Læs hvordan Simone, Jesper og Anita blev hårfri - Cosmo Laser

Kundehistorie: Læs hvordan Simone, Jesper og Anita blev hårfri

Mød Simone, Jesper og Anita

De har alle vidt forskellige aldre, job og historier. Men de har tre ting til fælles:

# 1 – De er hæmmet af uønsket hårvækst.

# 2 – De er trætte af den daglige barbering.

# 3 – De har sagt nej tak til uønsket hårvækst og får derfor permanent hårfjerning med laser hos Cosmo.

Nu har du mulighed for at høre deres historier og få svar på, hvorfor de valgte at få permanent hårfjerning og hvilken betydning, det har haft for dem.

Simone – 29 år

”Jeg havde tænkt over permanent hårfjerning i en længere periode, da jeg møder en veninde, som har fået det gjort. Hun fremviste uhyre pæne resultater og virkede overvældende glad, for at have fået behandlingen. Hun havde fået lavet behandlingerne i sit hjemland Kina, så hun kunne ikke anbefale et sted.

Derefter gik jagten ind på et sted, som jeg følte jeg kunne stole på, indtil en anden henviste mig til jer, hvorfor Cosmo så blev valgt efter en god og betryggende konsultation.

Efter 3 behandlinger er jeg tydeligt begyndt at se pletter, hvor jeg er helt hårfri og øvrige steder virker hårvæksten ikke så kraftig som tidligere.

Den vigtigste forskel for mig (når jeg er helt færdig), er at jeg ikke længere skal tænke over, om jeg kan vise mig frem i sommerkjole eller bikini med bekymringen om, hvornår det nu var jeg havde barberet/vokset mig sidst. Jeg har haft en tendens til indgroede hår omkring bikiniområdet, så dem glæder jeg mig meget til at slippe for.

Som nævnt er jeg ikke helt færdig, men foreløbigt har jeg været meget tilfreds med mit forløb hos Cosmo. Malene har været min behandler, og hun har været meget god til at fortælle om, hvad jeg kan forvente, hvilket gør det hele trygt. Endvidere er jeg meget begejstret for, at der tages billeder før hver behandling. Det giver en god tryghed. Det er ikke smertefrit og alligevel ser jeg frem til hver behandling og ikke mindst til min bikiniferie til sommer, hvor hårvækst bliver min sidste bekymring.”

Jesper – 47 år

“Jeg har længe overvejet permanent hårfjerning, og så stod Cosmo og manglede en model. Jeg har altid syntes at hårvækst, daglig barbering og især de små stubbe efterfølgende, har været irriterende.

Det var lidt grænseoverskridende for mig, men jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Det har betydet at jeg er sluppet af med alt besværet omkring den daglige barbering og ikke mindst sparet en masse tid, og det er jeg virkelig glad for. Jeg føler mig langt mere hygiejnisk.

Jeg er meget tilfreds med mit forløb hos Cosmo. Jeg har haft mange forskellige sygeplejesker og jeg har følt mig tryg hos dem alle sammen. Det har alt i alt været en meget positiv oplevelse og jeg vil til enhver tid anbefale Cosmo som klinik, hvis du skal have permanent hårfjerning. Man føler sig virkelig tryg i deres hænder.”

Anita – 49 år

”Jeg opdagede, at jeg med alderen og hormonforandringer, fik flere synlige og mørke hår ved hage og overlæbe. Jeg var ked af, at jeg ofte skulle fjerne dem med pincet eller skraber. Det har virkelig gjort meget for mig og mit selvværd at få behandlingen. Nu behøver jeg ikke tænke på at huske at fjerne hårene eller tænke på, om de er synlige, for nu er de væk.

Jeg er yderst tilfreds med min laserbehandling mod uønsket hårvækst. Man føler sig i meget trygge hænder og pigerne er meget professionelle hos Cosmo. Jeg kan varmt anbefale andre at tage springet til en hårfri hverdag.”

Hos Cosmo Laser får du den bedste laser hårfjerning

Permanent hårfjerning virker effektivt og er en ideel behandling for dig, der ønsker at få fjernet hår. Når du får behandlingen hos Cosmo Laser, er du sikker på, at du altid får det bedste og mest effektive resultat.

Først og fremmest booker du en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, så du er klædt godt på til din behandling.

Book en gratis konsultation her

Jeg glæder mig til at se dig!

Ha’ en dejlig dag.

Malou

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.