Bag om kunden: Sara Frost - Cosmo Laser

Bag om kunden: Sara Frost

“Inden behandlingen kunne make-up godt sætte sig lidt fast i de forstørrede porer…

Det problem har jeg ikke mere!”

Har du hørt godt om MatrixRF? Du ved, den der hudforfinende og ar-reducerende laserbehandling, som alle os Cosmo-piger er tilhængere af.

Det havde Sara Frost! Og i dag fortæller hun om hvad MatrixRF har gjort for hendes hud.

Så er du lidt i tvivl om den er noget for dig? Så læs med i dag og hør hvad Sara fik ud af sit forløb med MatrixRF.

Bag om kunden: Sara Frost

Hvad fik dig til at overveje MatrixRF?

Min hud har været meget uren i perioder af mit liv, og langt hen ad vejen har den helet fint og fornyet sig selv tilbage til en finere overflade.

Men jeg havde stadig en lidt grov hud, så jeg startede med at komme hos Cosmo for at få Fire & Ice ansigtsbehandlinger. Men jeg havde stadig store porer på kinderne – sådan lige ved næsen – som krævede mere end en god hudplejerutine. Derfor valgte jeg at prøve MatrixRF-behandlingen.

Hvilke problemstillinger oplevede du, inden dit MatrixRF-forløb?

Inden behandlingen kunne make-up godt sætte sig lidt fast i de forstørrede porer. Det problem har jeg ikke mere!

Hvad er den største forandring, du har bemærket efter dit forløb ?

Mine porer var synligt formindskede med det samme efter heling, og resultaterne viste sig mere og mere i månederne efter. Overfladen i området er megeet mere jævn og fyldig allerede.

Har din forbedrede hudkvalitet haft indflydelse i din hverdag ?

Jeg kan gå uden make-up, og det gør jeg de fleste dage. Og det føles meget bedre nu, hvor mine porer er mindre synlige. Det er en stor frihed og vigtigt for mig, at kunne gå uden make-up hvor som helst – uden at blive selvbevidst.

Hvilken ene ting, synes du, har været allermest fantastisk ved MatrixRF?

Hvor hurtig behandlingen er, i forhold til hvor godt og langvarigt resultatet er! Og så har det overrasket mig, hvor meget mindre uren min hud i området er blevet, nu hvor porerne er mindre. Det får mig til at overveje at få MatrixRF på næsen også.

Var der ting, der afholdte dig fra at få MatrixRF?

Jeg var bekymret for helingstiden. Og af at have en følelse af ikke at kunne gå nogen steder i flere dage. Men jeg tog en hat på og gik ud og drak kaffe med en veninde allerede dagen efter. Det var synligt, men det sker der jo ikke noget ved, og det var langt fra så meget, som jeg havde troet.

Hvem ville du anbefale MatrixRF til – og hvorfor?

Hvis man ligesom mig har bøvlet med uren hud i mange år, og har ar eller forstørrede porer. Og måske også hvis man ikke har lyst til at få filler. Så er MatrixRF en – for nogen måske – mere naturlig måde at få mere fylde i områder med linjer.

Jeg synes, det giver god mening, at vælge et problematisk område og begynde der. Så man på den måde ikke får behandlingen i hele ansigtet første gang, men lærer den at kende, før man kaster sig ud i den helt store tur.

Book en gratis konsultation

Husk at booke en gratis konsultation inden din første behandling. Konsultationen er en personlig snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker, som vil vejlede dig i hvilket forløb, der bedst passer til dit behov.

Ha’ en dejlig dag!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.