Kan du huske disse ‘klassikere’?

Jeg har gravet de største klassikere frem

…Og nej, det er ikke musik, jeg taler om.

Jeg taler om de gode gamle tatoveringsklassikere.

Vi husker dem sikkert allesammen. (Selvom størstedelen af os nok gør alt for ikke at mindes om dem).

Der var tribals, nummerpladen og sømands-ankeret. For ikke at glemme en eller anden eks-kærestes navn og så selvfølgelig den geniale ‘carpe diem’ klassiker.

Måske du selv har én (eller flere) af disse ‘klassiske’ tatoveringer. Måske er du glad for dem. Måske ikke. Men faktum er, at flere og flere i dag fortryder deres tatoveringer og ønsker at få dem fjernet. Læs videre og hør hvorfor og få et gensyn med de gamle klassikere.

Vi fjerner tidernes største tatoveringsklassikere


Selvom fortsat mange får lavet nye tatoveringer, oplever vi som sagt en stigning i kunder, der ønsker at få deres gamle tatoveringer fjernet. Årsagerne er typisk dårlig udførelse, livsstilsændring såsom karriereskift eller bare ren fortrydelse. Jeg har kigget Google’s arkiv igennem og fundet de allerstørste klassikere frem til dig… Det føles næsten helt nostalgisk.


#1 – Nummerpladen
Denne husker jeg helt tydeligt. Alle pigerne havde dem i 00’erne, hvor lavtaljede bukser flatterede denne tattovering helt perfekt. Gad vide om højtaljede bukser egentligt er kommet på mode som en modreaktion til denne trend? 😉

#2 – Tribal
Tribals, åh tribals.. Hvad skal jeg dog sige.. (andet end at den godt kan fjernes..)!

#3 – ‘Carpe Diem’
‘Carpe Diem’ tatoveringen er jo egentligt en meget sød og livsbekræftende tatovering – modsat mange andre (host host..). Men den tog desværre overhånd og endte med at blive en mega trend, som døde ud lige så hurtigt, som den blev poplulær.

#4 – Navnet på en (eks)-kæreste
Der findes (næsten) ikke noget bedre end kærlighed og nyforelskelse. Vi har alle sammen prøvet det. Men desværre er livet bare ikke altid helt så tilregneligt og forhold går itu. Heldigvis kan vi hjælpe dig med at slette fortiden bare lidt.

#5 – Sømands-ankeret
Trenden med sømands-ankeret startede faktisk lidt i undergrunden, hvor ægte sømænd altid var tatoveret. Desværre faldt denne trend lidt til jorden igen, da mænd (og kvinder), der aldrig i deres liv havde været nær havet, begyndte at markere deres kroppe med sømands-inspirerede tatoveringer. (Så bliver man lidt træt…)

Book en gratis konsultation hos Cosmo

Har du en tatovering, som du måske ikke lige helt er så glad for, så book en personlig og gratis konsultation hos mig eller en af mine kollegaer. Hos Cosmo er vi førende indenfor både sikkerhed og kvalitet af vores behandlinger. Vi benytter nemlig Danmark’s bedste udstyr – Picoway – til tatoveringsfjernelse, som altid bliver udført af en kosmetisk sygeplejerske eller læge.

De bedste hilsener,


Kamilla
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.