Er du klar til at tage på sommerferie? - Cosmo Laser

Er du klar til at tage på sommerferie?

Sådan bliver du sommerklar

Hvis du er en af de rejselystne, der har ærgret sig gevaldigt over ikke at komme ud at rejse normalt de sidste to år, har du sikkert allerede booket rejse til sommeren 2022! Det kan også være, at du bare glæder dig til at nyde den danske sommer om et par måneder. Men er du egentlig klar til at hoppe i den korte sommerkjole eller ligge ved stranden og poolen i bikini?

Nej, vel? Det er du langt fra den eneste der er, for sommeren kommer altid bag på os. Derfor giver vi dig her nogle gode tips til, hvordan du får sommerbløde ben og undgår indgroede hår i bikinilinjen.

Sådan får du bløde ben (du har lyst til at vise frem!)

Tip #1 Forbered med tørbørstning

Første trin mod glatte ben er at sørge for, at ingen hår har sat sig fast under huden. Ved at anvende en tørbørste på dine ben, inden hårfjerningen, sørger du for, at alle hårene er fremme og klar til at blive fjernet.

Tip #2 Barbér med balsam

Ja, du læste rigtigt. Balsam er ikke kun godt for hårspidserne. Hvis du barberer dine ben, så er balsam aldeles effektivt til at blødgøre din hud, i stedet for barbérgel.

Tip #3 Brug den rette skraber

Jo kraftigere hår, jo flere barberblade skal der til for et godt resultat. Så hvis du døjer med kraftig hårvækst, er de tynde engangsskrabere IKKE noget vi anbefaler.

Engangsskrabere er nemlig ikke de mest effektive – men kan tværtimod bidrage til røde knopper og indgroede hår, da de ikke skærer hårene skarpt over.

Tip #4 Fjern hårene fra roden

Hvis du ikke gider bruge tid på at barbere dig flere gange om ugen (eller dagen i mange af vores kunders tilfælde), så er voksning (eller epilering) et rigtig godt alternativ.

Disse hårfjerningsmetoder fjerner nemlig hårene helt nede fra roden, og gør at dine ben er bløde i en del længere tid sammenlignet med barbering. Til gengæld gør det faktisk ret ondt.

Tip #5 Luk porerne med koldt vand

Efter din hårfjerning kan det være en god idé at skylle efter med koldt vand. Dette vil hjælpe med at lukke porerne sammen efter din hårfjerning og derved reducere chancen for røde knopper. Smart, ikke?

Sådan kan du forebygge indgroede hår

Der er ikke noget som sommerbløde ben, men en bikinilinje med røde knopper eller indgroede hår, er heller ikke noget de fleste har lyst til at vise frem. Du kan forebygge dannelsen af indgroede hår ved at undgå meget tætsiddende tøj i dagene efter du har fjernet hår. Og hvis du jævnligt eksfolierer din hud, er du også med til at undgå dem.

Eksfoliering fjerner nemlig talg, snavs og døde hudceller, der kan blokere hårstråene i at vokse lodret ud fra under huden.

Bliv hårfri med permanent hårfjerning

Hvis du døjer meget med indgroede hår, kan du gøre en del for med forebyggelse. Men hvis det går ud over din livskvalitet, bør du overveje permanent hårfjerning med laser. For det kan gøre underværker, når det gælder reduktion af indgroede hår.

Uanset om du ønsker at slippe for skraberen, når du skal have bløde ben og hoppe i en sommerkjole, eller om du vil have en flot bikinilinje uden indgroede hår, er behandling med permanent hårfjerning den bedste løsning i længden.

Vi anbefaler et forløb på mellem 6-10 behandlinger for, at du kan blive helt hårfri. Men hvis du starter med at få permanent hårfjerning nu, vil du allerede til sommer kunne se en forskel. Du vil også opleve, at du ikke har ligeså mange hår eller skal barbere dig ligeså ofte som førhen.

Før & efter billede af kunde, der fik behandling af indgroede hår i bikinilinien.

Book en gratis konsultation og hør nærmere

Er du blevet lidt mere varm på tanken om at få en lettere hverdag med permanent hårfjerning? Så book en gratis konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker og hør mere om behandlingen. Konsultationen er helt uforpligtende og altid gratis.

Ha’ det dejligt indtil vi ses igen.

Malou
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.