Vidste du, at du kan viske dine tatoveringer ud?

Laseren, der kan viske tavlen ren

Kom lige med mig et øjeblik tilbage i tiden. Tilbage til en tid, hvor alting ikke var så digitalt. Hvor aftaler blev overholdt, fordi man ikke ville lade nogen vente forgæves uden en mobiltelefon.

Det var en tid, hvor undervisning foregik med kridt på tavlen, lektier blev skrevet med blyant i hånden og kærestebreve fik ægte kyssemunds-aftryk (istedet for en upersonlig emoji). Og hvis man lavede fejl, eller fortrød, så viskede man det bare ud og skrev noget nyt.

 

Det er lidt det samme med tatoveringsfjernelse (…eller faktisk lige akkurat det modsatte). Førhen var tatoveringer nemlig en ting, man havde for livet. Men i dag kan man få dem fjernet ved hjælp af laser.

 

Så hvis du har fået lavet en tatovering, du er utilfreds med, så kan den slettes igen. Det vidste du muligvis allerede. Men ved du egentligt hvordan, dette kan lade sig gøre? Læs videre og lad mig forklare dig hvordan tatoveringsfjernelse kan lade sig gøre. (Jeg har gode nyheder til dig forenden af indlægget!).

Bliv klogere på tatoveringsfjernelse

De fleste, der kommer ind til en konsultation i tatoveringsfjernelse, har ingen idé omkring, hvordan det i virkeligheden kan lade sig gøre at fjerne tatoveringer. Derfor ønsker jeg at sætte dig ind i laserbehandlingen, så du er en ekspert, når du vælger at få fjernet en eller flere tatoveringer.

tatoveringsfjernelse

Hvordan fjerner vi blæk fra din hud?

Helt konkret fjerner vi din tatovering med laser ved, at laseren skyder kortvarige lys og varme mod blækpartiklerne i tatoveringen. Når dette sker varmes blækpartiklerne op, og sprænges i mikroskopiske stykker. Øjeblikkeligt efter vil du opleve at din tatovering bliver hvid – også kaldet ”frosting”. Dette er helt normalt og farven forsvinder hurtigt igen. Farven skyldes nemlig ‘bare’ en fordampning af vand i overhuden, når blækpartiklerne i tatoveringen bliver varme og sprænger.

Efterfølgende vil de mikroskopiske blækpartikler fjernes helt naturligt via dit eget immunsystem, der over tid transporterer dem væk sammen med kroppens andre affaldsstoffer.

Danmark’s bedste tatoveringsfjernelse

 

Nu ved du lidt mere omkring, hvordan tatoveringsfjernelse med laser helt konkret foregår. Men der findes faktisk flere forskellige metoder at fjerne tatoveringer på.

 

Book en personlig konsultation

Hav en dejlig dag.

 

Kamilla,
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser