Billede af tatovering på ryggen

Hvem af disse to skal fjerne din tatovering?

Forestil dig lige det her scenarie:

Du har en tatovering, som du (af den ene eller anden årsag) ønsker at få fjernet.

Hvor ville du gå hen?

Det sted, der først har tid til en behandling? Der hvor de ingen forkonsultation kræver? Måske den klinik som lover dig at kunne fjerne din farvede tatovering 100%?

Okay… Fair nok!

Lad os så prøve noget andet.

Hvis du skulle vælge mellem disse to behandlere, hvem af dem ville du så vælge til at fjerne din tatovering?

Kurt her…

eller Anna?

……..tænkepause……………………

…jeg håber i hvert fald, at du tænker dig godt om, inden du træffer en beslutning om hvem, der er den rette behandler for dig.

Hvorfor? Det fortæller jeg dig liiige om lidt.

Men først…

Hvem valgte du?

Og nu tror du, at jeg sidder klar med et svar på hvem, der er den “rigtige” at vælge. Men der må jeg være dig et svar skyldig.

For sandheden er, at det er komplet ligegyldigt, hvordan din behandler ser ud, og hvilken uniform han/hun har på.

But here’s the catch

Styrelsen for Patientsikkerhed har en masse krav og reglementer, man stramt skal følge (og det gør de seriøse kosmetiske klinikker i høj grad). MEN når det vedrører tatoveringsfjernelse, er der endnu ingen krav sat.

Og hvad betyder det så?

Jo, det betyder, at enhver person i princippet har mulighed for at udføre tatoveringsfjernelse. Men tatoveringsfjernelse er VIRKELIG ingen joke. Og det kan gå grueligt galt, hvis det ender i hænderne på en, der ikke ved, hvad de laver.

Og hvad der er endnu mere skræmmende er, at der findes behandlingssteder, som anvender billigt og usikkert laserudstyr, som kan have store konsekvenser for de, der lægger krop til.

Vælg behandler ud fra disse kriterier:

  • Konsultation – Hvis din behandler ikke kræver en konsultation inden dit behandlingsforløb påbegyndes, vil jeg råde dig til at finde et andet sted.
  • Uddannet kosmetisk sygeplejerske – Sørg for, at din behandler er fagligt kompetent, og ved hvordan kroppen fungerer og hvordan risici mindskes.
  • Sikkert laserudstyr – Gå efter klinikker der anvender en pico-sekund laser (ex PicoWay eller PicoSure laserudstyr) da det er markedets sikreste og mest effektive lasere til tatoveringsfjernelse.

Hvis du får komplikationer ifm. din tatoveringsfjernelse (såsom brandskader, betændelse og ardannelse), er det altafgørende at have en faglig person, der kan håndtere dette korrekt.

Bonusinfo: Udover at alle vores behandlere er kosmetiske sygeplejersker med efteruddannelse i tatoveringsfjernelse, har vi en speciallæge tilknyttet vores klinikker, som har niche-kompetance i laserkirurgi med +10 års erfaring.

Book en gratis konsultation

Har du en tatovering, du overvejer at få fjernet (eller blot faded)? Så book en gratis og uforpligtende konsultation.

Her får du en personlig snak med en af vores søde kosmetiske sygeplejersker, omkring hvad du kan forvente, og hvordan dit behandlingsforløb kunne se ud.

Ha’ en dejlig dag!

Louise
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser


PS. bliv medlem af MyCosmo og spar 25% på tatoveringsfjernelse og mange andre behandlinger.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.