Kimia vurderer MatrixRF laserbehandling

Kimia vurderer MatrixRF


…Cosmo’s laserbehandling mod synlige porer, ar efter akne, linjer og generel grov og ujævn hudtekstur.


Vil du gerne vil se, hvordan min kollegas hud forvandlede sig fra “før” til “efter” billedet…

ar efter akne

… så læs blot videre!

Ansigtsskrubs, peels og frugtsyrebehandlinger…

…kan gøre en stor forskel for mange kvinder og mænd. Men ikke for alle. I hvert fald ikke for Kimia.


Kimia er marketingansvarlig hos Cosmo, og i dag får du lov til at møde hende. Hun har nemlig lige siden puberteten døjet med en grov hud og synlige porer, og derfor testet MatrixRF-behandlingen.


Læs med i hende dag for dag dagbog lige her:

Kimia’s MatrixRF dagbog

Dag 1 fredag:

Ca. 30 minutter inden min behandling, smurte jeg mit ansigt ind i lokalbedøvende creme, da jeg havde fået at vide at behandlingen godt kan føles ubehagelig. Selve behandlingen gik helt fint og uden benævnelsesværdige smerter. Men jeg kunne godt fornemme, at det var godt, at jeg havde fået lagt noget lokalbedøvelse, da jeg tror, at det ellers ville have gjort ondt.

MatrixRF dag 1 arreduktion

Straks efter behandlingen blev mit ansigt smurt med en beroligende og nedkølende creme (Sheald fra IS Clinical). Og jeg fik en ispose til at køle mit (meget varme) ansigt ned med. Jeg havde fået at vide, at den “brændende” fornemmelse ville vare i op til 6 timer, men i mit tilfælde var det faldet til ro allerede efter 2-3 timer – selvom jeg fik det gjort på en varm sommerdag.


Da jeg kom hjem, fortsatte jeg med selv at smørre mig med Sheald-cremen hver tredje time, for at berolige og nedkøle mit ansigt. Desuden skynder cremen på helingsprocessen, så jeg sparede ikke på den!

Dag 2 lørdag:

I morges var rødmen falmet og den brændende fornemmelse helt forsvundet. Det lignede at nogle af sårene allerede var ved at danne skorper, så jeg fugtede fortsat med Sheald cremen flere gange i løbet af dagen, for at sikre en pæn og hurtig heling. Det føltes vildt behageligt, hver gang, da cremen føltes nedkølende. Jeg tog desuden isposen frem et par gange i løbet af dagen, da det var en varm dag, og jeg vidste, at huden har godt af at blive holdt kølig.

Jeg forholdte mig indendøre hele dagen, for fuldstændigt undgå solen de første par dage. Så jeg havde sørget for en hyggeweekend med kagebagning og besøg af venner og familie.

MatrixRF dag23 arreduktion

Dag 3 søndag:

I morges var rødmen falmet en del siden i går. Min hud er så småt begyndt at føles tør og sårskorperne begyndt at fremtræde mere. Det føltes især tørt omkring min mund. Men Sheald-cremen hjalp meget med at blødgøre området!

Om aftenen tog jeg et varmt bad for første gang siden min behandling, og vaskede mit ansigt med vand og Cleansing Complex.


Før bad


Efter bad

Da jeg efterfølgende kiggede mig selv i spejlet, kunne jeg se, at en stor del af de brune sårskorper var røget af og under kunne jeg se den fineste, glatteste, blankeste hud. Det var helt fantastisk og jeg var så glad! Denne følelse gjorde det klart for mig, at var hele forløbet værd.

Dag 4 mandag:

Selvom at jeg sagtens kunne tage ud idag, besluttede jeg mig for at arbejde hjemmefra i dag, da jeg ikke ville risikere at få direkte sollys i mit fine nye ansigt.

MatrixRF dag 4 arreduktion

Jeg smurte mig fortsat flere gange dagligt med Sheald-cremen, som efterhånden er blevet min bedste ven.

Dag 5 tirsdag:

I morges lagde jeg et godt lag Sheald-creme, efterfulgt af Eclipse 50 solbeskyttelse og tog kasket og solbriller på og hætte over hovedet og så afsted på arbejde.

MatrixRF dag 5 arreduktion

Min hud slugte fortsat en masse fugt, så jeg fortsatte med at smøre den med Sheald flere gange i løbet af dagen på jobbet. Men den føltes ikke længere tør. Kun dejlig blød!

Kimia’s samlede vurdering af Matrix RF-behandlingen

Jeg må indrømme, at fordi jeg har prøvet så mange behandlinger, der ikke har virket, var mine forventninger ikke super høje. Men jeg er inderligt overvældet over resultatet – allerede på nuværende stadie. Troede virkelig ikke, at det var muligt for min hud. Og jeg har nu endelig fået den glød, nogle oplever efter en Fire & Ice frugtsyrebehandling. Jeg føler slet ikke, at jeg behøver makeup længere.

Min hud føles bare dejlig glat og ensartet i overfladen. Og det jeg er allermest overrasket over, er faktisk at mine linjer er blevet reducerede. Og min hud føles mere fyldig og fast.

Det lyder helt skørt, men flere af mine veninder har netop kommenteret gløden og fyldigheden i min hud, og de har ikke vidst, at jeg har fået behandlingen. Og det bedste er, at jeg ved, at min hud kun bliver bedre og bedre henover de næste 3 måneder. Så jeg glæder mig meget til at se, hvor fin den bliver.

Dette var blot min første MatrixRF-behandling. For et optimalt resultat anbefales 3-6 behandlinger al afhængigt af udgangspunkt.


Kimia’s hud – dag 14


Før/efter billede – dag 30

Book en gratis konsultation

Døjer du selv med en grov hudtekstur, og er det ikke nok med en eksfoliering?

Så book en gratis konsultation og hør hvordan MatrixRF kan bidrage til en mildere hudoverflade.

Konsultationen varer ca. 20 minutter og er gratis og HELT uforpligtende.

>> Book din gratis konsultation her eller ved at ringe på tlf. 35394400. Vores søde receptionist glæder sig til at snakke med dig 🙂


Ønsker dig en fortsat dejlig dag,

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.