Giv din hud fornyet energi og glød - Cosmo Laser

Giv din hud fornyet energi og glød

“Min hud føles så hydreret”

“Den får altid den flotteste udstråling”

Lyder lækkert, ik?

Og det aller bedste er…

…at det kan din hud OGSÅ komme til!

Prøv Fire & Ice ansigtsbehandlingen

(Alle, der har prøvet den elsker den!)

Hos Cosmo Laser udfører vi en frugtsyrebehandling (du kender den måske allerede?) ved navn fire & ice, som giver din hud en masse ny energi og udstråling.

Og hvis du er som en stor del af vores kunder, vil det helt sikkert glæde dig at høre, at behandlingen samtidigt minimerer porer og generelt genopbygger medtaget hud. Du får altså en mere ensartet og glat hudoverflade, som føles gennemfugtet og bare lækker forårsklar!

Sådan virker behandlingen

Step 1.
Behandlingen starter med at din hud renses og bliver gjort klar til at modtage de terapeutiske masker og efterfølgende plejende produkter.

Step 2.
Du starter med at få ‘fire’ masken på – den kraftfulde Intensive Resurfacing Masque fra iS Clinical – som føles varm på huden (deraf navnet ‘fire’).
Masken fjerner effektivt døde hudceller fra din huds overflade, og igangsætter en række processer i din hud bl.a. cellefornyelsen og produktionen af kollagen og elastin.

Mens masken får lov til at virke, tilbydes du en afslappende hovedbundsmassage.

Step 3.
‘Fire’-masken renses af med en fugtgivende, ekstremt beroligende og pH-neutral rensegelé, Cleansing Complex fra iS Clinical.

Step 4.
Så er det tid til ‘ice’-masken, som er den lindrende Rejuvenating Masque. Denne maske beroliger, hydrerer og ‘nedkøler’ (deraf navnet ‘ice’) din hud med hjælp fra aloe-vera og andre planteekstrakter.

Step 5.
Behandlingen afsluttes med cremer og sera fra iS CLINICAL, som nøje er udvalgt til din hud.

Egnet til alle hudtyper og gravide

Og det bedste ved den fantastiske Fire & Ice behandling er, at den er 100% parabene- og parfumefri. Den er samtidigt egnet til alle hudtyper, lige fra helt tør til den mere urene hud.

IS Clinical’s produkter består af en kombination af et lægemiddel og hudplejeprodukt, som naturligvis er evidensbaserede og klinisk testede.

Vi ser frem til at forkæle din hud med en fantastisk og effektiv behandling.

Håber du har en dejlig onsdag,

Nanna,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.