Var det noget med en cover-up? - Cosmo Laser

Var det noget med en cover-up?

Skal din tatovering erstattes med en ny?


Altså skal du - populært sagt - have lavet en “cover-up”? Intet problem!

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre - med et flot resultat endda. For med effektiv PicoWay laserteknologi kan du få den fadet (eller helt fjernet), så du kan få lavet lige præcis den tatovering, du ønsker istedet.

Tatoveringsfjernelse er populært


De sidste årtier har i høj grad været præget af tatoveringer. Men i takt med at antallet af tatoveringer er steget, er markedet for at fjerne dem helt naturligt også vokset.Men hvad mange ikke ved, er at tatoveringsfjernelse ikke kun er for dem, som ønsker deres tatovering fjernet.

Tatoveringsfjernelse-paa-ryg-picoway

Tatoverings"FADELSE"


Ja, det er ikke et rigtigt ord. Men altså, Picoway tatoveringssfjernelse kan i høj grad også anvendes til at lysne en tatovering, med det mål at få lavet en cover-up på den nuværende tatovering, som man har fortrudt.


Antal behandlinger


Al afhængigt af din tatovering og den nye du ønsker at erstatte den med, kræver det typisk 4-5 behandlinger. Og så en portion tålmodighed, da din krop bruger 6-12 måneder på at nedbryde og udskille farven (altså blækpartiklerne).


Tatoveringsfjernelse før/efter

Overvejer du at erstatte din tatovering med en ny?

Book en gratis konsultation

Og kom godt igang med dit behandlingsforløb. Vi tilbyder nemlig altid en gratis konsultation forud for din behandling, og denne er faktisk et krav for, at vi vil starte dit behandlingsforløb.


Din sikkerhed er i højsædet hos os! Konsultationen (og behandlingen) udføres derfor af en kosmetisk sygeplejerske med efteruddannelse i tatoveringsfjernelse.

Hvis du kender en, der overvejer at få lavet en cover-up tatovering, så spred ordet og hjælp dem opnå det flotteste resultat!


Ønsker dig en smuk dag,

Sarah H.

Kosmetisk sygeplejerske og specialist i tatoveringsfjernelse

Cosmo Laser

Sarah-kosmetisk-sygeplejerske

PS. I hele maj måned kan du købe dine behandlinger og spare 25 % - Se kampagnepriserne her!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.