Bag om kunden: Tanja, 32 år, butiksbestyrer - Cosmo Laser

Bag om kunden: Tanja, 32 år, butiksbestyrer

Jeg har været så heldig…


Og fået muligheden for at interviewe Tanja, som får udført tatoveringsfjernelse hos Cosmo.


Så hvis du er nysgerrig omkring tatoveringfjernelse og måske selv overvejer at få fjernet en tatovering, så læs mit interview med Tanja her.

Bag om kunden: Tanja, 32 år, butiksbestyrer

Hvorfor valgte du at få fjernet din tatovering?

Jeg var et andet sted i mit liv, da jeg fik den lavet. Jeg var 24 år, og da jeg først havde fået den lavet, syntes jeg, at den var vildt fed! Jeg tænkte ”det her er noget, jeg kan stå ved og jeg ændrer mig ikke!” Men hvad jeg desværre ikke lige tænkte over, var at, når man bliver ældre, så får man en ny hverdag, nye interesser, ny omgangskreds og pludseligt er man bare ikke den samme person længere.

Ens person udvikler sig og man kan ikke identificere sig med den tatovering længere, fordi man er kommet til et nyt sted i sit liv. Og så kan det være mega grænseoverskridende, at skulle forklare andre, hvorfor man har tatoveringen, hvis man ikke selv kan stå ved den længere.

Har du fortrudt, at du fik den lavet?

Jeg har fortrudt, at jeg fik den lavet, men den blev heller ikke helt, som jeg ville have, at den skulle blive. Jeg havde en anden visuel idé om, hvordan den skulle se ud, end hvordan den i virkeligheden kom til at se ud. Jeg har stadig nogle tatoveringer, som jeg ikke føler et behov for at fjerne. Men lige den ene på min underarm, den var jeg altså bare aldrig helt glad for. Plus, den var placeret et sted, hvor jeg hele tiden bemærkede.

Hvordan har det været, at få fjernet din tatovering?

Det har været helt fint. Men man skal være tålmodig, da det kan tage tid, fordi kroppen selv skal arbejde for at nedbryde blækken.

Kan man se at den har været der?

Ja, man kan godt se det lidt på min hud, men det er meget sjældent, at folk bemærker det. Og det er kun, når jeg selv viser det frem til folk, at de kan se det, selvom den var placeret et ret tydeligt sted på min underarm. Men jeg kan sagtens selv se, at den har været der.

Hvor mange behandlinger har du fået?

Jeg mener vist, at jeg har fået 6 eller 7 behandlinger. Men det er kun 2 mdr. siden min sidste behandling, så jeg ved at, over de næste mdr., vil jeg kunne se, at det forandrer sig.

tatoveringsfjernelse

Blev du bedøvet?


Nej, det gjorde jeg faktisk ikke, fordi min tatovering ikke er så stor og jeg har en ret høj smertetærskel. Så efter jeg lige prøvede det af, kunne jeg mærke, at det kunne jeg godt holde ud. Når nu min tatovering ikke var større, end den var. Så derfor valgte jeg ikke at få lokalbedøvende creme på området, som jeg ellers ved, mange benytter inden deres behandlinger.

Håber du blev klogere at af læse interviewet.

Ha' en dejlig dag.


Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.