Så mange timer og penge bruger kvinder og mænd på barbering!

Hvor mange timer og penge tror du, at kvinder og mænd bruger på barbering?

Psst… Det er rigtig mange timer og ret store beløb!

For tænk bare på, hvor tit du barberer ben som kvinde eller skæg som mand!

Hvad tror du, det løber op i gennem hele dit liv?

1.728 og 3.000 timer

1.728 timer eller 72 dage bruger kvinder i gennemsnit af deres liv, KUN på at barbere ben.

Når det kommer til mændene, bruger de 3.000 timer eller 125 dage på barbering.

Faktisk barberer 90 % af alle mænd sig hver dag.

Overrasket?

68.000 kr.

Er det beløb, som en kvinde i gennemsnit bruger i sit liv på barbergrej og produkter, der relaterer sig til barbering. For 68.000 kr. kan du købe:

 

#  13.600 liter mælk

#  85 ansigtsbehandlinger

#  340 sæt undertøj i H&M

#  680 biografbilletter

Hvilke beløb mændene bruger ved jeg ikke, men det kan ikke være billigt at barbere sig hver dag.

Syntes du også, at du kunne bruge din tid og penge bedre?

Så kan vi hjælpe dig.

 

Reducere din hårvækst med op til 90 %

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik er vi de ledende på markedet indenfor permanent hårfjerning med laser. Vi udfører godt 4.000 permanent hårfjerningsbehandlinger om året. For at sikre det absolutte bedste resultat, anvender vi den nyeste teknologi, der skånsomt og effektivt fjerner uønsket hår.

 

Behandlingen foregår ved at lyset og varmen fra laserens stråler, ledes ned til dine hårsække via de hårstrå, som er i vækst og derved ødelægger dine hårsække. Når først hårsækken er ødelagt, kan den ikke danne nye hår igen.

 

Man kan ikke ødelægge alle hårsækkene på én gang, da dine hår ikke er i vækstfasen på samme tid. Du vil dog fra gang til gang kunne se en væsentlig reduktion af dine hår. Oftest anbefaler vi mellem 6-10 behandlinger, for at opnå det bedste resultat. I nogen tilfælde kan vi komme meget tæt på et permanent hårfrit resultat og i andre tilfælde opnåes en reduktion på mellem 70 – 90 %. Hvis du lider af indgroet hår, så vil denne laserbehandling være perfekt til dig.

Vil du læse mere om behandlingen, kan du gøre det her.

 

3 gode grunde til at starte din behandling nu

Hvis du er træt af, at bruge penge og tid på daglig barbering og har overvejet permanent hårfjerning, så er det en rigtig god ide at starte dit forløb nu. Hvorfor? Fordi …

1 – Sommeren og badesæsonen er på vej, så hvis du skal nå at reducere din hårvækst under armene, ved bikinilinjen, på ben, ryk, skulder eller nakke, så er det sidste chance.

2 – Netop nu har vi et rigtig godt tilbud på permanent hårfjerning, hvor du kan købe 1 område og få det 2. område gratis. Du sparer op til 50 %. Læs mere om hvilke områder du kan vælge samt vores priser her.

3 – Du sparer en masse tid på barbering, som du i stedet kan bruge på stranden.

 

Book en gratis konsultation og kom igang nu

Første skridt mod et permanent resultat er at booke en gratis konsultation, hvor du kan høre meget mere om netop dine muligheder. Konsultationen er en uforpligtende samtale med en af vores dygtige sygeplejersker på 20 minutter. Derefter kan du beslutte dig for, om behandlingen er noget for dig.

 

 

Vi glæder os til at komme din hårvækst til livs!