kristine,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.