3 ting, jeg ALDRIG gÄr pÄ kompromis med - Cosmo Laser

3 ting, jeg ALDRIG gÄr pÄ kompromis med (ved en Botox behandling)

Jeg hedder Regitze, og jeg er kosmetisk sygeplejerske hos Cosmo Laser.

(Jeg har muligvis allerede haft fornÞjelsen af at hilse pÄ dig i klinikken
)

Jeg udfÞrer mange forskellige behandlinger som kosmetisk sygeplejerske. Men den behandling, som mine kunder fortsat er mest nysgerrige omkring - og stiller flest spÞrgsmÄl omkring - er Botox behandling.

Og jeg oplever, at mange stadig forveksler Botox og filler. En del tror f.eks. at man fĂ„r store lĂŠber af Botox. Det gĂžr man ikke! Men det ved du hĂžjst sandsynligvis allerede 😎

Men i tilfÊlde af at du ikke gÞr, sÄ forklarer jeg lige hurtigt forskellen:

Botox “lammer”, mens filler fylder ud. (Det er altsĂ„ filler, der skal i lĂŠberne!)

Botox er f.eks. godt at anvende, nÄr man Þnsker at reducere de mimiske rynker. AltsÄ de rynker, der kommer frem, nÄr vi bruger vores mimik. Det er rynker som f.eks.: bekymringsrynker mellem brynene, linjer i panden eller kragetÊer ved siderne af Þjnene.

Hvis din Botox bliver lavet af en professionel behandler med Êstetisk sans, sÄ er der sjÊldent nogen, der vil opdage, at du har fÄet det lavet. Og det er mÄlet hver gang jeg behandler med Botox. (Og naturligvis ogsÄ filler!)

Behandlingen vil blot – pĂ„ diskret vis – give dig et mildere, friskere og diskret yngre udseende.

I dag vil jeg dele de 3 ting, jeg aldrig gÄr pÄ kompromis med, nÄr jeg udfÞrer en Botoxbehandling pÄ mine kunder.

3 vigtige ting om Botoxbehandling:

#1 – Din sikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed har nogle skrappe regler for, hvem der mÄ lave Botoxbehandlinger. Og det er kun godt, og noget vi tager meget alvorligt og fÞlger nÞje. Og du kan vÊre helt sikker pÄ, at du udelukkende mÞder specialuddannede lÊger og sygeplejersker hos Cosmo Laser.

Inden du kommer til Botoxbehandling hos mig eller en af mine kollegaer, vil du altid have mÞdt en af vores speciallÊger fÞrst. Nemlig til en forkonsultation, hvor I sammen har gennemgÄet din medicinske historie, sÄ vi er helt sikre pÄ, at du er kandidat til Botox.

Hvis du kan godkendes til at fĂ„ udfĂžrt Botox, skal der efterfĂžlgende gĂ„ mindst 48 timer, fĂžr du kan blive behandlet med Botox. Vi kalder det “48-timers betĂŠnkningstid”. Dette er blot for din sikkerhed, sĂ„ der ikke er noget “hovsa” over beslutningen.

#2 – Ærlig rĂ„dgivning

NĂ„r jeg laver Botox, tager jeg altid udgangspunkt i dine Ăžnsker. Der er ikke noget vĂŠrre end at fĂ„ “pĂ„duttet” en behandling, man ikke er interesseret i. Omvendt bliver jeg i nogle tilfĂŠlde ogsĂ„ nĂždt til, at punktere nogle forvetninger.

Hvis du er 45 Ă„r, kan jeg sandsynligvis ikke fĂ„ dig til at ligne en pĂ„ 20, og det Ăžnsker jeg egentlig heller ikke. For resultatet vil hverken vĂŠre naturligt, pĂŠnt eller diskret – og det er det, jeg altid gĂ„r efter, nĂ„r jeg udfĂžrer en behandling.

Hos os er idealet, at du bliver den bedste version af dig selv. Ikke at fĂ„ dig til at ligne en anden. Du kan stole pĂ„ vores faglighed og rĂ„dgivning, og trygt lĂŠne dig tilbage, nĂ„r vi sammen har lagt en plan for din behandling. Det lover jeg dig! 🙂

#3 – Naturligt resultat

Jeg er selvfÞlgelig optaget af, at mine kunder opnÄr det bedst mulige resultat. Lige prÊcis derfor elsker jeg at lave Botox. Nogle af mine kunder vedligeholder behandlingen 3-4 gange om Äret, og andre kigger blot forbi én gang om Äret - f.eks. fÞr en stÞrre begivenhed, nÄr de Þnsker at se ekstra friske og udhvilede ud.

Det gode ved Botox er, at virkningen viser sig gradvist et par uger efter behandlingen. Og denne klinger af igen efter 3-6 mĂ„neder. Det er altsĂ„ ikke sĂ„dan, at du “pludselig” ser anderledes ud. Eller at du vĂ„gner op en morgen, og (igen) har fĂ„et dine rynker tilbage over natten.

Er du nysgerrig?

Hvis du gerne vil vide mere om Botox, og blive klogere pÄ hvordan vi kan hjÊlpe dig, sÄ vil jeg meget gerne byde dig velkommen til en gratis og ganske uforpligtende konsultation hos en af vores speciallÊger i klinikken.

Din konsultation er helt gratis, og blot en uforpligtende snak med vores lÊgeansvarlige, hvor du kan fÄ svar pÄ alle dine spÞrgsmÄl omkring hvad Botox kan gÞre for dig.

Adgang til faste lave priser pÄ Botox. NÄr det passer dig!

Husk at du som MyCosmo (familie)medlem ALTID fÄr dine injektionsbehandlinger til kampagnepris. SÄ du ikke behÞver vente pÄ en kampagne, eller regne ud hvornÄr du skal kÞbe nÊste gang, sÄ det passer med dit behov.


De bedste hilsner herfra!

Regitze,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vĂŠlge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der Ăžnsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjĂŠlper dig med at skrĂŠddersy et behandlingsforlĂžb efter dine Ăžnsker og behov.

Vi har siden 2009 udfĂžrt mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hÄrfjerning, botox, filler, fjernelse af karsprÊngninger og behandling mod pigmentforandringer.