Sådan fjerner du ar fra akne - Læs mere om vores behandling af ar - Cosmo Laser

Sådan fjerner du ar fra akne - Læs mere om vores behandling af ar

Kan man fjerne ar fra akne?

Ar fra akne er desværre ikke så unormalt og et problem som mange mennesker døjer med. Faktisk er akne den mest normale hudsygdom hos unge mennesker. Du har måske haft akne i større eller mindre grad i din teenagestid, og nu er aknen godt nok forsvundet… Men nu er der bare kommet ar eller ujævnheder i stedet for - og det er jo surt! Hos Cosmo Laser synes vi, alle mennesker fortjener en smuk hud, og heldigvis kan vi hjælpe dig med at få det!

Hvad er akne?

Akne er en hudsygdom, som består af små talgpropper i hudens porer. Talgpropperne får kirtelvæggene i porerne til at hæve op, hvilket gør, at du får hudorme og bumser. Det mandlige kønshormon (androgen) som stiger for både mænd og kvinder i puberteten er med til at øge niveauet af talg i huden, og det er derfor, at akne-udbrud typisk sker i teenageårene.

Hvorfor får man ar fra akne?

Du undrer dig måske over, hvordan og hvorfor ar fra akne overhovedet opstår. Det er jo ikke hver gang, man har haft en bums, at der så opstår et akne ar. Og nogle mennesker får slet ikke ar efter akne eller bumser, så hvordan hænger det sammen?

For at forstå, hvordan man fjerner ar fra fra akne i huden, giver det mening først at forstå, hvordan akne arrene overhovedet opstår.

Det er som sagt ikke alle, der får ar efter akne. Ar af akne kan opstå af forskellige grunde:

  • Du prikker eller piller ved dine bumser, så infektionen spredes i din hud og du dermed får flere bumser. Jo længere tid, du har bumser, jo større sandsynlighed er der for at få ar.
  • Dit akneudbrud er meget aggressivt, og lige meget, hvor meget du passer på din hud, får du alligevel ar. Akne er i sidste ende en hudsygdom, og du kan derfor være født med anlæg til akne.

Behandling af ar fra akne eller ar efter bumser

Hos Cosmo Laser har vi professionelle hudpleje-eksperter ansat, som ved alt om at fjerne ar fra akne efter mange års træning. Hvis du er interesseret i en aknebehandling hos os tilbyder vi et komplet behandlingsforløb mod ar fra akne for dig.

Hvordan fjerner man akne ar?

Vi tilbyder dig behandlinger med den mest avancerede og målrettede laserteknologi på verdensplan. Vores komplette behandlingspakke mod ar fra akne består af eMax AC Acne Treatment sammen med Fire & Ice ansigtsbehandling og effektive hudplejeprodukter.

Aknepakken består af Laserbehandlinger og Fire & Ice frugtsyrebehandlinger. En række effektive produkter indgår i pakken, og sikrer, at du kan holde angreb nede.

Den kombinerede bi-polare radiofrekvens, og energien fra det blå laserlys, trænger gennem huden og ned til de specifikke hudlag, som kan skabe den forandring i huden, du ønsker. Her arbejder laseren præcist og målrettet med at ødelægge de aktive aknebakterier. Behandlingen reducerer akne-ardannelser, og fremskynder helingstiden af eksisterende akne.

Hvordan kan Fire & Ice frugtsyrebehandlinger hjælpe mod ar fra akne?

Behandlingen skaber øjeblikkelige resultater på din hud ved at give den mere glød og struktur. Helt konkret kan man ved at bruge en rigtig god dybderensende frugtsyrebehandling hjælpe huden med at eliminere døde hudceller og fremme cellefornyelsen. Behandlingen hjælper også din huds struktur fremadrettet, og skaber langsigtede forbedringer.

Hvis du ønsker at vide mere om længden på behandlingen, priser mm. så læs med her.

Gør det ondt at få fjernet ar fra akne?

Der er ingen grund til bekymring, når det kommer til gener under eller efter behandlingen. Det gør hverken ondt eller kræver lokalbedøvelse af huden, heldigvis.

Huden afkøles undervejs i behandlingen, hvilket sikrer de bedste resultater. Du kan straks efter behandlingen fortsætte med dine normale gøremål.

Hvornår kan man forvente at se resultater fra behandlingen af sine akne ar?

Antallet af behandlinger afhænger af aknens sværhedsgrad. Ved vores gratis konsultation vurderer vi dit forventede forløb, samt antallet af nødvendige behandlinger.

Kan jeg selv gøre noget for at undgå ar fra akne?

Det er rigtig godt at drikke masser af vand, da det renser din hud indefra. Det er også bedst, hvis du kan undgå for meget af solens UV stråler, og så hjælper det at holde din hud fugtig.


Hvis du stadig lider af akne, og er i risikogruppen for, at det udvikler sig til ar, så undgå så vidt muligt at pille i det, da det kun gør ondt værre.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.