Tatoveringer kan ikke fjernes pænt – eller kan de? - Cosmo Laser

Tatoveringer kan ikke fjernes pænt – eller kan de?

Man kan ikke fjerne tatoveringer

I hvert fald ikke med et pænt resultat!! Eller kan man?

Det vil jeg lade dig om at afgøre.

For hvis du (som de fleste andre med en tatovering) har tænkt tanken:

“Det er for sent! Min tatovering kan ikke fjernes igen. Og slet ikke, hvis det også skal se pænt ud bagefter.”

Så kan jeg afsløre to ting: Du er ikke alene om at tænke sådan. Og der ER noget sandhed i det, du tænker.

Godt... Så fik vi lige dét på plads. Og netop derfor er det vigtigt, du sætter dig ind, i hvad tatoveringsfjernelse går ud på, inden du påbegynder et eventuelt forløb.

Flere ting er afgørende for dit resultat!

Lad mig forklare…

For det første, så har farven på din tatovering, kvaliteten på blækken, der er anvendt og dit generelle helbred en afgørende indflydelse på dit resultat.

Derudover findes der mange forskellige behandlingsmuligheder inden for tatoveringsfjernelse. Alt fra mælkesyrebehandling, kirurgi og hudslibning, til behandlinger med gode (og dårlige) laserteknologier.

Og det er ikke lige dem alle, der er lige sikre for (og skånsomme mod) din hud. Ja, nogle kan endda være decideret skadelige for dig.

Der findes 2 gode laserteknologier

…altså når det gælder tatoveringsfjernelse. Nemlig Nano-sekund laser og Pico-sekund laser.

Helt kort og ultra-simplificeret, så knuser en pico-sekund laser blækpartiklerne finere, sammenlignet med nano-sekund laser.

For at forklare det bedst kan man f.eks. sige at pico-sekund laser knuser blækpartiklerne til sand, hvor nano-sekund laser knuser dem til grus

Og hvorfor er det nu relevant?

Jo, det er det fordi, jo mindre og finere blækpartiklerne er, jo lettere har kroppen ved at udskille dem. For det er nemlig, det der sker med tatoveringsfjernelse udført med laser: din krop udskiller selv pigmentet med en hjælpende hånd af lymfen.

Derfor opnår du de bedste resultater med PicoWay Laser

PicoWay er markedets mest sikre, effektive og skånsomme tatoveringsfjernelse. Derfor er PicoWay den laser, vi anvender til at fjerne tatoveringer hos Cosmo Laser.

Bonus: Fordi laserteknologien er så effektiv, kræver det også færre behandlinger for at opnå et flot resultat. Samt at din behandlingstid er kortere pr. gang (= mindre smerte).

Forskel på alle tatoveringer

Nå alt det så er sagt, skal jeg naturligvis også påpege, at der er forskel på alle tatoveringer. Ligesom der er forskel på alle tatovører, og det udstyr og blæk de hver især anvender. Og alt sammen har indflydelse på dit resultat.

Vidste du f.eks. at, jo dybere blækken tatoveres ind i huden, jo sværere er den efterfølgende at fjerne igen? Og jo større risiko er der for at der er dannet arvæv under din tatovering!

Det er bl.a. derfor, at nogle tatoveringer kræver flere behandlinger end andre.

Og nu kommer afgørelsens time:

På en skala fra 1-10, hvor pænt er det her resultat?

tatoveringsfjernelse


Book en gratis konsultation

Har du en tatovering, du overvejer at få fjernet (eller blot faded)? Så book en gratis og uforpligtende konsultation.

Din gratis konsultation er et led i et trygt og sikkert behandlingsforløb, hvor du vil få en personlig snak med en af vores specialuddannede sygeplejersker, og få svar på alle dine eventuelle spørgsmål omkring at få fjernet din tatovering.

Ha’ en dejlig dag!

Louise
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser - København

Kosmetisk sygeplejerske Louise


PS. bliv medlem af MyCosmo og spar 25% på tatoveringsfjernelse og mange andre behandlinger.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.