3 ting, jeg ALDRIG går på kompromis med - Cosmo Laser

3 ting, jeg ALDRIG går på kompromis med (ved en Botox behandling)

Jeg hedder Regitze, og jeg er kosmetisk sygeplejerske hos Cosmo Laser.

(Jeg har muligvis allerede haft fornøjelsen af at hilse på dig i klinikken…)

Jeg udfører mange forskellige behandlinger som kosmetisk sygeplejerske. Men den behandling, som mine kunder fortsat er mest nysgerrige omkring - og stiller flest spørgsmål omkring - er Botox behandling.

Og jeg oplever, at mange stadig forveksler Botox og filler. En del tror f.eks. at man får store læber af Botox. Det gør man ikke! Men det ved du højst sandsynligvis allerede 😎

Men i tilfælde af at du ikke gør, så forklarer jeg lige hurtigt forskellen:

Botox “lammer”, mens filler fylder ud. (Det er altså filler, der skal i læberne!)

Botox er f.eks. godt at anvende, når man ønsker at reducere de mimiske rynker. Altså de rynker, der kommer frem, når vi bruger vores mimik. Det er rynker som f.eks.: bekymringsrynker mellem brynene, linjer i panden eller kragetæer ved siderne af øjnene.

Hvis din Botox bliver lavet af en professionel behandler med æstetisk sans, så er der sjældent nogen, der vil opdage, at du har fået det lavet. Og det er målet hver gang jeg behandler med Botox. (Og naturligvis også filler!)

Behandlingen vil blot – på diskret vis – give dig et mildere, friskere og diskret yngre udseende.

I dag vil jeg dele de 3 ting, jeg aldrig går på kompromis med, når jeg udfører en Botoxbehandling på mine kunder.

3 vigtige ting om Botoxbehandling:

#1 – Din sikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed har nogle skrappe regler for, hvem der må lave Botoxbehandlinger. Og det er kun godt, og noget vi tager meget alvorligt og følger nøje. Og du kan være helt sikker på, at du udelukkende møder specialuddannede læger og sygeplejersker hos Cosmo Laser.

Inden du kommer til Botoxbehandling hos mig eller en af mine kollegaer, vil du altid have mødt en af vores speciallæger først. Nemlig til en forkonsultation, hvor I sammen har gennemgået din medicinske historie, så vi er helt sikre på, at du er kandidat til Botox.

Hvis du kan godkendes til at få udført Botox, skal der efterfølgende gå mindst 48 timer, før du kan blive behandlet med Botox. Vi kalder det “48-timers betænkningstid”. Dette er blot for din sikkerhed, så der ikke er noget “hovsa” over beslutningen.

#2 – Ærlig rådgivning

Når jeg laver Botox, tager jeg altid udgangspunkt i dine ønsker. Der er ikke noget værre end at få “påduttet” en behandling, man ikke er interesseret i. Omvendt bliver jeg i nogle tilfælde også nødt til, at punktere nogle forvetninger.

Hvis du er 45 år, kan jeg sandsynligvis ikke få dig til at ligne en på 20, og det ønsker jeg egentlig heller ikke. For resultatet vil hverken være naturligt, pænt eller diskret – og det er det, jeg altid går efter, når jeg udfører en behandling.

Hos os er idealet, at du bliver den bedste version af dig selv. Ikke at få dig til at ligne en anden. Du kan stole på vores faglighed og rådgivning, og trygt læne dig tilbage, når vi sammen har lagt en plan for din behandling. Det lover jeg dig! 🙂

#3 – Naturligt resultat

Jeg er selvfølgelig optaget af, at mine kunder opnår det bedst mulige resultat. Lige præcis derfor elsker jeg at lave Botox. Nogle af mine kunder vedligeholder behandlingen 3-4 gange om året, og andre kigger blot forbi én gang om året - f.eks. før en større begivenhed, når de ønsker at se ekstra friske og udhvilede ud.

Det gode ved Botox er, at virkningen viser sig gradvist et par uger efter behandlingen. Og denne klinger af igen efter 3-6 måneder. Det er altså ikke sådan, at du “pludselig” ser anderledes ud. Eller at du vågner op en morgen, og (igen) har fået dine rynker tilbage over natten.

Er du nysgerrig?

Hvis du gerne vil vide mere om Botox, og blive klogere på hvordan vi kan hjælpe dig, så vil jeg meget gerne byde dig velkommen til en gratis og ganske uforpligtende konsultation hos en af vores speciallæger i klinikken.

Din konsultation er helt gratis, og blot en uforpligtende snak med vores lægeansvarlige, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål omkring hvad Botox kan gøre for dig.

Adgang til faste lave priser på Botox. Når det passer dig!

Husk at du som MyCosmo (familie)medlem ALTID får dine injektionsbehandlinger til kampagnepris. Så du ikke behøver vente på en kampagne, eller regne ud hvornår du skal købe næste gang, så det passer med dit behov.


De bedste hilsner herfra!

Regitze,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.