Har du spørgsmål omkring tatoveringsfjernelse? - Cosmo Laser

Har du spørgsmål omkring tatoveringsfjernelse?

Mine kunder spørger mig ofte:

Kan min tatovering fjernes (helt)? Hvor mange behandlinger skal jeg forvente at få? Og gør behandlingen ondt?


Det er nogle af de spørgsmål mine kunder som regel stiller mig, når jeg har dem til konsultation i tatoveringsfjernelse.


Du får alle svarene i dag, så du bedst muligt ved, hvad du kan forvente af markedets mest effektive og skånsomme tatoveringsfjernelse med PicoWay laser.

De (fem) oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål 1 – Hvor ondt gør det?

Svar: Det gør ondt at få lavet sin tatovering. Og det gør (desværre) også ondt at få den fjernet.

DOG er den nye PicoWay laserteknologi’s puls så hurtig, at farvepigmenterne spaltes og udskilles langt mere effektivt, end ved andre laserteknologier. Dette betyder at du bl.a. vil føle mindre ubehag under din behandling.

Du vil desuden skulle gennemgå færre behandlinger, og der vil være langt mindre risiko for skader på huden. Din hud kan også køles ned undervejs i behandlingen med kold luft.

Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at købe en effektiv lokalbedøvende creme, som kan reducere ubehaget betragteligt.

tatoveringsfjernelse fod

Spørgsmål 2 – Kan min tatovering fjernes (helt)?

Svar: Det afhænger bl.a. af din tatovering – (farven på din tatovering og blækken, der er anvendt). Nogle tatoveringer kan fjernes så godt som 100%. I andre tilfælde er det ikke muligt at blive helt blækfri, da farven ligger meget dybt og indkapslet i huden.

Det er primært de sorte tatoveringer, som de fleste af mine kunder opnår at få reduceret helt.

Samtidigt er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der kan være opstået små ar eller pigmentforandringer, i forbindelse med at du blev tatoveret. Og disse vil blive synlige, når din tatovering er fjernet.

tatoveringsfjernelse hånd

Spørgsmål 3 – Hvor mange behandlinger kræver det?

Svar: Igen afhænger dette af blækken og farven, samt størrelsen på din tatovering. Men som udgangspunkt ligger de fleste af mine kunder mellem 6-10 behandlinger.

I starten skal du have 1 behandling hver fjerde uge, men efter nogle behandlinger kan du godt blive vejledt i, at der skal gå lidt længere i mellem dit forløb, så din krop kan få ro til at arbejde og udskille blækpartiklerne.

Du vil af samme årsag ikke kunne se en forskel efter de første par behandlinger, da det kræver lidt tid før din krop begynder at skille sig af med blækken.

Spørgsmål 4 – Hvad koster det at få fjernet min tatovering?

Svar: Prisen for tatoveringsfjernelse er meget forskellig fra tatovering til tatovering. Det afhænger bl.a. af størrelsen på din tatovering.

Det kan være lidt svært selv at vurdere størrelsen på sin tatovering. Dette vil din behandler fortælle dig til din gratis forkonsultation inden du påbegynder dit forløb.

Den endelig pris vil derfor blive givet til denne gratis og uforpligtende konsulation. I mellemtiden kan du bruge denne vejledende størrelsesguide, så du kan danne dig et lille overblik inden din konsultation.

tatoveringsfjernelse guide

Book en (GRATIS) konsultation

Til konsultationen giver vi et skøn over, hvor mange behandlinger der skal til, før din tatovering er væk, ligesom vi snakker om hvordan laseren virker, samt pleje før, under og efter tatoveringsfjernelse.

Din gratis konsultation er helt uforpligtende og udføres af en kosmetisk sygeplejerske.

Du er også velkommen til at ringe til klinikken på tlf. 35394400 .

Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.