Tatoveringsfjernelse er ingen joke! - Cosmo Laser

Tatoveringsfjernelse er ingen joke!

Kender du en, der overvejer tatoveringsfjernelse?


Så del dagens blogpost med dem.Tatoveringsfjernelse er nemlig ikke en joke!


For udover at det skal udføres af en behandler med høj faglighed, og med et sikkert udstyr, kræver det bl.a., at du har et stabilt immunforsvar .

Og udføres det ikke korrekt, kan der være store risici ved behandlingen.

Læs videre og bliv meget klogere.

Derfor skal du vælge med omhu

Der er en lang række ting, du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at få fjernet (eller faded) en tatovering. Hvis ikke kan det gå ud over din egen sikkerhed.

#1 Intet krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Ved (næsten) alle laserbehandlingerer, skal en behandler registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, inden de er autoriserede til at kunne udføre behandlingen.

Men desværre findes der (endnu) ikke noget krav, når det gælder tatoveringsfjernelse. Derfor er det muligt for alle og enhver at tilbyde behandlingen, selvom de ikke har den rette uddannelse og nødvendige faglighed, der beskytter dig og din krop.

tatoveringsfjernelse på foden

#2 Ikke al laserudstyr er lige godt

Der findes et hav af laserudstyr til tatoveringsfjernelse i alle mulige kvaliteter og prisrater. En del behandlingssteder tilbyder derfor desværre tatoveringsfjernelse udført på lasermaskiner, som ikke er sikre (eller effektive).

En lasermaskine, som ikke er sikker, kan gøre stor skade på din krop og dit helbred. Og ikke mindst din pengepung, grundet mangel på effektivitet.

#3 Dit helbred spiller en vigtig rolle

Det er ikke kun behandleren og selve laserudstyret, der spiller en rolle. Dit helbred har også en vigtig og meget afgørende betydning for behandlingen.

Det hænger nemlig således sammen, at tatoveringsfjernelse ikke bør udføres på en krop med et svækket immunforsvar. for under behandlingen ødelægges en masse små blækpartikler, som bliver nedbrudt og transporteret væk via lymfesystemet.

tatoveringsfjernelse arme

Så hvis du har et svækket immunforsvar, risikerer din krop at blive ekstra svækket under denne proces, hvilket kan medvirke til at du bliver mere modtagelig over for infektion.

Dette skal du kigge efter

Følg mine tips, som kan være med til at hjælpe dig vælge et behandlingssted, der har din sikkerhed i højsædet!

  • Få en konsultation før opstart.
  • Bliv behandlet af sundhedsuddannet personale.
  • Gå efter behandlingssteder med PicoWay og -Sure laserudstyr, som er de mest effektive på markedet. Ellers Nanolaser – Revlite Q-switched, som også er sikker, dog 1000 gange lavere i hastighed.
  • Gennemgå evt. sygdomshistorik, hvis du er kroniker eller tager medicin før opstart.
  • Ha’ en god mavefornemmelse.

Book en gratis konsultation

Hos Cosmo Laser tilbyder vi altid en gratis book en gratis konsultation forud for din behandling. Dette er faktisk et krav for, at vi vil behandle dig. Alene for din sikkerhed.

Konsultationen udføres af en kosmetisk sygeplejerske med efteruddannelse i tatoveringsfjernelse og vi anvender PicoWay laserteknologi, som er det mest skånsomme og hurtigste på markedet.


Ha’ en dejlig dag,

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.