Hvilke områder kan man få fedtfrysning på? - Cosmo Laser

Hvilke områder kan man få fedtfrysning på?

Har du også deller hist og her, som ikke vil forsvinde ...

... selvom du træner og spiser sundt?

Det kender de fleste - mig selv inklusiv!

Derfor er jeg SÅ glad for, at vi endelig kan tilbyde fedtfrysning - for så er det altså slut med de genstridige fedtdepoter!

Men måske er du i tvivl om, hvilke områder, du kan få fedtfrysning , så det vil jeg gennemgå for dig her.

Disse områder kan behandles med fedtfrysning

Som udgangspunkt kan alle områder behandles med fedtfrysning, så længe der er godt med fedtvæv til stede. De bedste områder er der, hvor fedtet er blødt, og hvor du kan tage fat i fedtet. Fedtfrysning er en permanent løsning, og når først fedtcellerne er frosset, så kommer de ikke igen. Derfor er fedtfrysning med CoolSculpting en meget populær behandling hos både mænd og kvinder, som døjer med genstridige fedtdepoter.

Herunder har jeg gennemgået de mest almindelige områder til fedtfrysning.

Fedtfrysning på maven

Maven er for mange et populært område at få behandlet med fedtfrysning, da det er ét af de steder, hvor det kan være svært at tabe det sidste, selvom kost og motion er tip top! Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger samt påsætninger, der kræves, før et tilfredsstillende resultat opnås, men dette vil blive vurderet og forventningsafstemt til den gratis og uforpligtende konsultation.

Fedtfrysning på armene

Armene eller måske bedre kendt som mormor-armene er en stor usikkerhed for mange, og ofte kan det betyde, at man fravælger overdele eller kjoler med korte ærmer, fordi man ikke har lyst til at vise sine arme frem. Med en fedtfrysningsbehandling på armene fjerner man de fedtceller, der er i området, hvor applikatoren påsættes - og studier viser, at allerede efter første behandling er antallet af fedtceller reduceret med 20-25 %.

Fedtfrysning på ryggen/flankerne

Der er ikke noget mere irriterende end en rygdelle eller lidt for store kærlighedshåndtag, når man gerne vil have en stram bluse eller kjole på. Heldigvis kan en behandling med fedtfrysning komme problemet til livs én gang for alle - for når først fedtcellerne er destrueret, så kommer de ikke igen!


Fedtfrysning på inderlår

Når det kommer til fedt på inderlårene, så kan det både medføre en usikkerhed, men det kan i høj grad også være til stor gene, hvis ens inderlår gnider sig op af hinanden, når man er hoppet i sommerkjolen, nederdelen eller et par korte shorts. Der kan opstå hudafskrabninger på inderlårene, som begrænser en i dagens gøremål eller for den sags skyld i tøjvalget - og det er livet altså for kort til, hvis du spørger mig.

Fedtfrysning på hagen

Et andet, men meget populært område til fedtfrysning er dobbelthagen. Den der irriterende klat fedt under hagen, som ofte får os til at se større ud end vi er - og som ikke er særlig flatterende på billeder ("Ehm kan vi tage et nyt et, hvor jeg kigger op?").

Fedtfrysning på BH-dellen

BH-dellen kender mange kvinder til - det er de der irriterende deller, man får, når BH'en faktisk sidder lige som den skal for at holde det hele på plads. BH-dellen kan være rigtig svær at komme af med gennem træning og sund kost, så hvis din BH "strammer", så kan fedtfrysning være en rigtig god løsning for dig, så du kan føle dig tilpas i din krop.

Fedtfrysning på dellen under ballen

Under ballen kan der samle sig en pølse af fedt, som ikke ligefrem bringer det bedste frem hos vores bagparti. Det kan have stor betydning for vores udstråling og livskvalitet, når vi ikke føler os tilpas i vores krop. Med en fedtfrysningsbehandling under ballen kan du vinke farvel til det genstridige fedt og føle dig selvsikker i din krop igen.

Fedtfrysning på knæ

Fedt på indersiden eller over knæet er et irritationsmoment for mange, og det er et område, som kan være rigtig svært at træne væk. For når vi taber os, taber vi os typisk lidt over det hele, og vi kan derfor ikke målrette vores "fedttab" mod knæet. Med fedtfrysning fra CoolSculpting kan man behandle området lokalt og fjerne de uønskede fedtceller omkring knæet, så de ikke kommer igen.

Fedtfrysning på bryster hos mænd

Fedtfrysning er både for mænd og kvinder, men især de såkaldte "man-boobs" eller på dansk mandebryster er et populært område hos mænd. Her handler det oftest ikke om et ønske om at kunne fremvise en sixpack, men i højere grad et ønske om at føle sig tilpas, når man tager en skjorte eller en t-shirt på, hvor brysterne kan "ses" gennem tøjet, hvis der er for meget fedt tilstede.

Book tid til en gratis og uforpligtende konsultation

Forud for behandlingen skal vi se dig til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vil vurdere de områder, som du gerne vil have behandlet. Her vil vi bl.a. se på, hvor mange påsætninger der kræves og ud fra det vurdere selve behandlingstiden og prisen på behandlingen.

Book tid til konsultationen her.

De bedste hilsner
Maja, kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.