De FEM hyppigste årsager til tatoveringsfjernelse - Cosmo Laser

De FEM hyppigste årsager til tatoveringsfjernelse

Der kan være mange årsager…

Til at flere og flere vælger at få fjernet deres tatoveringer.


For selvom tatoveringer kan være en smuk form for kropsudsmykning, kan der nogle gange opstå et behov for tatoveringsfjernelse.


Hvad disse årsager kan være, kan du blive klogere på, hvis du læser videre.

For her er de FEM hyppigste årsager til at nogle vælger at få udført tatoveringsfjernelse…

Der er en historie bag hver en kunde

Der er (som regel) en historie bag enhvér tatovering. På samme måde er der også en historie bag enhver tatoverings fjernelse .

Tatoveringsfjernelse: De FEM hyppigste årsager

#1 Karriereskift

Mange kommer hos os og ønsker at få fjernet deres tatovering(er), i forbindelse med et nyt job, som ikke tillader synlige tatoveringer. F.eks. kan synlige tatoveringer være lidt en “fordel” for eksempelvis en bartender (eller såkaldt juicer) , da det passer godt ind i miljøet.

tatoveringsfjernelse

Men hvis samme person en dag ønsker at arbejde i en bank, vil de synlige tatoveringer oftest skulle skjules. Nogle kan være sværere at skjule med beklædning end andre – eksempelvis hvis de sidder på hænderne eller halsen.

#2 Trendskift

Mange af vores kunder ønsker at få fjernet en tatovering, som de engang var virkelig glade for, men som de i dag nærmest ikke vil kendes ved. For som vi allerede ved, så skifter alle trends – også inden for tatoveringer.

#3 Forkert placering

Andre gange oplever vi, at vores kunder ønsker at få en (ellers flot) tatovering fjernet, af den ene årsag at de er utilfredse med placeringen af den.

Årsagen til dette er typisk, at tatoveringen enten sidder lidt skævt, ikke er placeret efter kroppens anatomi eller bare skulle have siddet et helt andet sted på kroppen.

#4 Ny identitet

En hel del af vores kunder vælger at få udført tatoveringsfjernelse, fordi de ikke længere føler, at tatoveringen er en del af deres identitet eller nye livsstil. Eller blot fordi de er “vokset fra den”.

tatoveringsfjernelse

#5 Cover-up

Det er ikke alle, som ikke længere er glade for tatoveringer. Nogle kommer ind til os for at få fadet deres nuværende tatovering, så de istedet kan få lavet en ny ovenpå den gamle. Det kan man gøre ved at behandle (og derved lysne) den eksisterende tatovering, for på den måde at gøre det muligt at lave en ny.

Effektiv behandling

Hos Cosmo udfører vi tatoveringsfjernelse med PicoWay laser, som er markedets mest sikre og effektive laserteknologi.

Book en gratis konsultation

Har du længe gået og overvejet, at få fjernet en (eller flere) tatovering(er), så book en personlig og gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker og hør nærmere omkring vores effektive tatoveringsfjernelse.

Til din konsultation vil du samtidigt blive vejledt i hvor mange behandlinger vi anbefaler dig, samt høre om vores pris- og behandlingsgaranti.

Konsultationen er som altid gratis og helt uforpligtende og din sikkerhed for at påstarte et forløb, der på bedste vis passer dit behov.

Ha’ en dejlig dag,


Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

 

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.