Guide: Sådan bruger du dit “gør-det-selv” Fire & Ice kit

Anvendelse af produktserie: 1-2 gange om ugen (enkelte produkter kan anvendes dagligt)

Step 1: Dybderens med Cleansing Complex

Hæld en fingerspids Cleasing Complex ud i dine hænder og tilføj lidt vand. Skum det op i dine hænder og massér det ind i huden. Har du make-up på, vil Cleasing Complex også fjerne det. Afslut ved at skylle ansigtet med vand. Lad ansigtet forblive vådt/fugtigt.

Step 2: Peeling med Tri-Active Exfoliant

Tag en fingerspids Tri-Active Exfoliant ud i dine hænder og bland det med en smule vand. Påfør i ansigtet, mens det stadig er vådt/fugtigt og kom ikke for tæt på dine øjne. Lad det sidde i 5-7 minutter. Afslutningsvis skrubbes peelingen af med hænderne, mens du langsomt skyller produktet af med vand. Tør ansigtet.

Step 3: Maske med Hydra-Intensive Cooling Masque

Tag en fingerspids fra masken og påfør i et tyndt lag. Lad masken sidde i 10 minutter eller sov med den og vask den af med vand næste morgen. Vælger du at sove med masken så er det en god ide at påføre et par dråber af din Active serum og lade den sive ind i huden, inden du bruger masken.

Step 4: Active Serum

Vælger du ikke at sove med masken, men fjerne den efter 10 minutter, så tør ansigtet med et håndklæde og påfør et par dråber Active Serum jævnt over hele ansigtet. Lad den sidde. Din Active Serum må du meget gerne bruge hver aften inden du går i seng.

Tips: Et godt tip fra Cosmo

Du kan sagens sove med masken flere gange om ugen. Blot rens din hud med Cleansing Complex og påfør masken, inden du går i seng. Masken tilføjer fugt, og er meget beroligende for huden grundet de mange forskellige antioxidanter næste morgen og skyl. Du vil opleve at vågne op med en strålende, frisk og hydreret hud.

Her kan du læse mere om en Fire & Ice ansigtsbehandling.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.