Vær tålmodig og lad din krop gøre sit arbejde…

Rom blev ikke bygget på en dag…

Hvis du flittigt har læst månedens nyhedsbreve, så ved du allerede, at det kræver en smule tålmodig at få fjernet sin tatovering.


Tatoveringsfjernelse sætter nemlig gang i en process, hvor din krop begynder at udskille blækpartiklerne. Frugterne af denne process viser sig gradvist i takt med at din krop kommer af med blækken (med andre ord, din tatovering).


Se de flotte før/efter billeder

Jeg har fundet et udpluk af før/efter billeder af vores tatoveringsfjernelse, så du kan se behandlingens resultater. Størstedelen af ‘efter’-billederne er taget kort tid efter sidste behandling, og tatoveringen vil sandsynligvis være endnu mindre synlig, jo mere tid, der er gået fra den afsluttende behandling.

Giv kroppen tid til at gøre sit arbejde


Her kan du se nogle eksempler, hvor vi har kunnet få fat i nye ‘efter’ billeder ca. 6 mdr. efter sidste billede blev taget. Kroppen gør selv det sidste for at komme af med det resterende blæk.


Overvejer du tatoveringsfjernelse?

Hvis du går og overvejer at få fjernet din tatovering, så book en personlig og gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Den personlige konsultation er helt uforpligtende og vil vare ca. 20 minutter. Her kan du stille alle dine spørgsmål omkring vores tatoveringsfjernelse , høre om vores pris- og behandlingsgarant.


Hav en fortsat dejlig dag,


Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.