De 3 hyppigste årsager til, at man får fjernet tatoveringer

Bliv lidt klogere på tatoveringsfjernelse


Ved du egentlig, hvorfor mange drømmer om at få fjernet deres tatoveringer?


3 årsager til at mange får fjernet tatoveringer

Årsag 1 – Gamle minder

Vi har alle mange gamle minder, det er bare ikke alle, som skal være en del af vores fremtid. Oftest skyldes det, at vi ikke længere kan identificere os selv med det, tatoveringen og fortiden afspejler. Det kan være et gammelt fællesskab, en eks-kæreste eller lignende. Mange fortryder også tatoveringer, de har fået lavet i en brandert uden et gennemtænkt motiv eller placering.

Årsag 2 – Ny livsstil


En anden hyppig årsag til tatoveringsfjernelse er, at mange simpelthen ikke længere har den livstil, de engang havde. Det kan f.eks. være at man har fået et nyt job, eller startet et nyt kapitel i sit liv.


Årsag 3 – Cover up

Den tredje årsag er, at man er glad for tatoveringen men ønsker at ændre det gamle motiv, til et nyt. Faktisk besøger 2 ud af 10 kunder en tatovør med henblik på at få lavet en såkaldt cover-up-tatovering. Hvis du ønsker et pænt cover-up, så kan synligheden af den nuværende tatovering reduceres, så tatovøren nemmere kan skabe en ny tatovering, der dækker over den gamle.

Denne behandlingsform er mest populær

Mange får fjernet tatoveringer i dag. Men endnu flere ved ikke, at der faktisk findes flere forskellige metoder at fjerne tatoveringer på:

1. Mælkesyrebehandling

2. Kirurgisk behandling

3. Hudslibning

4. Laserbehandling

Mælkesyrebehandling og hudslibning frarådes, da begge behandlinger har stor risiko for kompleksiteter sårdannelser, ardannelser og skamfering af huden omkring den gamle tatovering.

Kirurgisk behandling udføres bl.a. på Bispebjerg hospital, hvis allergiske reaktioner eller kompleksiteter er årsagen til, at tatoveringen skal fjernes. Dette indgreb kan kun fjerne helt små tatoveringer, og der vil altid opstå et ar. Ikke desto mindre, så er mange tvunget til at bruge denne løsning.

Laserbehandlinger er den mest populære form for metode, fordi den har færrest kompleksiteter, mindst risiko for ardannelser, og giver de bedste resultater. Laseren kan fjerne tatoveringer i alle størrelser og farver.

Sådan fjernes tatoveringer med laser

Behandlingen foregår ved, at laseren skyder kortvarigt lys og varme mod blækpartiklerne i tatoveringen. Når dette sker varmes blækpartiklerne op, så de sprænges i mikroskopiske stykker. Din tatovering vil blive hvid ide den rammes af laseren. Dette kaldes ”frosting” og er ønskværdigt. Frosting opstår, fordi der sker en fordampning af vandet i overhuden, når blækpartiklerne i tatoveringen bliver varme og sprænger. Det forsvinder igen.

De mikroskopiske blækpartikler fjernes efterfølgende helt naturligt via dit eget immunsystem, der over tid transporterer partiklerne væk sammen med kroppens andre affaldsstoffer.

Få det bedste resultat med PicoWay

Hos Cosmo er vi eksperter i at fjerne tatoveringer med laser. Vi bruger den nyeste og mest effektive form for laserteknologi, kaldet Picoway. Den arbejder hurtigere og mere effektivt end de andre lasere på markedet.

Det betyder for dig, at:

# Du vil opleve mindre ubehag og mindre risiko for skader, da laseren arbejder med så hurtig en puls, at mindst mulig energi rammer din hud og mest mulig rammer farven på tatoveringen.

# Du kan behandles i kortere intervaller mellem hver behandling, da laseren er mere skånsom mod huden. Dit behandlingsforløb er derfor væsentlig kortere og din tatovering kan fjernes på cirka 6-8 måneder.

# Du opnår bedre resultater fra gang til gang, da picolaseren er mere effektiv og det kræver derfor færre behandlinger for et flot resultat (ca. 6-8 behandlinger frem for 10-15 behandlinger normalt)

# Du kan få fjernet flere forskellige farver. Nanolaseren er god til at fjerne sorte farve, men lige så snart der kommer nuancer eller andre farver er Picoway at foretrække.

Book en gratis og uforpligtende konsultation


Hvis du har brug for mere viden omkring tatoveringsfjernelse hos Cosmo, så er du altid mere end velkommen til at booke en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker eller læger. Du skal sætte ca. 20 minutter af din tid af.


Du kan booke din konsultation online, eller ringe til os på 35394400, så hjælper vi dig med at booke, hvis det er nemmere for dig.

Fortsat god aften,


Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.